Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar beyaz ve kokusuz akinti neden olur
Her gun oluyor yani ne ovulyasyon ne de hamilelik belirtisi diyil baska neden olur ki

Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum vajinal muayenede yumurtalık sayısına yumurtlama durumuna çatlayıp çatlamadığına ne zaman çatlayacagına ve tüplerin tıkalı olup olmadıgına bakılıyor mu iyi ve kaliteli özel hastanelerde bakıldığını duydum rahim filmine gerek yok dediler dogru mu bu?

Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum vajinal muayenede yumurtalık sayısına yumurtlama durumuna çatlayıp çatlamadığına ne zaman çatlayacagına ve tüplerin tıkalı olup olmadıgına bakılıyor mu iyi ve kaliteli özel hastanelerde bakıldığını duydum rahim filmine gerek yok dediler dogru mu bu?

tupleri goremez oyle olsa kimse rahim filmi cektirmezdi. Digerlerini gorur

mrb kızlar benim normalde reglim günü gününe gelir geçen ay 4 gün gecikti hastalandım bu ay 5 gün gecikti 3. günü test yaptım negatif çıktı sizce var mı ümit

Monaezop Monaezop bacım nerelerdesin iyimisin herşey yolundadır inşallah?
Canım giremiyorum valla kusuruma bakma izne ayrilcam bı turlu ayrilamadim sürekli koşturmaca bı yandan oğlusun eşyalarını ayarlıyoruz herşey bitmek üzere adinida düşündk Can koymak istiyoruz sence nasıl sen nasılsın canım benim nasıl gidiyor

Canım giremiyorum valla kusuruma bakma izne ayrilcam bı turlu ayrilamadim sürekli koşturmaca bı yandan oğlusun eşyalarını ayarlıyoruz herşey bitmek üzere adinida düşündk Can koymak istiyoruz sence nasıl sen nasılsın canım benim nasıl gidiyor

Kusurluk bişey yok canım doğaldır yoğunluktan giremeyebilirsin anlıyorum
Sağlıkla doğar inşallah nasıl geçmiş zaman 3 ayın kalmış. Zaman bi tek bana ve benim gibi bekleyenlere zor geçiyor....
Benim günlerimde koşturmalı keyifsiz geçiyor işte

Kusurluk bişey yok canım doğaldır yoğunluktan giremeyebilirsin anlıyorum
Sağlıkla doğar inşallah nasıl geçmiş zaman 3 ayın kalmış. Zaman bi tek bana ve benim gibi bekleyenlere zor geçiyor....
Benim günlerimde koşturmalı keyifsiz geçiyor işte
Var mı bı degisikliktedavi süreci falan korunmuyorsun demi bebeğin kaç yaşına Geldi

Amin Allah razı olsun gülüm teşekkür ederim🤗💐 Küçük prenses nasıl sen iyileştinmi?
Rahatsız olmayasın diye yazmadım sana bu aralar...boş vakit bulursan yazışırız olurmu♥️
Bebek biraz daha iyi bende eskiye göre iyiyim oğlum beni çok zorluyor ama geçecek inşallah sen yaz canim ben sana yazarım beni düşündüğün için tskler askısı 😘

Var mı bı degisikliktedavi süreci falan korunmuyorsun demi bebeğin kaç yaşına Geldi

Tedavide değilim canım ben kürtajdan sonra korunmadım zaten sadece adetimi bekledim temizlendikten sonra devam ettim hsg bile çektirdim hormon tahlili yaptırdım 2 defa
Her ay lh testi kullanıyorum pikleri ve sonrasını hep değerlendiriyorum ama nasip işte Allah Ol demedikçe olmaz 7.ay doldu
Yaşasaydı şuan doğmuş olacaktı ama nasip Allah sağlıklısını nasip etsin😢
Oğlum 27 aylık teyzesi

Kaybolma gözümüzün önünde dur emi:olamaz:
tamam tatlımmm regle birkaç gün kaldı çok kötü şiş karnım modum çok düşük hamile gibiyim şiştim gaz maz derken kötüyüm yaaa kaç gündür evden dışarı adım atmıyorum 😭😭😭
büyük ihtimalle yine olmadı bu sefer reglde doktora gidip klomen denemeyi düşünüyorum

tamam tatlımmm regle birkaç gün kaldı çok kötü şiş karnım modum çok düşük hamile gibiyim şiştim gaz maz derken kötüyüm yaaa kaç gündür evden dışarı adım atmıyorum 😭😭😭
büyük ihtimalle yine olmadı bu sefer reglde doktora gidip klomen denemeyi düşünüyorum
sen sürekli umutsuz düşünüyorsun umutsuzluğu resmen çekiyorsun bekle sabret biraz hep sürekli kafanda kurma kuzucuk

Tedavide değilim canım ben kürtajdan sonra korunmadım zaten sadece adetimi bekledim temizlendikten sonra devam ettim hsg bile çektirdim hormon tahlili yaptırdım 2 defa
Her ay lh testi kullanıyorum pikleri ve sonrasını hep değerlendiriyorum ama nasip işte Allah Ol demedikçe olmaz 7.ay doldu
Yaşasaydı şuan doğmuş olacaktı ama nasip Allah sağlıklısını nasip etsin😢
Oğlum 27 aylık teyzesi
canım öncelikle çok geçmiş olsun. bende yarın Zeynep Kamil de muayene olacağım randevum var. Öğleden sonra. Yine bana aynı şeyi söylerlerse aldıracağım sanırım. Artık beklemenin faydası yok. Gün geçtikçe zorlaşıyor işler. Acaba aynı gün yaparlar mı kürtajı onu merak ediyorum. kanamam falan yokya belki git şu gün gel diyebilirler. Artık her şey,n en kötüsüne alıştırıyorum kendimi. Senin bebiş neden gelmedi allah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin tekrardan.

okuduğum kadarıyla kürtajdan sonra 2 rengl dönemi geçirmek yeterliymiş yeni hamilelik için. Ve hamile kalma oranı yükleliyormuş diye de okumuştum. Başka özel bir durumun mu var senin. Ben de rahim filmi çektirmiştim gebelik öncesi. ama 2. kez asla çektirmem daha zor geçmişti çünkü beni filim aşamam tüpler açık olduğu halde. Hayırlısı diyorum.Bakalım yarın neler olacak beklemek kanser edercesine insanı çok zor.

Back