Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen geç döllenme olabiliyor canım bunu yaşayan çok var o leke hadi adet başlangıcı desek sökülmesi gerekirdi 🤔
Keşke kullanmasaydın çünkü gecikmen fazla olmamış 2 gün bişey değilki...
Son ilişkinin üstünden en azından bi 20 gün geçeydi öyle emin olabilirdin hamile olmadığına... Ne desem bende bilemedim
Beklemekten başka çaren yok bekle bakalım belki adet gelir inşallah kist falan yoktur🙄
Klomen kullanıyorum 5 aydır fln hep kıste donusturuyor ama adetim hıc gecikmez benim bu ay da klomen kist yapmıstır dedi Dr test negatif cıkınca ılac kullan sökülsün dedi Dr a guvendım insallah uzulecegım bir sonuc olmaz 😥

Klomen kullanıyorum 5 aydır fln hep kıste donusturuyor ama adetim hıc gecikmez benim bu ay da klomen kist yapmıstır dedi Dr test negatif cıkınca ılac kullan sökülsün dedi Dr a guvendım insallah uzulecegım bir sonuc olmaz 😥

İnşallah eğer varsada Allah ömür vermişse her türlü yaşatır. Klomensiz yumurtaların büyümüyomu? Mesela incir havuç yesen

hayirli sabahlar kizlar bende kasım aralik gibi korunmayi birakip cocuk düşünüyordum ki .maalesef cok fena bi idrar yollari enfeksiyinu geçiriyorum sag tarafım vs ağrıyordu idrarda kanama vs cok korktuk cunku herşey bi anda gelişti. antibiyotik vs kullandım bugun bitti kontrollerim vs var acikcasi korkuyorum gebelik fikrinden suanlik.bilmiyirum gebelikte bu enfeksiyon tekrarlarmi acaba varmi boyke bi durum yasayan? benden durumlar boyle o yuzden hic buraya da yazamadim

hayirli sabahlar kizlar bende kasım aralik gibi korunmayi birakip cocuk düşünüyordum ki .maalesef cok fena bi idrar yollari enfeksiyinu geçiriyorum sag tarafım vs ağrıyordu idrarda kanama vs cok korktuk cunku herşey bi anda gelişti. antibiyotik vs kullandım bugun bitti kontrollerim vs var acikcasi korkuyorum gebelik fikrinden suanlik.bilmiyirum gebelikte bu enfeksiyon tekrarlarmi acaba varmi boyke bi durum yasayan? benden durumlar boyle o yuzden hic buraya da yazamadim

Geçmiş olsun canım eğer kendine dikkat edersen tekrarlamaz bol su iç, kendini sıcak tut iç çamaşırını kaynatarak kullan , duştan sonra özellikle özel bölgeni çok iyi kurut nemli kalmasın bide eşinle cima ettikten sonra fazla beklemesen iyi olur idrara çıkmak gerekirmiş bekledikçe enfeksiyon riski oluyormuş bende eskiden yaşamıştım çok fena bişey
Neden oldu acaba mikrop mu kaptın bi yerden?

Bence herşeyi henüz tam idrak edemediği için o konuda fazla sorun yaşayacağını zannetmiyorum canım çünkü bişeylerin farkında değilken onu yönlendirmen daha kolay olur. 2 yaştan itibaren krizlere giriyolar benimki 27 aylık ve öyle sinir krizlerine giriyor ki zaptetmek daha zorlaştı çünkü kendi isteklerini yaptırmak için her defasında direniyor ama daha küçükken aklı ermediği için daha uysaldı bi şekilde oyalanırdı
Günlerin çok koşturmalı geçecek ama kızın daha kısa zamanda kardeşine alışacak bence
Aynen canım aralarında fazla yaş olmaması o yüzden iyi oldu. İnşallah iyi anlaşırlar abla kardeş

Geçmiş olsun canım eğer kendine dikkat edersen tekrarlamaz bol su iç, kendini sıcak tut iç çamaşırını kaynatarak kullan , duştan sonra özellikle özel bölgeni çok iyi kurut nemli kalmasın bide eşinle cima ettikten sonra fazla beklemesen iyi olur idrara çıkmak gerekirmiş bekledikçe enfeksiyon riski oluyormuş bende eskiden yaşamıştım çok fena bişey
Neden oldu acaba mikrop mu kaptın bi yerden?
tesekkur ederim cnm evet doktor ayni söylediklerini söyledi neyden oldugunu anlamadım bende utusuz çamaşır bile giymeyen biriyim normalde oysaki.seninde idrarda kanamali mi oldu enfeksiyon hamile kalirsam da ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. olmaz bi daha insallah.

tesekkur ederim cnm evet doktor ayni söylediklerini söyledi neyden oldugunu anlamadım bende utusuz çamaşır bile giymeyen biriyim normalde oysaki.seninde idrarda kanamali mi oldu enfeksiyon hamile kalirsam da ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. olmaz bi daha insallah.

