- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.661
Klomen kullanıyorum 5 aydır fln hep kıste donusturuyor ama adetim hıc gecikmez benim bu ay da klomen kist yapmıstır dedi Dr test negatif cıkınca ılac kullan sökülsün dedi Dr a guvendım insallah uzulecegım bir sonuc olmazBazen geç döllenme olabiliyor canım bunu yaşayan çok var o leke hadi adet başlangıcı desek sökülmesi gerekirdi
Keşke kullanmasaydın çünkü gecikmen fazla olmamış 2 gün bişey değilki...
Son ilişkinin üstünden en azından bi 20 gün geçeydi öyle emin olabilirdin hamile olmadığına... Ne desem bende bilemedim
Beklemekten başka çaren yok bekle bakalım belki adet gelir inşallah kist falan yoktur
Klomen kullanıyorum 5 aydır fln hep kıste donusturuyor ama adetim hıc gecikmez benim bu ay da klomen kist yapmıstır dedi Dr test negatif cıkınca ılac kullan sökülsün dedi Dr a guvendım insallah uzulecegım bir sonuc olmaz
hayirli sabahlar kizlar bende kasım aralik gibi korunmayi birakip cocuk düşünüyordum ki .maalesef cok fena bi idrar yollari enfeksiyinu geçiriyorum sag tarafım vs ağrıyordu idrarda kanama vs cok korktuk cunku herşey bi anda gelişti. antibiyotik vs kullandım bugun bitti kontrollerim vs var acikcasi korkuyorum gebelik fikrinden suanlik.bilmiyirum gebelikte bu enfeksiyon tekrarlarmi acaba varmi boyke bi durum yasayan? benden durumlar boyle o yuzden hic buraya da yazamadim
Ben de istiyorum bendeŞimdi de kızım olacak inşallah canım. Seninki ne olacak?
Aynen canım aralarında fazla yaş olmaması o yüzden iyi oldu. İnşallah iyi anlaşırlar abla kardeşBence herşeyi henüz tam idrak edemediği için o konuda fazla sorun yaşayacağını zannetmiyorum canım çünkü bişeylerin farkında değilken onu yönlendirmen daha kolay olur. 2 yaştan itibaren krizlere giriyolar benimki 27 aylık ve öyle sinir krizlerine giriyor ki zaptetmek daha zorlaştı çünkü kendi isteklerini yaptırmak için her defasında direniyor ama daha küçükken aklı ermediği için daha uysaldı bi şekilde oyalanırdı
Günlerin çok koşturmalı geçecek ama kızın daha kısa zamanda kardeşine alışacak bence
Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin hayırlı evlatlarBen de istiyorum bende
tesekkur ederim cnm evet doktor ayni söylediklerini söyledi neyden oldugunu anlamadım bende utusuz çamaşır bile giymeyen biriyim normalde oysaki.seninde idrarda kanamali mi oldu enfeksiyon hamile kalirsam da ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. olmaz bi daha insallah.Geçmiş olsun canım eğer kendine dikkat edersen tekrarlamaz bol su iç, kendini sıcak tut iç çamaşırını kaynatarak kullan , duştan sonra özellikle özel bölgeni çok iyi kurut nemli kalmasın bide eşinle cima ettikten sonra fazla beklemesen iyi olur idrara çıkmak gerekirmiş bekledikçe enfeksiyon riski oluyormuş bende eskiden yaşamıştım çok fena bişey
Neden oldu acaba mikrop mu kaptın bi yerden?
tesekkur ederim cnm evet doktor ayni söylediklerini söyledi neyden oldugunu anlamadım bende utusuz çamaşır bile giymeyen biriyim normalde oysaki.seninde idrarda kanamali mi oldu enfeksiyon hamile kalirsam da ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. olmaz bi daha insallah.
antibiyotik yeni bitti benimde suan adetin 5. gunundeyim canim bilmiyirum bu ay ram düzelmeyi bekleyebilirim yada korunmayi birakirim biraz kararsiz ve korkagimHamileykende enfeksiyon riski artıyor biliyosun ama önlemini alırsın olmaz inşâAllah. Bende kanama olmamıştı ama kasıklarımın yanları ağrırdı akıntım çok olurdu antibiyotik kullanmıştım sonra afedersin fena cırcır olmuştum ne yaptıysam geçmemişti o ay bide adetim gecikmişti en son Saraçoğlu hocanın karanfil kürünü denedim
hemen düzeldi cırcıra birebir Allah'ın mucizesi resmen. Senin adetin ne zaman?
