Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun ♥ Sana ne dediler tam olarak? Bebeğin görünmedi mi yoksa kalp atışı mı duyulmadı?
Ah ben yaşadım bilirim o saatler yıl gibi zor geçer☹ en az 3 tane farklı doktora görünsen iyi olur ben öyle yapmıştım emin olmak lazım
Ben o dönemde internetten çok yorumlar okumuştum 10. haftada bile kalp atışı duyanlar olmuş geç döllenmeden dolayı o yüzden işimi sağlama alayım diye bekledim zaten yasal süre 10 hafta ben son adetime göre 10+3'te oldum kürtajı Zeynep kâmil'de...bendede ne ağrı ne kanama olmamıştı. Aynı güne yapmazlar kürtaj kararı kesinleşince ertesi gün sabah gel derler yanında 4 tane yatak örtüsü getir demişlerdi bide tabi ped.
İnşallah yaşamazsın Rabbim sana bağışlasın yavrunu ama eğer olmazsada biliyorum çok zor olsada hayırlısı böyleymiş de
Benim burda bi arkadaş ikizlerini kaybetmişti kürtaj oldu ve hemen ardından adet görmeden hamile kaldı tekrar @mervana8794 istersen sorabilirsin listedede adı var. Bu arada hsg eğer iyi yerde çektirilirse çok kolay benimki çok rahat geçti zerre kadar ağrı olmadı anestezi de almadım yani yapılan yere göre değişir ben çok memnun kalmıştım. Bana durumunu yaz emi Allah hayırla sonuçlandırsın
Çok şükür benim bi sıkıntım yok canım ama kalamadım hala bu da Rabbimin bir hikmeti bilemem tabi ama beklemek zor tabi
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize

Canım, günaydın. Benim bebek göründü 5/6 haftalıkken. Bana kalp atışı yok dediler. B,lm,yorumö her doktordankötü haberi duymak ta üzücü. BugünZeynep Kamile gideyim. Olmadı bir de ilk doğumumu yapmış olduğum doktora da giderim. 4 tane yatak örtüsü mü. Kanama için heralde. Çok mu oluyork i o kadar kanama. Ped olarak en büyük uzunlarından alırım olmadı. Okudum kadarıyla hafta geçtikçe kürtaj zorlaşıyormuş o yüzden de korkuyorum .. HSG yi kurtköy Ersoy Haatanesnde çektirmiştim. Bilmiyorum bende anestesissiz oldum ama kasık ağrım faançok olmuştu. Bayılacak gibi olmuştum. Korunursam bende 2 rengl dönemi kadar korunurum kimileri diyorki 6 ay korunmalısın zaten ben hemen hamile kalamıyorum bu bebeği 1,5 sene üstüne oldu. Yine öyle oyle olursa bekleme lüksüm yok ki .... İnşahha tekrar en kısa zamanda gelir sağlıklı bebiş. Yazıcam canım burdan son durumu. tamam. İlgin için teşekkürler..

Rica ederim ne demek♥ seninde günün aydın olsun canım kaç çocuğun var?
Seni en iyi ben anlarım.... Çok zordur her doktorun yüzündeki o malesef ifadesini görmek tabiki korunma. Ben zaten hiç korunmadımki sadece 1 adetimi bekledim kürtajdan 32 gün sonra adet oldum yani o günden sonra korunmadım kürtaj kanamam 15 gün sürmüştü zaten. Aslında yatak koruyucuyu 1 tane kullanıyolar ama 4 tane istediler diğer 3'ü onlara kalıyor sanırım
Ben uyandığımda altımda 1 tane koruyucu örtü vardı işte sonra ordan seslendiler "diğer hastalar gelecek, uyananlar gitsin" diye...o yüzden 10 dk sonra giyinip kalktım gittim
Sana yaptıkları hsg cihazı eski sistem demekki canım bana yaptıkları son sistem c kollu cihazdı ve emin ol zerre kadar bişey hissetmiyosun sana kötüsü denk gelmiş
Dediğim gibi ben çok memnun kaldım hiç korkulacak bişey değildi
Peki sen hsg'den kaç ay sonra hamile kalmıştın? Benim 3 ay oldu☹
Ped olarak sana önerim depend al onunla rahat edersin doğumdan sonra da onu kullanmıştım kesinlikle sızdırmıyor çok rahat ve değiştirirken eğilmiyosun yanlardaki cırt cırtları elinle yırtıyosun hemen çıkıyor
Kanama miktarı kişiye göre değişir benimki çok olmuştu ilk 1 hafta sonra azalmaya başladı 10.günde kesilmişti bitti sandım ama 13.günde tekrar başladı 15 günde tamamen kesildi. Rabbim sanada kolaylık versin inşâAllah son kürtajımız olur bunu Rabbim tekrar yaşatmasın amin sormak istediğin bişey olursa burdayım ben beraber bekleriz♥

Dnzrsy burası benim topic canım sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin
Kaç aydır deniyosun?
En son 11.gün denediğini yazmışsın 13'de pik olmuş ama pik olan günden sonraki 24-36 saat içinde çatladığı söyleniyor yani pikten 1-2 gün sonra çatlıyomuş o yüzden erken bırakmışsın gerçi nasip olunca her türlü oluyor. Önümüzdeki aya inşâllah umutlar

Canım hiç üzülme herşeyde vardır bi hayır benimde başıma geldi ilk gebeliğimde hemde

Ben ikinci çizgi olmadan bırakılıyor diyebiliyordum oyüzden yapmadım bide ayın tek günleri muhabbeti var yani bide hergün ilişki yapıcam yumurtlamaya kadar birdahaki ay doğru olur mu ?

