- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.541
Hele şükür eklendi tahmin alayım kızlar 12+5
Boş gebelikde ilk aydan kalmıştın dimi? Doktora tekrardan gittin mi
Evet cnm haklısın yumurtlama dönemi olsun adete 1 hafta kala göğüs acısı oluyorsa yumurtlaman oluyodur senin hamile kalman çok yakın hissediyorum cnm inşallah dua ediyorumEvet canım çok şükür kaldım ama olmadı
Gelişimi durmuştu...doktora defalarca gittim hormon tahlili yaptırdım 2 defa
Paraya kıyıp hsg çektirdim
Eşimde tahlil yaptırdı
Çok şükür sorunumuz yok ama Rabbim ne zaman Ol derse o zaman olacak
İnşallah en kısa zamanda nasip eder
düşünmedende olmuyo akla düştü bi kere
insan kürtajdan sonra hemen içindeki boşluğun dolmasını istiyor bilirsin
Yok devlete gittim soru sorulmuyor herşeye sinirleniyor 2li test yaptığı halde 1 dakka sürmedi kalktı bende başka doktora randevu aldım insan sevmedigi doktorada gidesi gelmiyorSırtüstü yatmıyor sanırımöyle olsaydı tahminde bulunurdum ama bu şekilde pek anlaşılmıyor doktor tahminde bulunmadı mı
sanki kız gibi geldi emin değilim ama hayırlısı olsun inşallah canım♥
Yok devlete gittim soru sorulmuyor herşeye sinirleniyor 2li test yaptığı halde 1 dakka sürmedi kalktı bende başka doktora randevu aldım insan sevmedigi doktorada gidesi gelmiyor
Evet cnm haklısın yumurtlama dönemi olsun adete 1 hafta kala göğüs acısı oluyorsa yumurtlaman oluyodur senin hamile kalman çok yakın hissediyorum cnm inşallah dua ediyorum
Evet cnm haklısın yumurtlama dönemi olsun adete 1 hafta kala göğüs acısı oluyorsa yumurtlaman oluyodur senin hamile kalman çok yakın hissediyorum cnm inşallah dua ediyorum
Ay iç tatlım, aman dikkat et kendine de bebişine degünde 3 lt su içeceksin dedi bakalım hayırlısı
Kardeş gelirse onunla oynar artık annesi, ne diyeyim bilemedimSorma kuzum çok haylaz çok
Cifi dolaptan gidip almış dolapların önüne sehpa koyuyorum engelleri bi şekilde aşıyo
Kaç tanesini bağladım iple ama sürekli böylede bana zorluk ikidebir aç bağla aç bağla ..halıları yeni yıkattırmıştım cif lekeleri kaldı koltuğun desen onunda içine etti
Çocuk dağıtıp dökmekten zevk alıyo
Tek başına olduğu için sıkılıp sıkılıp bi yerlerle uğraşıyo zaptedemiyorum zaten benden hiç korkmuyo bazen bağırıyorum ellerine ve poposuna vuruyorum kız bugün ellerini çimdikledim bidaha yapmasın diye ama ağlamadı takmıyo beniama babası bi bakış atsa duruyo
Sinir krizlerine giriyo bazen o hallerini görsen
Geçen gün tv'nin kumandasını içi su dolu vileda kovasının içine atmıştı o kadar söktük kumandayı kuruttuk tek tek bi ara tekrar çalışıyodu şimdi yine çalışmıyo
Kürklü niye gitmiş ki? Bebek fikrinden uzaklaşmak için mi?Sümeyye'ye geçen gün yazdım nicki değişti bilmem biliyomusun listeye yazıyor adı
İyiymiş dinleniyomuş falan dedi
Kürklü hesabını kapattı gitti çok oluyo
Kardeş gelirse onunla oynar artık annesi, ne diyeyim bilemedim, en zor zamanları ama sanırsam, bir de telefonla zapt edeceğine boşver bunları yapsın, ben telefona çok karşıyım da, çok üzülüyorum çocukların elinde telefon görünce, öyle olacağına boşver koltukta cif lekesi kalsın, yerim ben onu
Kürklü niye gitmiş ki? Bebek fikrinden uzaklaşmak için mi?
merhaba nasılsınız? bayanlar
sağolasın okudum .telden arada girip girip bakabiliyorum evet en sonki ceren özdemir olayıda beni çok etkiledi.,Artık iş çıkışıda hava kararıyor insan dahada çok geriliyor eve giderken falanBenim içim çok sıkıldı şu kadın cinayetleri yüzünden hergün hergün
Allah sonumuzu hayır etsin
Sen nasılsın geçen gün özelden yazmıştım yine görmedin galiba
sağolasın okudum .telden arada girip girip bakabiliyorum evet en sonki ceren özdemir olayıda beni çok etkiledi.,Artık iş çıkışıda hava kararıyor insan dahada çok geriliyor eve giderken falan
Yok canım çizgi filmden de bir şey olmaz artık inşallah, bir seneye rahatlarsın kuzum inşallah, sana dya edeceğimEvet canım telefon tablet falan vermiyorum
Zaten tablet almadık. Ama çizgi film mecbur açıyorum bütün gün çok sıkılıyor evde bi başına çizgi film bile oturup öyle dakikalarca izlemez
Hımmm, vakti çok gidiyorsa iyi yapmış o zaman yaBurda çok vakti gidiyomuş diye gitti
Mavi Boncugumm bugun kontrole gittim 2.defa kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?