Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme kanaması adetten önce olmazki bebeğin yerleşmesi zaten adet gününü buluyo ben yaşamıştım oğluma hamileyken
Son adetim 2 aralıktı 5 ocakta kan geldi
Adet oldum sandım ama 2 defa peçeteye gelip kesildi meğerse hamileymişim
Rabbim tekrar yaşatsın o sevinci banada bütün isteyenlerede😔🤲
Sen bi test yap bence. Eğer varsa zaten bebek rahime yerleştiği için kanama olduğundan dolayı çıkar
Anladım inşallah Rabbım isteyen herkese anne olmayı nasip eder şuan yani açık renkte sıvı halinde geliyor azar azar ne. Olduğunu anlamadım karnımda ağrıyor

Anladım inşallah Rabbım isteyen herkese anne olmayı nasip eder şuan yani açık renkte sıvı halinde geliyor azar azar ne. Olduğunu anlamadım karnımda ağrıyor

Daha önce adet olmadan böyle olurmuydu veya adet gününde? Eğer ilk defa oluyorsa hamileliktendir yerleşme diyebilmemiz için az miktarda gelip kesilmesi lazım
Takip et bakalım yoğunlaşmazsa test yaparsın karın ağrısı adettede olur hamileliktede

Allah tekrar yaşatmasın son olur inşâAllah seni çok iyi anlıyorum😔
Çocuğun varmıydı canım? Ovulasyon testiyle hangi günleri değerlendirmiştin?
Benim bir oğlum var beş buçuk yaşında. Allah ona uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah. Ovulasyonla kalmamıştım bu gebeliğimde yumurtlama günü dışında oldu

Daha önce adet olmadan böyle olurmuydu veya adet gününde? Eğer ilk defa oluyorsa hamileliktendir yerleşme diyebilmemiz için az miktarda gelip kesilmesi lazım
Takip et bakalım yoğunlaşmazsa test yaparsın karın ağrısı adettede olur hamileliktede
Daha önce oldu ama sonra hemen adete cevirirdi bu seferki zaten az ve sıvı uzaninca bisey yok oturduğumda geliyor açık renk bide daha önce hiç hamile de kalmadım kafam karıştı

Benim bir oğlum var beş buçuk yaşında. Allah ona uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah. Ovulasyonla kalmamıştım bu gebeliğimde yumurtlama günü dışında oldu

Allah bağışlasın canım benimde oğlum var hamdolsun bin şükür onları veren Allah'a🤲
Rabbim yokluklarını göstermesin
Yumurtlama gününde olduysa muhtemelen 2.bir yumurtlaman olmuştur çünkü döllenme ancak yumurtlama zamanında olur biliyosun
Bazen nadirende olsa 2.kez yumurtlama olabiliyormuş veya atıyorum yumurtlamadan 2-3 gün önce de olabilir
Bu arada sana bahsettiğim depend bu
Çok rahat bişey. Ben sezeryan olmuştum ona rağmen hiç rahatsız etmemişti
Kürtajdan sonra da kullandım
Screenshot_20191218-111457.png

Daha önce oldu ama sonra hemen adete cevirirdi bu seferki zaten az ve sıvı uzaninca bisey yok oturduğumda geliyor açık renk bide daha önce hiç hamile de kalmadım kafam karıştı

Yarın sökülmezse bir anda kesilirse hemen test yap hayırlı haber alırsın inşallah

Allah bağışlasın canım benimde oğlum var hamdolsun bin şükür onları veren Allah'a🤲
Rabbim yokluklarını göstermesin
Yumurtlama gününde olduysa muhtemelen 2.bir yumurtlaman olmuştur çünkü döllenme ancak yumurtlama zamanında olur biliyosun
Bazen nadirende olsa 2.kez yumurtlama olabiliyormuş veya atıyorum yumurtlamadan 2-3 gün önce de olabilir
Bu arada sana bahsettiğim depend bu
Çok rahat bişey. Ben sezeryan olmuştum ona rağmen hiç rahatsız etmemişti
Kürtajdan sonra da kullandım
Eki Görüntüle 2566422
Tamam canım sağol bundan alırım bende. ya bilmiyorumki ayın her günü hamile kalınabilir benim bildiğim. Sadece yumurtlama gününde şansımız çok daha yüksek oluyor diye biliyorum.

Tamam canım sağol bundan alırım bende. ya bilmiyorumki ayın her günü hamile kalınabilir benim bildiğim. Sadece yumurtlama gününde şansımız çok daha yüksek oluyor diye biliyorum.

