- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.521
İyiyim yavrum, raporluyum hala, inşallah en yakın zamanda biz de sağlıkla alırız bebişlerimizi, artık hayal kırıklığı yaşamak istemediğimi hissediyorum
![Crying face :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim yavrum, raporluyum hala, inşallah en yakın zamanda biz de sağlıkla alırız bebişlerimizi, artık hayal kırıklığı yaşamak istemediğimi hissediyorum
Kızlar geldik hastaneden 12+5 olmuşuz ense ölçümü burun kemiği herşey güzel dedi 2li test için kan aldı 1 hafta sonra çıkar dedi
İyiyim yavrum, raporluyum hala, inşallah en yakın zamanda biz de sağlıkla alırız bebişlerimizi, artık hayal kırıklığı yaşamak istemediğimi hissediyorum, sen nasılsın? Oğlun nasıl?
![]()
Kız bacım bu neAmin canım benim Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda yüzünü güldürsün kucağını doldursun aminnn
Sakın umut kesme...♥ Çok şükür iyiyiz boncuğumda iyi ama çok yaramaz teyzesi hergün bişeyler döküyor
Bugünde oturma odasında koltuğa yerlere çay dökmüş heryer çay içinde o kadar süpürdüm ama siyah siyah minik minik hala yerlerde görüyorum geçen günde koltuğa ve yerlere cifi dökmüştü battı heryer o kadar önlem alıyorum ama napıp edip yine ulaşıyo
Bazen beni deli ediyoböyle uzaktan az gibi görünüyor ama heryer çay
Başka bigün mercimeği pirinçleri yerlere döktü işi gücü dökmek dağıtmak
Kime çekti bilmiyorum ben küçükken mum gibiymişim sessiz sakin yaramazlık nedir bilmeyen...ama bu çok fena
Eki Görüntüle 2563293
Mavi Boncugumm bu arada bizim kürklü, sümeyye nerelerde?
Lı
Kız bacım bu ne, cifi nereden bulmuş da dökmüş
, bir de sonra buraları toparlarken onu nasıl zapt ediyorsun
![]()
Kızlar geldik hastaneden 12+5 olmuşuz ense ölçümü burun kemiği herşey güzel dedi 2li test için kan aldı 1 hafta sonra çıkar dedi
Boncuk geçmiş olsungüldürdü afacan beni
![]()
günde 3 lt su içeceksin dedi bakalım hayırlısıKuzuuuum, napıyon? Suyunu artırman için su mu içme lazım?ya da sebze falan mı? Öneride bulunmuyor mu doktorun suyu artırmak için?
Yormamaya çalışıyorum canım kendimi. Ama gelecek olduktan sonra engelleyemiyorsun. Kızımda öyle olmuştu. Senin miniğin de inşallah çok bekletmez seni. En kısa sürede seninde güzel haberlerini alırız inşallah.İnşallah zamanında sağ salim kucağına alırsın minik kızını riskin varsa iş falan yapmaman kendini yormaman lazım ama çocuk olunca dinlenmek malesef mümkün olmuyor. Araları yakın olacağı için iyi anlaşırlar. Benim bebeğim dursaydı oğlumla arası 27 ay olacaktı inşallah daha fazla zaman geçmeden nasip olur
Yok canim erkekMaşallah çoğu gitmiş Allah sağlıkla kavuştursuncinsiyet kız mıydı canım tabloda yazmıyor?
Bende aynıyım beklemeye devam
![]()
Sağol canım benim darısı senin başına inşallah en kisa zamanda rabbim ikinciyi nasip etsin canım arkadaşımDoğum yapan annelerimiz kervanınaHayal Kocak arkadaşımızda katıldı 1 Aralık 38+3'te kızına kavuştu mâşallah Rabbim sağlıkla büyütmesini nasip etsin
Bu kızlar erkenci mi hep böyle![]()
Sağol canım benim darısı senin başına inşallah en kisa zamanda rabbim ikinciyi nasip etsin canım arkadaşımherşeyin en guzeline layiksin
Yok canim erkekamin insallah . Tez vakitte sanada nasip olacaktir
Boş gebelikde ilk aydan kalmıştın dimi? Doktora tekrardan gittin miİnşallah canım inşallah 7 aydır bekliyorum![]()