Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mâşallah ne çabuk 5 aylık olmuşsun burdaki bacılarım bir bir doğuruyolar inşÂllah sende yavruna sağlıkla kavuşursun 🤲♥️
Bende aynı bildiğin gibiyim canım
yok malesef bekliyorum😔
İnşallah herkesin hakkında en hayırlısı olur amin canım 🙏 dua etmek çok onemli bi an önce Rabbim sağlıklı bir evlad nasip etsin inşallah senin de mavi boncugunu minik bir kardeşe kavuşturması ümidiyle. Allah kolaylaştırsın canım ❤

İnşallah herkesin hakkında en hayırlısı olur amin canım 🙏 dua etmek çok onemli bi an önce Rabbim sağlıklı bir evlad nasip etsin inşallah senin de mavi boncugunu minik bir kardeşe kavuşturması ümidiyle. Allah kolaylaştırsın canım ❤

Amin Allah razı olsun bacım inşâllah🤲💟💐😘
Sanada kolaylık versin cinsiyet ne?

Kuzum bi süredir aktif olamadım iş yoğunluğu ve biraz ağırlaşmamdan dolayı kendime pek zaman ayıramıyorum 🙄 sen nasılsın iyisin demi

Allah kolaylık versin canım bu halde çalışmak daha yorucu keşke hep evde olsanda dinlensen çünkü doğumdan sonra uyuyup dinlenemeyeceksin bende şükür diyeyim aynı hayat bi değişiklik yok

İlk aylar bulantı tiksinti ve bol uyumalı dönemden sonra birkaç gündür biraz iyiyim çok şükür. Sen nasılsın 😍. 1 haftadan fazla oldu kk yı açmayalı. Öyle iyi hissedince açıp bakayım güzel haberler var mı diye bir bakınayım dedim🙏

Şimdilik yok bizde burda beklemedeyiz nasip bakalım birkaç kişi kaldık😣
Allah herkesin yardımcısı olsun

Canım çok şükür iyi gidiyor. Zaman az kaldı zorluyor bayağı. Telefonum bozuktu ondan giremedim. sen nasılsın nasıl gidiyor?

Birer birer doğuruyorlar ne güzel hatta 2 kişi aynı günde doğum yaptı görmüşsündür belki sayfanın başında ...sende kuzuna kavuşursun inşallah sağ selamet♥️ bendede hayat aynı canım

Birer birer doğuruyorlar ne güzel hatta 2 kişi aynı günde doğum yaptı görmüşsündür belki sayfanın başında ...sende kuzuna kavuşursun inşallah sağ selamet♥ bendede hayat aynı canım
Sık giremediğim için bu aralar göremedim canım. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Benimde çok sancım ve ağrım oluyor zaman az kalıyor ama her an doğum yapabilirim gibi geliyor erken doğum riskim var. İnşallah zamanında gelir miniğim.

Hala mı🤗 göstermediyse büyük ihtimal kızdır erkek olsaydı çabuk belli olurdu
Doktor hiç mi tahminde bulunmadı ya duruşundan, kafa yapısından falan bi yorumda bulunması gerekirdi
Hangi hastaneye gidiyorsun canım?
Hala 😉 son muayenede bir tahminde bulunamadı arkası dönük dedi doktor genel bilgi verdi S.tepe İlhan varank hastanesine gidiyordum

Hala 😉 son muayenede bir tahminde bulunamadı arkası dönük dedi doktor genel bilgi verdi S.tepe İlhan varank hastanesine gidiyordum

O hastane bizim eve yakın 5 km mesafe 🤗
Oranın kadın doğum doktorları fsm'nin doktorları orayada çok gittiğimden doktorların çoğuna gitmiştim ama sancaktepeden randevu almak çok zor ya kadın doğum bölümüne sen nasıl alıyorsun mhrs'den ne zaman baksam görünmüyo çok yoğun heralde🤔

Sık giremediğim için bu aralar göremedim canım. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Benimde çok sancım ve ağrım oluyor zaman az kalıyor ama her an doğum yapabilirim gibi geliyor erken doğum riskim var. İnşallah zamanında gelir miniğim.

İnşallah zamanında sağ salim kucağına alırsın minik kızını riskin varsa iş falan yapmaman kendini yormaman lazım ama çocuk olunca dinlenmek malesef mümkün olmuyor. Araları yakın olacağı için iyi anlaşırlar. Benim bebeğim dursaydı oğlumla arası 27 ay olacaktı inşallah daha fazla zaman geçmeden nasip olur

O hastane bizim eve yakın 5 km mesafe 🤗
Oranın kadın doğum doktorları fsm'nin doktorları orayada çok gittiğimden doktorların çoğuna gitmiştim ama sancaktepeden randevu almak çok zor ya kadın doğum bölümüne sen nasıl alıyorsun mhrs'den ne zaman baksam görünmüyo çok yoğun heralde🤔

Evet baya yogun genelde saat 16:00 dan sonra uygun saati oluyor

Back