• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman en iyisi ben bu boş mu vereyim 🤔🤔
Aynen boşver yumurtlama takibi yapma düzenli 2 günde bir ilişki olsun yumurtladım mı tuttumu adet olcam mı diye taktığın zaman olmuyo hamile kalamıyorum bari çalışayım dedim dükkan açtım yoğunluktan uçtu gitti aklımdan yumurtlama Bebek falan o ay kaldım psikoloji çok etkiliyo bence

Aynen boşver yumurtlama takibi yapma düzenli 2 günde bir ilişki olsun yumurtladım mı tuttumu adet olcam mı diye taktığın zaman olmuyo hamile kalamıyorum bari çalışayım dedim dükkan açtım yoğunluktan uçtu gitti aklımdan yumurtlama Bebek falan o ay kaldım psikoloji çok etkiliyo bence
Cinsiyeti için diyorsan eğer takip et ama kız erkek için farkediyo günleri

Evet ya herkes aynı şeyi söylüyor aslında 🙄🙄 en iyisi mi kendime bi uğraş bulayımmm.

Canim şansin yuksek gibi. Ama benimde nirmalde en gec 14.15.günde olan yumurtlamam 20.21.günde oldu. Oyüzden bence 21.güne kadar iliski olmali. Cevremde cok arkadasim var 21.22.günde yumurtlayan
Canım 16. Günümde bayağı ağrım oldu adet ağrısı gibi 17. Günü değerlendirdik inşallah geçmemiştir yumurtlama dönemi. :KK17:

Canım 16. Günümde bayağı ağrım oldu adet ağrısı gibi 17. Günü değerlendirdik inşallah geçmemiştir yumurtlama dönemi. :KK17:

Ovulasyon testleri cok yardimci oluyor aslinda. Internette 30lu paketi 25tl falan. 17.günki iliskinin 17 18 hatta 19.güne bile faydasi olur.eger agrilarin olmussa ogunlerde catlamistir diye düsünüyorum.

Selam kızlar benim bat 3nisandı bugun ayın 4ü bugunde bu saat oldu gelen giden yok gelmesinde inşallah bakalım sakin bi şekilde bekliyorum dünkü negatifi hiç kayle almıyorum nedense :KK70:

Her ay takip ettim her ay doktora gittim doktor bişeyin yok rahmin temiz sabret dedi beklemekten vazgeçmiştim rqbbim vermiyorsa vardır sebebi dedim o ay hamile kaldım

öncelikle bebegin hayirli olsun saglikla sihatle devan etsin ve gelsin insallah.Bende agustostan beri kobay faresine döndüm doktora git gel saglam psikolojim bozuldu kendimi yaris ati gibi hissediyordum. 5kez klomen ce catlama ignesiyle olmadi. tüm tahliller temiz rahim temiz. Bende dedimki nekadar parcalansamda olacagi yojsa olmuyor.bende 3ay ara verdim buay hic gitmedim doktora sadece hayit hapi kullandim vitamin olarak.

Eveet kızlar sonunda aldım sonucumu
Çok şükür değerim 1860 olmuş 2 Nisan'da verdim bunu ilki 28 marttaydı 170'di
Hamdolsun Rabbim'e... kan değerlerimde iyi folik asit kullanmana gerek yok dedi kullanmicam hiç😊 çok şükür bin şükür
Şimdi sabırla beklemeye devam.....
Sizlerede tez zamanda nasip etsin Rabbim bu ay hepiniz çift çizgileri görürsünüz inşaAllah🤲💗

Çok şükür değerim 1860 olmuş 2 Nisan'da yaptırdım bunu ilki 28 marttaydı 170'di
Hamdolsun Rabbim'e... kan değerlerimde iyi folik asit kullanmana gerek yok dedi kullanmicam hiç😊 çok şükür bin şükür
Sizlerede tez zamanda nasip etsin Rabbim bu ay hepiniz çift çizgileri görürsünüz inşaAllah🤲💗
Oyy maşallah canım benim. Sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun inşallah. :anneadayı::emir_bebek: Darısı benim gibi bekleyen herkesin başına. :dua::KK68:

Ağrıdan sonraki günü değerlendirerek geç kalmamışızdır dimi o_O

Sanmiyorum geç kaldiginizi canim.ama ben hep 14.15.gunler yumurtluyluyorum diye 3yildir hep 17.gune kadâr degerlendirirdim.sonra diger forumda bir arkadas hamile kalamiyordu acabami diye ovulasyon testi denedi meger 21.gunde yumurtluyormus ve o ay sükürler olsun hamile kaldi.bende acaba bendemi gec yumurtluyorumda kaciriyorum diye ovulasyon testi aldim.anaaa bir baktim 20.gunde yumurtam gelisti 21.günde catladi.
Göya degerlendirdim ama yinede nasipten fazlasi olmuyor.regliye 3gun kala negatif cikti.

Çok iyii yaaa sizi tanımadığım halde çoooook mutlu oldum Rabbim sağlıkla gelişip hayırla doğmasını nasip etsinnn 😍😍😍😍maşallahhh ❤️❤️❤️🙏🏻

Cok sevindim canim sükürler olsun.saglikla devam etsin insallahh.

Çok iyii yaaa sizi tanımadığım halde çoooook mutlu oldum Rabbim sağlıkla gelişip hayırla doğmasını nasip etsinnn 😍😍😍😍maşallahhh ❤❤❤🙏🏻

Amin kardeşim Allah razı olsun😍 çok teşekkür ederim 🥰
Tez zamanda Rabbim sizlerede yaşatsın gönülden diliyorum bunu hepiniz kardeşimsiniz🤲👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩

Amin canım Maşallah cok sevindim çoook şükür rabbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin :KK200::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

Back