Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm bende iyiyim çok şükür :KK54: Bir ara bayağı sancım vardı 2-3 hafta önce falan acile gittim neyse ki açılma falan olmamış magnezyum kullanıyorum o iyi geliyor. Onun dışında ağırlaştım bayağı ama sancım olmasın da buna da razıyım. Senin nasıl gidiyor denemelere devam mı inşallah senden de yakın zamanda güzel haberler alırız. Dualarımdasınız. :dua::KK5:

Sağolasın canım♥️ iyi mâşallah buraya kadar geldinya bi 5-6 hafta daha geçsin sıkıntı olmaz inşallah atlatırsın
bende durumlar aynı beklemedeyim 7.ay 😔
burası da eskisi kadar aktif değil
birkaç kişi var arada bir yazan o kadar
benimde bazen giresim gelmiyor ama yazanlar olduğundan arada girip bakıyorum

Sağolasın canım♥ iyi mâşallah buraya kadar geldinya bi 5-6 hafta daha geçsin sıkıntı olmaz inşallah atlatırsın
bende durumlar aynı beklemedeyim 7.ay 😔
burası da eskisi kadar aktif değil
birkaç kişi var arada bir yazan o kadar
benimde bazen giresim gelmiyor ama yazanlar olduğundan arada girip bakıyorum
Rabbim nasip edeceği zamanı bilir canım hiç üzülme. Bende sık sık giremiyorum kızım durmuyor onunla ilgileniyorum. Bu yola beraber başladık hemen hamile olunca bırakıp gitmek olmaz tabi. Birbirimize moral vermeliyiz. İyi kötü birbirimizin her durumda yanında oluyoruz. Güzel haberlere de beraber sevineceğiz inşallah.

Rabbim nasip edeceği zamanı bilir canım hiç üzülme. Bende sık sık giremiyorum kızım durmuyor onunla ilgileniyorum. Bu yola beraber başladık hemen hamile olunca bırakıp gitmek olmaz tabi. Birbirimize moral vermeliyiz. İyi kötü birbirimizin her durumda yanında oluyoruz. Güzel haberlere de beraber sevineceğiz inşallah.
Canım sana tam doğum tarihi ne zaman dediler hazırlıklar bitti mi galiba sen deneyimli annesin kızın kaç yaşında bende ilk oldugu için biraz tedrgnm

Canım sana tam doğum tarihi ne zaman dediler hazırlıklar bitti mi galiba sen deneyimli annesin kızın kaç yaşında bende ilk oldugu için biraz tedrgnm
Canım doktorum bana net bir tarih vermedi konuşmadık bunu. Bir kızım var 19 aylık. Tam öğrenme çağında hareketli maşallah onunla ilgileniyorum.

Evet canım ilki sezeryandı ama erken doğum yapmıştım 35+3 te doğdu kızım. Bu da erken olabilir dedi. Onun dışında net tarihi konuşmadık.
Bu sefer eğer ilkinden daha rahatsan zamanında doğar insllah cnm ilki nasıl kıskançlık var mı benimde kuzenim gebe kızı 2 yaşında çok korkuyorum diyor bidahaji aya doğumu var kızı baya bağlanmış anneye

Bu sefer eğer ilkinden daha rahatsan zamanında doğar insllah cnm ilki nasıl kıskançlık var mı benimde kuzenim gebe kızı 2 yaşında çok korkuyorum diyor bidahaji aya doğumu var kızı baya bağlanmış anneye
Henüz anlamadığı için kıskançlık olacak mı bilmiyorum canım ama kucağıma alamıyorum hamilelikten dolayı o yüzden o kadar aşırı bağlı değil. Babasına daha düşkün.

İnşâllah kuzum sağol Allah razı olsun.
Senin gibi dostlar iyiki var♥️ bende istediği olunca çekip gitmeyi doğru bulmuyorum. Hayat felsefem böyle olmamıştır hiçbir zaman

İnşâllah kuzum sağol Allah razı olsun.
Senin gibi dostlar iyiki var♥ bende istediği olunca çekip gitmeyi doğru bulmuyorum. Hayat felsefem böyle olmamıştır hiçbir zaman
Canım en yakın zaman en güzel haberlerini alacağız inanıyorum ben belkide oğlun biraz daha toplucak kendini rabbin dağına göre kar verir muhakkak bı sebebi vardır

Henüz anlamadığı için kıskançlık olacak mı bilmiyorum canım ama kucağıma alamıyorum hamilelikten dolayı o yüzden o kadar aşırı bağlı değil. Babasına daha düşkün.

Bence herşeyi henüz tam idrak edemediği için o konuda fazla sorun yaşayacağını zannetmiyorum canım çünkü bişeylerin farkında değilken onu yönlendirmen daha kolay olur. 2 yaştan itibaren krizlere giriyolar benimki 27 aylık ve öyle sinir krizlerine giriyor ki zaptetmek daha zorlaştı çünkü kendi isteklerini yaptırmak için her defasında direniyor ama daha küçükken aklı ermediği için daha uysaldı bi şekilde oyalanırdı
Günlerin çok koşturmalı geçecek ama kızın daha kısa zamanda kardeşine alışacak bence

Kızlar bu ay durumum o kadar karıstı ki ben akıl sır erdıremedım. Adetim 2 gun gecikince ıdrar ve kan tahlili verdim negatıf cıktı sonra dr bana tarlusal verdi 2 gun sonra basla dedi ben ertesi gun kahverengi leke gelince adet oldum sandım camur gubu geldi az az 2 gun ped le gezdim adet diye sonra o uzayan beyaz akıntıya döndü kesildi yanı o arada tarlusal basladim iyice cozulsun diye tarlusal da bıttı adet de gelmedı test de yaptım yine negatıf artık adet de olmıcam sanırım 🙄🤦‍♀️

Canım en yakın zaman en güzel haberlerini alacağız inanıyorum ben belkide oğlun biraz daha toplucak kendini rabbin dağına göre kar verir muhakkak bı sebebi vardır

İnşâllah güzel kardeşim ♥️ elbette öyledir haklısın. Nerden baksam aralarında en az 3 yaş olacak zaten bu da benim için ideal
daha fazla uzamaz inşâAllah tez zamanda sağlıkla nasip olur oğlum tek başına olduğu için bu kadar agresif . Birileri olunca resmen mutlu oluyor çocuğum
Allah ona tez zamanda sağlıklı bi kardeş nasip etsin 🤲

Kızlar bu ay durumum o kadar karıstı ki ben akıl sır erdıremedım. Adetim 2 gun gecikince ıdrar ve kan tahlili verdim negatıf cıktı sonra dr bana tarlusal verdi 2 gun sonra basla dedi ben ertesi gun kahverengi leke gelince adet oldum sandım camur gubu geldi az az 2 gun ped le gezdim adet diye sonra o uzayan beyaz akıntıya döndü kesildi yanı o arada tarlusal basladim iyice cozulsun diye tarlusal da bıttı adet de gelmedı test de yaptım yine negatıf artık adet de olmıcam sanırım 🙄🤦‍♀️

Bazen geç döllenme olabiliyor canım bunu yaşayan çok var o leke hadi adet başlangıcı desek sökülmesi gerekirdi 🤔
Keşke kullanmasaydın çünkü gecikmen fazla olmamış 2 gün bişey değilki...
Son ilişkinin üstünden en azından bi 20 gün geçeydi öyle emin olabilirdin hamile olmadığına... Ne desem bende bilemedim
Beklemekten başka çaren yok bekle bakalım belki adet gelir inşallah kist falan yoktur🙄

Back