Hergün kalınmış olsaydı herkes çok kolay hamile kalırdı canım. Yumurta olmadan nasıl döllenme olacak? Yumurta her adet döneminde büyümeye başlar gün gün büyür 1,5-2 mm büyür günlük ve yeterli olgunlaşmaya geldiği zaman çatlamaya hazırlanır 18-20 mm büyüklüğe geldiğinde çatlar tüplerden atılır ve eğer spermle karşılaşırsa döllenme olur karşılaşamazsa 24 saat sonra canlılığını yitirir ve 13-16 gün sonra adet kanaması başlar
Yumurtanın döllenebileceği ve hamile kalabilme şansı ayda maksimum 3 günden ibarettir. Bütün çabamız o günü yakalamak
Keşke dediğin gibi hergün hamile kalabilme ihtimalimiz olabilseydi bu kadar uğraşmazdık ama her ay sadece 1 tane yumurta olgunlaşarak yumurtalıktan atılıp döllenme ye imkan sağlıyor bazı kişilerde nadiren 2 defa yumurtlama olabiliyor

Hergün kalınmış olsaydı herkes çok kolay hamile kalırdı canım. Yumurta olmadan nasıl döllenme olacak? Yumurta her adet döneminde büyümeye başlar gün gün büyür 1,5-2 mm büyür günlük ve yeterli olgunlaşmaya geldiği zaman çatlamaya hazırlanır 18-20 mm büyüklüğe geldiğinde çatlar tüplerden atılır ve eğer spermle karşılaşırsa döllenme olur karşılaşamazsa 24 saat sonra canlılığını yitirir ve 13-16 gün sonra adet kanaması başlar
Yumurtanın döllenebileceği ve hamile kalabilme şansı ayda maksimum 3 günden ibarettir. Bütün çabamız o günü yakalamak
Keşke dediğin gibi hergün hamile kalabilme ihtimalimiz olabilseydi bu kadar uğraşmazdık ama her ay sadece 1 tane yumurta olgunlaşarak yumurtalıktan atılıp döllenme ye imkan sağlıyor bazı kişilerde nadiren 2 defa yumurtlama olabiliyor
Anladım canım. Yumurta kalitesi de çok önemli burda sanırım. canlı kalma günü falan kalitesine bağlıdır.

Rica ederim canım istersen bat 'ını da eklerim

Ben 6 aydır her ay pik olan günleri ve sonrasını da değerlendirmeme rağmen henüz tutmadı demekki o kadar kolay değilmiş😣
ben cinsiyet minsiyet hesabı yapmıyorum
Hâşâ sanki Allah'ın vereceği cinsiyeti değiştirmeye yetkimiz mi var da bu kadar hesaplar yapıyoruz dimi?
Allah neyi dilerse onu verecek nasıl olsa bizim uğraşmamızın bir anlamı yok
Ben sadece hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğim olsun istiyorum ve yumurtamı kaçırmamak adına pik olan günlerde 3-4 gün boyunca her gün değerlendiriyorum
Yumurtlama zamanı ne zaman çatlayacağını bilemediğimiz için ben bırakmıyorum
Bu arada benim ablam şuan 2.ye hamile
İki çocuğundada ayda 1 kere tek defayla hamile kaldı ve ilki erkekti ,bu kız inşâllah
Rabbim bizede sağlıkla nasip etsin 🤲
Batım erken gelecek gibi oyüzden 28 Aralık öyle tabi nasip ben çok büyük konuştum birdaha yapmam diye kolik bir bebekti şimdi kardeşi olsun istiyorum deli gibi

Anladım canım. Yumurta kalitesi de çok önemli burda sanırım. canlı kalma günü falan kalitesine bağlıdır.

Evet canım kaliteli olmayan zaten döllenemiyo döllense bile düşükle veya kürtajla sonuçlanıyor Allah bidaha kürtaj düşük yaşatmasın hiçbirimize

Batım erken gelecek gibi oyüzden 28 Aralık öyle tabi nasip ben çok büyük konuştum birdaha yapmam diye kolik bir bebekti şimdi kardeşi olsun istiyorum deli gibi

Seninki kaç yaşında? Bende çok istiyorum oğlum tek başına çok sıkılıyor kimse yok buralarda..inşâAllah sağlıklı bebeklerimiz olur en kısa zamanda

Evet canım kaliteli olmayan zaten döllenemiyo döllense bile düşükle veya kürtajla sonuçlanıyor Allah bidaha kürtaj düşük yaşatmasın hiçbirimize
Aynen canım amin. Ben de yarın kürtaj olucam. Bugün Dr aynı şeyleri söyledi. Kan aldılar yarın sabah erkenden gideceğiz. İnşallah kolay geçer

Aynen canım amin. Ben de yarın kürtaj olucam. Bugün Dr aynı şeyleri söyledi. Kan aldılar yarın sabah erkenden gideceğiz. İnşallah kolay geçer

İnşâllah çarçabuk olup kurtulursun canım😔
O zaman kendini daha iyi hissedeceksin en azından şuanki psikolojiden kurtulacaksın
Bu bekleyiş daha çok strese sokuyor insanı
Bir an kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi😔 ama bunada şükredelimki ilerleyen haftalarda yaşamadık o zaman çok daha zor olurdu bizim için veya doğumdan sonra olmadı diyelim çok şükür
Her şerde bir hayır vardır....Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin o güzel günleri de görürüz inşâAllah🤲 toparlanınca yazarsın canım Allah yâr ve yardımcın olsun♥️

Bacımmm♥ şimdi gördüm iyilik şükür diyelim sen napıyosun nasıl gidiyo?
Canımm bende iyiyim çok şükür :KK54: Bir ara bayağı sancım vardı 2-3 hafta önce falan acile gittim neyse ki açılma falan olmamış magnezyum kullanıyorum o iyi geliyor. Onun dışında ağırlaştım bayağı ama sancım olmasın da buna da razıyım. Senin nasıl gidiyor denemelere devam mı inşallah senden de yakın zamanda güzel haberler alırız. Dualarımdasınız. :dua::KK5:

Back