Hamileykende enfeksiyon riski artıyor biliyosun ama önlemini alırsın olmaz inşâAllah. Bende kanama olmamıştı ama kasıklarımın yanları ağrırdı akıntım çok olurdu antibiyotik kullanmıştım sonra afedersin fena cırcır olmuştum ne yaptıysam geçmemişti o ay bide adetim gecikmişti en son Saraçoğlu hocanın karanfil kürünü denedim
hemen düzeldi cırcıra birebir Allah'ın mucizesi resmen. Senin adetin ne zaman?

Hamileykende enfeksiyon riski artıyor biliyosun ama önlemini alırsın olmaz inşâAllah. Bende kanama olmamıştı ama kasıklarımın yanları ağrırdı akıntım çok olurdu antibiyotik kullanmıştım sonra afedersin fena cırcır olmuştum ne yaptıysam geçmemişti o ay bide adetim gecikmişti en son Saraçoğlu hocanın karanfil kürünü denedim
hemen düzeldi cırcıra birebir Allah'ın mucizesi resmen. Senin adetin ne zaman?
antibiyotik yeni bitti benimde suan adetin 5. gunundeyim canim bilmiyirum bu ay ram düzelmeyi bekleyebilirim yada korunmayi birakirim biraz kararsiz ve korkagim😄hayirlisiyla kaliriz insallah hep beraber

antibiyotik yeni bitti benimde suan adetin 5. gunundeyim canim bilmiyirum bu ay ram düzelmeyi bekleyebilirim yada korunmayi birakirim biraz kararsiz ve korkagim😄hayirlisiyla kaliriz insallah hep beraber

Amin içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım
Sende mi terazisin yoksa😊 bende bazı konularda çok kararsız kalırım
Bende 2.çocuk olsaydı çok relax olurdum
6 aydır şu ovulasyon testlerini deniyorum pikleri ve sonrasını da değerlendiriyorum tutmadı bi türlü bakalım ne zaman nasip olacak😢 her adet dönemi keyifsizlik sendromu yaşıyorum

Amin içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım
Sende mi terazisin yoksa😊 bende bazı konularda çok kararsız kalırım
Bende 2.çocuk olsaydı çok relax olurdum
6 aydır şu ovulasyon testlerini deniyorum pikleri ve sonrasını da değerlendiriyorum tutmadı bi türlü bakalım ne zaman nasip olacak😢 her adet dönemi keyifsizlik sendromu yaşıyorum
cok iyi anliyirum seni cnm olur en kisa zamanda insallah yok bem kovayim.senin gibi bi arkadasim vardi 1 bucuk yildir hic bi sorun olmadığı halde hamile kalamıyordu incir kurunu denediği ay hamile kaldi vesile tabi.vesilele re sarilmak lazım sende deneseydin?

cok iyi anliyirum seni cnm olur en kisa zamanda insallah yok bem kovayim.senin gibi bi arkadasim vardi 1 bucuk yildir hic bi sorun olmadığı halde hamile kalamıyordu incir kurunu denediği ay hamile kaldi vesile tabi.vesilele re sarilmak lazım sende deneseydin?

Ama benim hormonal bi sıkıntım yokki çok şükür hani olsa denerim ama bişey olmayıp deneyincede ters etki yapabiliyor mesela ben 3 sene önce çörekotu bal tarçın kürü yapmıştım adetim gecikti sevindim hamileyim diye olmadı yıkıldım adetim tam 50.günde geldi yani muhtemelen kist yapmıştı o yüzden bu tür şeyleri yapmaya korkar oldum
Ama ben her adet sonrası yumurtlamaya kadar hergün incir ve havuç yiyorum zaten
Bu ay maydanoz buharı yapmıştım
Nasipte varsa bunlar bahane oluyor tabi dediğin gibi vesile. Ben kürtajdan önce böyle değildim düşünmezdim ama kürtaj beni bi tuhaflaştırdı aklımdan atamıyorum
Sevincim yarım kaldığından olsa gerek😢

Ama benim hormonal bi sıkıntım yokki çok şükür hani olsa denerim ama bişey olmayıp deneyincede ters etki yapabiliyor mesela ben 3 sene önce çörekotu bal tarçın kürü yapmıştım adetim gecikti sevindim hamileyim diye olmadı yıkıldım adetim tam 50.günde geldi yani muhtemelen kist yapmıştı o yüzden bu tür şeyleri yapmaya korkar oldum
Ama ben her adet sonrası yumurtlamaya kadar hergün incir ve havuç yiyorum zaten
Bu ay maydanoz buharı yapmıştım
Nasipte varsa bunlar bahane oluyor tabi dediğin gibi vesile. Ben kürtajdan önce böyle değildim düşünmezdim ama kürtaj beni bi tuhaflaştırdı aklımdan atamıyorum
Sevincim yarım kaldığından olsa gerek😢
haklisin cnm benim de bi kurtaj im oldu anliyorum seni insallah en kisa zamanda bu yaşadıklarını unutacaksin