antibiyotik yeni bitti benimde suan adetin 5. gunundeyim canim bilmiyirum bu ay ram düzelmeyi bekleyebilirim yada korunmayi birakirim biraz kararsiz ve korkagimhayirlisiyla kaliriz insallah hep beraber
cok iyi anliyirum seni cnm olur en kisa zamanda insallah yok bem kovayim.senin gibi bi arkadasim vardi 1 bucuk yildir hic bi sorun olmadığı halde hamile kalamıyordu incir kurunu denediği ay hamile kaldi vesile tabi.vesilele re sarilmak lazım sende deneseydin?Amin içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım
Sende mi terazisin yoksabende bazı konularda çok kararsız kalırım
Bende 2.çocuk olsaydı çok relax olurdum
6 aydır şu ovulasyon testlerini deniyorum pikleri ve sonrasını da değerlendiriyorum tutmadı bi türlü bakalım ne zaman nasip olacakher adet dönemi keyifsizlik sendromu yaşıyorum
cok iyi anliyirum seni cnm olur en kisa zamanda insallah yok bem kovayim.senin gibi bi arkadasim vardi 1 bucuk yildir hic bi sorun olmadığı halde hamile kalamıyordu incir kurunu denediği ay hamile kaldi vesile tabi.vesilele re sarilmak lazım sende deneseydin?
haklisin cnm benim de bi kurtaj im oldu anliyorum seni insallah en kisa zamanda bu yaşadıklarını unutacaksinAma benim hormonal bi sıkıntım yokki çok şükür hani olsa denerim ama bişey olmayıp deneyincede ters etki yapabiliyor mesela ben 3 sene önce çörekotu bal tarçın kürü yapmıştım adetim gecikti sevindim hamileyim diye olmadı yıkıldım adetim tam 50.günde geldi yani muhtemelen kist yapmıştı o yüzden bu tür şeyleri yapmaya korkar oldum
Ama ben her adet sonrası yumurtlamaya kadar hergün incir ve havuç yiyorum zaten
Bu ay maydanoz buharı yapmıştım
Nasipte varsa bunlar bahane oluyor tabi dediğin gibi vesile. Ben kürtajdan önce böyle değildim düşünmezdim ama kürtaj beni bi tuhaflaştırdı aklımdan atamıyorum
Sevincim yarım kaldığından olsa gerek
haklisin cnm benim de bi kurtaj im oldu anliyorum seni insallah en kisa zamanda bu yaşadıklarını unutacaksin
Canım desteklerin için çok teşekkür ederim. Söylediğin gibi gelişti herşey. Korktuğum gibi geçmedi. İyiydi. Hastanede beklemek sadece zordu gerisi gayet iyiydi. Personel yaklaşımı olsun oradaki başka hastalarla konuştum bana çok iyi geldi terapi gibi. Suan ağrım çok az azda kanamam var. Allaha şükür.İnşâllah çarçabuk olup kurtulursun canım
O zaman kendini daha iyi hissedeceksin en azından şuanki psikolojiden kurtulacaksın
Bu bekleyiş daha çok strese sokuyor insanı
Bir an kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldiama bunada şükredelimki ilerleyen haftalarda yaşamadık o zaman çok daha zor olurdu bizim için veya doğumdan sonra olmadı diyelim çok şükür
Her şerde bir hayır vardır....Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin o güzel günleri de görürüz inşâAllahtoparlanınca yazarsın canım Allah yâr ve yardımcın olsun♥
Canım desteklerin için çok teşekkür ederim. Söylediğin gibi gelişti herşey. Korktuğum gibi geçmedi. İyiydi. Hastanede beklemek sadece zordu gerisi gayet iyiydi. Personel yaklaşımı olsun oradaki başka hastalarla konuştum bana çok iyi geldi terapi gibi. Suan ağrım çok az azda kanamam var. Allaha şükür.
Artık herşey hazır bebeklerin tutunması zor olanlarda hep alerjinin hassas Allah yardımcımız olsun vakti saati gelince olucak nasipte yoksa da olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?