Bende öyle yaprım olmadı. İlk adet sonrası bırakırım korunmayı. Zaten doktor mayensinde rahim kendini taporlamış mı toparlamamış mı henüz belli eder kendisini ona göre davranırız enkötü ihtimalle. Giderken pijama falan götürdün mü gerek kalıyor mu yoksa önlük mü giydiriyorlar. Ben HSG Yi 2 Eylül de çektirdim. Düşün işte kaldım yani peşine şuan 2 aylk hamile olduğumu düşünürsek 2 ay sonra faan işte zaten Eylül ayını saymıyorum korunduk ara ara.... Pedi eczanelerden alıyoruz sanırım dimi heryerde bulunmaz bu. Şimdi baktım netten görüntüsüne anladım tam olarka nasıl birşey teşekkür ederim.

Aynen bakalımbata 10 gün var gelsin kırmızılar sonra beraber takip ederiz eklediğin için teşekkür ederim ayrıca

Rica ederim canım istersen bat 'ını da eklerim

Ben ikinci çizgi olmadan bırakılıyor diyebiliyordum oyüzden yapmadım bide ayın tek günleri muhabbeti var yani bide hergün ilişki yapıcam yumurtlamaya kadar birdahaki ay doğru olur mu ?

Ben 6 aydır her ay pik olan günleri ve sonrasını da değerlendirmeme rağmen henüz tutmadı demekki o kadar kolay değilmiş
ben cinsiyet minsiyet hesabı yapmıyorum
Hâşâ sanki Allah'ın vereceği cinsiyeti değiştirmeye yetkimiz mi var da bu kadar hesaplar yapıyoruz dimi?
Allah neyi dilerse onu verecek nasıl olsa bizim uğraşmamızın bir anlamı yok
Ben sadece hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğim olsun istiyorum ve yumurtamı kaçırmamak adına pik olan günlerde 3-4 gün boyunca her gün değerlendiriyorum
Yumurtlama zamanı ne zaman çatlayacağını bilemediğimiz için ben bırakmıyorum
Bu arada benim ablam şuan 2.ye hamile
İki çocuğundada ayda 1 kere tek defayla hamile kaldı ve ilki erkekti ,bu kız inşâllah
Rabbim bizede sağlıkla nasip etsin

Canım bir de ben randevuyu alırken kafamkarıştı. Zeynep Kamil i biliyorsunuz gebelik izlem diye bir sürü bölüm kotmuşar ona bakar buna bakar diye bölmüşler. Ben bana uyan bir bölüm bulamayınca burdan aldım randevuyu bakarlar umarım. Bakmazlarsa acilden giriş yapmayı düşünüyorum.
Gebe İzlem 2(ANNE HASTALIKLARI:HİPERTANSİYON, KALP, PREEKLAMPSİ, TİROİD,TEKRARLAYAN DÜŞÜK)

Benovulasyon testi kullanıyordum. Yine onlara dönerim artık. Şu acılı olayı bir atlatayım da allahın izniyle

O bahsettiğim depend migrosta da satılıyor canım aynı kilot gibi giyiyorsun pedi yani üstüne kilot giymene bile gerek yok
Bedenini kilona göre alırsın ben M boy almıştım depend'in üstünde yazar
Kürtajdan 20 gün sonra muayeneye gel demişlerdi zeynep kamil'de sanada söylerler
Zaten verdikleri rapordada 20 gün sonra kontrol diye yazıyor ben o gün kontrole gittiğimde ne kadar korunayım demiştim ordaki doktor 1 ay demişti başka bi doktor 3 ay demişti ama bu tamamen bünyeyle alakalı olduğu için doktorlara takılmamak lazım
Pijamaya gerek yok canım ama etek giyersen daha iyi olur o zaman çıkarmak zorunda kalmazsın bende pantolon olduğu için çıkarmıştım alt tarafımı komple çarşaf verdiler ona sarındım odada bekledik o şekilde benle beraber birkaç bayan daha vardı onlarla o sırada konuştuk moral oluyolar en azından fazla paniklememiş oluyosun
Korkma Allah'ın izniyle sende atlatacaksın

Iyi günler arkadaşlar benimde sizi bir sorum olacaktı adet günüm Dün yani 17 aralıktı eşimle en son 5 aralıkta ilişkiye girdik bugünde hafif az miktarda kanamam oldu ve karnım şuan aşırı gergin patlayacak gibi acaba yerleşme kanaması adetten sonra görülür mu? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Bişey olmaz canım olsun bakarlar sorarlarsa zaten söylersin başka randevu bulamadım dersin. Gebeliğim sıkıntılı zaten kalp atışını duyamadım kürtaj ihtimalim var dersin
Kürtajlık durum varsa zaten bölümü önemsemezler acil bi durum bu
Ben 8 yada 9 mayıstı Zeynep Kamile muayeneye gittiğimde 10 Mayıs'ta kürtaj yaptılar sabahtan erken gidiyosun
Yanında mutlaka biri olsun

Tamam canım çok teşekkür ederim.

Eşimle gidicem canım

Yerleşme kanaması adetten önce olmazki bebeğin yerleşmesi zaten adet gününü buluyo ben yaşamıştım oğluma hamileyken
Son adetim 2 aralıktı 5 ocakta kan geldi
Adet oldum sandım ama 2 defa peçeteye gelip kesildi meğerse hamileymişim
Rabbim tekrar yaşatsın o sevinci banada bütün isteyenlerede
Sen bi test yap bence. Eğer varsa zaten bebek rahime yerleştiği için kanama olduğundan dolayı çıkar

Benovulasyon testi kullanıyordum. Yine onlara dönerim artık. Şu acılı olayı bir atlatayım da allahın izniyle

Allah tekrar yaşatmasın son olur inşâAllah seni çok iyi anlıyorum
Çocuğun varmıydı canım? Ovulasyon testiyle hangi günleri değerlendirmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…