Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gun gecikme ile 4 tane test yaptım tertemiz negatıf cıktı yine de kan vereyim dedim normalde gecikme yasamam ben. Kan da negatıf cıktı. Tarlusal verdi yine hayal kırıklığı ile eve döndüm

2 gun gecikme ile 4 tane test yaptım tertemiz negatıf cıktı yine de kan vereyim dedim normalde gecikme yasamam ben. Kan da negatıf cıktı. Tarlusal verdi yine hayal kırıklığı ile eve döndüm

Son deneme üstünden kaç gün geçti?
En az 10 gün geçmeden kandada çıkmıyor
Zor durum insanın bütün modu düşüyor bilirim ☹️ senin yaşın kaç canım hiç çocuğun varmı kaç aydır deniyosun

Zor durum insanın bütün modu düşüyor bilirim ☹ senin yaşın kaç canım hiç çocuğun varmı kaç aydır deniyosun
30yasındayım 4.5 yasında kızım var 2 yıldır deniyorum tedavi olarak ama 3 yıldır korunmasız ılıskı.

Zor durum insanın bütün modu düşüyor bilirim ☹ senin yaşın kaç canım hiç çocuğun varmı kaç aydır deniyosun
10 gun oldu sanirim canım ya adet olacagım stresi vardı uzerımde zaten 10 gun olmustur yani 1 haftadır adet bekliyorum

Maşallah kızına ne güzel gençmişsin
Kızına ne kadar sürede hamile kalmıştın
Ne gibi bi sıkıntın var peki
Sagol canım kızıma hemen hamile kaldım yani 3 ay fln surdu sanırkm ama boyle hıc dert etmemiştim yeni evlıydık cpcıgumuz olsun dedikten hemen sonra oldu yani. Dr a gidiyorum bir sıkıntı da yok eşim de gitti onda da yok. Ama olmuyor yani

Kızlar ikili test doktor ense burun kemiği ölçerken 1.1 güzel dedi buda yeni cıktı kan sonucu anlayan varmı?

Eklentiler

• 20191211_193156.jpg
    20191211_193156.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 28
Bende uğrarım yarın doktora inşallah iyidir senin iyi çıkmasına sevindim canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
İnş canim ikili test icin doktorum 1 hafta sonra sonuc cikar demisti degerlendirir sıkıntı varsa ararim dedi gelmene gerek yok dedi bir dahaki kontrole geldiginde dosyana sonuclari koyarim demisti 1 ay sonra kontrole gittigimde dosyama eklemisti

İnş canim ikili test icin doktorum 1 hafta sonra sonuc cikar demisti degerlendirir sıkıntı varsa ararim dedi gelmene gerek yok dedi bir dahaki kontrole geldiginde dosyana sonuclari koyarim demisti 1 ay sonra kontrole gittigimde dosyama eklemisti
Helal Olsun doktara geçen detaylı kan tahlili yaptı 10 gün sonra gel dedi sırf randevu bulamadım diye aşağı yukarı kağıt almak için uğraştırdı sonuca baktı saniyesini almadı bişey yok deyip yolladı okadar uğraşmama gerek yoktu ama ugraştırıyolar iste başka hastaneye gidicem inşallah memnun kalırım

Sagol canım kızıma hemen hamile kaldım yani 3 ay fln surdu sanırkm ama boyle hıc dert etmemiştim yeni evlıydık cpcıgumuz olsun dedikten hemen sonra oldu yani. Dr a gidiyorum bir sıkıntı da yok eşim de gitti onda da yok. Ama olmuyor yani

Bende aynı durumdayım 2 hamileliğimde çok şükür olmuştu ama kürtajdan sonra henüz hamile kalamadım 7 ay geçti
hsg bile çektirdim paraya kıydım ama nasip işte Allah Ol diyecek olacak
🤲 İnşÂllah yüzümüzü güldürür
Bu yangınımız ancak bebemiz geldiğinde söner😣

Neden tam deger verilmemiş acaba bılen var mı

Eklentiler

• Screenshot_20191212-112823.jpg
    Screenshot_20191212-112823.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 40
Back