İnşâllah çarçabuk olup kurtulursun canım😔
O zaman kendini daha iyi hissedeceksin en azından şuanki psikolojiden kurtulacaksın
Bu bekleyiş daha çok strese sokuyor insanı
Bir an kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi😔 ama bunada şükredelimki ilerleyen haftalarda yaşamadık o zaman çok daha zor olurdu bizim için veya doğumdan sonra olmadı diyelim çok şükür
Her şerde bir hayır vardır....Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin o güzel günleri de görürüz inşâAllah🤲 toparlanınca yazarsın canım Allah yâr ve yardımcın olsun♥
Canım desteklerin için çok teşekkür ederim. Söylediğin gibi gelişti herşey. Korktuğum gibi geçmedi. İyiydi. Hastanede beklemek sadece zordu gerisi gayet iyiydi. Personel yaklaşımı olsun oradaki başka hastalarla konuştum bana çok iyi geldi terapi gibi. Suan ağrım çok az azda kanamam var. Allaha şükür.

Kızlar, selam.
Belki merak edenlere faydası olur diye burda anlatmak isterim kürtaj surecimi. Benim gibi korkan insanlara bir umut olsun. Ben kurtajimi devlet hastanesinde oldum. İstanbul Zeynep Kamil kadın doğum da. Dün gittik benden kan aldılar ve ertesi gün gelin işleme alalım sediler sabah 8 de burda olun dediler. Sabah erkenden oradaydım. Grup grup alıyorlar içeriye. Çok iyi oldu bu şekil olması. Diğer hastalara Kader ortaklığı kuruyorsunuz. Siranizi beklerken sohbetler oluyor gerçekten motive etti beni bekleme süreci. Dil altı hap verdiler. Rahim ağzını açmak için. İlaç etkisini yarım saate gösteriliyor hafifçe adet ağrısı hissettim aşırı değildi. Sonrası damar yolu açtılar. Bekledik de bekledik acilden gelenler ve kanamasi olanlar önce alınıyordu. Sonra işlem sırası bana geldi. Odada herkes güler yuzluydu devlet hastanesi diye ön yargılı gitmiştim ama gerçekten personel çok güler yüzlü ve anlayisliydilar. Çatala çıktığım da direk anestezi verdiler ve ben gözümü dinlenme odasında açtım hiç birşey hissetmedim. Biraz dinlenip giyinip taburcu oldum. Demem o ki özele gidip dünya para vermeye gerek yok. İstanbul daysaniz Zeynep Kamil i tercih edebilirsiniz. Hepinizi öpüyorum. Haklarınızı helal edin lütfen. Ben hep burda olucam gerçi. Pes etmek yok 2020 bana bebekle gelsin. Sağlıklı hayırlı bir şekilde 💕💕

Canım desteklerin için çok teşekkür ederim. Söylediğin gibi gelişti herşey. Korktuğum gibi geçmedi. İyiydi. Hastanede beklemek sadece zordu gerisi gayet iyiydi. Personel yaklaşımı olsun oradaki başka hastalarla konuştum bana çok iyi geldi terapi gibi. Suan ağrım çok az azda kanamam var. Allaha şükür.

Ne demek canım aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi en çok biz anlarız♥️
Çok geçmiş olsun. Evet en zor kısmı o bekleme süreci... Banada 08:00'de gel demişlerdi 07:30'da gittim dil altı ilacı 9 gibi verdiler 5 dk sonra kan gelmişti o bekleyiş zordu biraz saat:11:30'da kürtaja aldılar
Allah tekrar yaşatmasın😔 evet ordaki kaderdaşların olması iyi geliyo insana tek başımıza beklemedik en azından
Şuan biraz daha iyi hissediyosun dimi?
En azından o hüzünlü bekleyişten kurtuldun
Yepyeni bir sayfa açtın.... İnşallah 1-2 aya toparlanırsın bakarsın hemen hamile kalırsın
İlla benim kadar bekleyeceğini düşünme
Ben bu kadar bekleyeceğimi ummazdım ama nasip elden bişey gelmiyo☹️

Artık herşey hazır bebeklerin tutunması zor olanlarda hep alerjinin hassas Allah yardımcımız olsun vakti saati gelince olucak nasipte yoksa da olmayacak 😑

Artık herşey hazır bebeklerin tutunması zor olanlarda hep alerjinin hassas Allah yardımcımız olsun vakti saati gelince olucak nasipte yoksa da olmayacak 😑

Öyle valla eskiden çifter çifter hamile kalırlardı
Bu yediklerimiz,ilaçlar,deterjanlar vs herşey üreme sağlığını bozdu malesef artık gencecik insanlar bile tüp bebek düşünmek zorunda kalıyor Allah geleceğimizi hayır etsin

Back