Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim yavrum, raporluyum hala, inşallah en yakın zamanda biz de sağlıkla alırız bebişlerimizi, artık hayal kırıklığı yaşamak istemediğimi hissediyorum , sen nasılsın? Oğlun nasıl?

Amin canım benim Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda yüzünü güldürsün kucağını doldursun aminnn
Sakın umut kesme... Çok şükür iyiyiz boncuğumda iyi ama çok yaramaz teyzesi hergün bişeyler döküyor
Bugünde oturma odasında koltuğa yerlere çay dökmüş heryer çay içinde o kadar süpürdüm ama siyah siyah minik minik hala yerlerde görüyorum geçen günde koltuğa ve yerlere cifi dökmüştü battı heryer o kadar önlem alıyorum ama napıp edip yine ulaşıyo
Bazen beni deli ediyo böyle uzaktan az gibi görünüyor ama heryer çay
Başka bigün mercimeği pirinçleri yerlere döktü işi gücü dökmek dağıtmak
Kime çekti bilmiyorum ben küçükken mum gibiymişim sessiz sakin yaramazlık nedir bilmeyen...ama bu çok fena

Eklentiler

• IMG_20191209_140416.jpg
    164,8 KB · Görüntüleme: 37

Kız bacım bu ne , cifi nereden bulmuş da dökmüş , bir de sonra buraları toparlarken onu nasıl zapt ediyorsun

Kız bacım bu ne , cifi nereden bulmuş da dökmüş , bir de sonra buraları toparlarken onu nasıl zapt ediyorsun

Sorma kuzum çok haylaz çok
Cifi dolaptan gidip almış dolapların önüne sehpa koyuyorum engelleri bi şekilde aşıyo
Kaç tanesini bağladım iple ama sürekli böylede bana zorluk ikidebir aç bağla aç bağla ..halıları yeni yıkattırmıştım cif lekeleri kaldı koltuğun desen onunda içine etti
Çocuk dağıtıp dökmekten zevk alıyo
Tek başına olduğu için sıkılıp sıkılıp bi yerlerle uğraşıyo zaptedemiyorum zaten benden hiç korkmuyo bazen bağırıyorum ellerine ve poposuna vuruyorum kız bugün ellerini çimdikledim bidaha yapmasın diye ama ağlamadı takmıyo beni ama babası bi bakış atsa duruyo
Sinir krizlerine giriyo bazen o hallerini görsen
Geçen gün tv'nin kumandasını içi su dolu vileda kovasının içine atmıştı o kadar söktük kumandayı kuruttuk tek tek bi ara tekrar çalışıyodu şimdi yine çalışmıyo

Yormamaya çalışıyorum canım kendimi. Ama gelecek olduktan sonra engelleyemiyorsun. Kızımda öyle olmuştu. Senin miniğin de inşallah çok bekletmez seni. En kısa sürede seninde güzel haberlerini alırız inşallah.

Doğum yapan annelerimiz kervanına Hayal Kocak arkadaşımızda katıldı 1 Aralık 38+3'te kızına kavuştu mâşallah Rabbim sağlıkla büyütmesini nasip etsin
Bu kızlar erkenci mi hep böyle
Sağol canım benim darısı senin başına inşallah en kisa zamanda rabbim ikinciyi nasip etsin canım arkadaşımherşeyin en guzeline layiksin

Sağol canım benim darısı senin başına inşallah en kisa zamanda rabbim ikinciyi nasip etsin canım arkadaşımherşeyin en guzeline layiksin

Amin Allah razı olsun gülüm teşekkür ederim Küçük prenses nasıl sen iyileştinmi?
Rahatsız olmayasın diye yazmadım sana bu aralar...boş vakit bulursan yazışırız olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…