- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.481
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sallamasan emzirip yatağına bıraksan kendi uyumaz mıuyumuyoruz uykuyu unuttuk
Mavi Boncugumm bende sorun yok suana kadar herşey yolundaydı inş bundan sonra da böyle devam eder iki ay oldu işten çıkarıldım artık evimdeydim bol bol dinleniyorum. Sen nasılsın, gelişme oldu mu canım?
Aleyküm selâm doktoruna danışsan daha iyi olur ama ilk 1 ay bilmeden içtiğimiz ilaclar röntgenler koruyor diye okudum netten inşallah bişey olmazSelam arkadaşlar, size birşey soracağım, yardımınız lazım.
Benim bat 14 Aralık, ama yarın diş hekimine gideceğim.
Bebek var mı yok mu bilerek gitseydim iyi olacaktı.
Yarın sabahtan idrar tahlili yapsam çıkma ihtimali var mı, ne dersiniz..
Yarın 5 gün kalmış olacak adetime..
Teşekkür ederim arkadaşım, yarın gidince soracağım mutlaka ☺Aleyküm selâm doktoruna danışsan daha iyi olur ama ilk 1 ay bilmeden içtiğimiz ilaclar röntgenler koruyor diye okudum netten inşallah bişey olmaz
Erken gebelik testi yapsan cikabilir mi bir arastir istersenTeşekkür ederim arkadaşım, yarın gidince soracağım mutlaka ☺
Benim asıl merak ettiğim 5 gün kala test yapsam cikar mi acaba...
4 ay önce kimyasal gebeligim var 3 gün varken silik çizgi cıktı kan değerim 24 tü varsa çıkar inşallah düzenli oluyorsan mesela 28 günde bir erkenden oluşma imkanı oluyor hayırlısı olsun hakkındaTeşekkür ederim arkadaşım, yarın gidince soracağım mutlaka ☺
Benim asıl merak ettiğim 5 gün kala test yapsam cikar mi acaba...
Canım senin bebeğin belli oldumu? Yarın ikili teste gidicem ama devlette cinsiyet konusunda bişey söyler mi acaba 3cüde olsa merak isteErken gebelik testi yapsan cikabilir mi bir arastir istersen
Bnm ilk kırk gün çok uğrastrdı oğlum buda ona bnzıoHiç sallamasan emzirip yatağına bıraksan kendi uyumaz mıhep bu şekilde büyüttüm Bakalim son uşak nasıl olcak sallamaya alışan bebek hep ilgi istiyor gazı yoksa altı temizse kârnı toksa bırak kendi uyuşun inşallah
Selam arkadaşlar, size birşey soracağım, yardımınız lazım.
Benim bat 14 Aralık, ama yarın diş hekimine gideceğim.
Bebek var mı yok mu bilerek gitseydim iyi olacaktı.
Yarın sabahtan idrar tahlili yapsam çıkma ihtimali var mı, ne dersiniz..
Yarın 5 gün kalmış olacak adetime..
Ya bende kararsiz kaldım çok ama erteleyecek durumda da değilim, baya ağrıyor, diş etlerim iltihaplı falan..Hamileysen eğer çıkmayabilir ancak adet günü belli olur veya en erken adete 1-2 gün kala zaten geç döllenme olduysa adet gününde bile çıkmayabiliyor
Sen yinede istersen erken gebelik testi yap ama kan versen 10 günde belli oluyor döllenme olduysa .. yerinde olsam durumumu bilmeden gitmezdim netleşene kadar ertelerdim
13+1 de kız demisti kesin olmamakla birlikte gecen hafta gittigimde net göremedim dedi bakalım hayırlısıCanım senin bebeğin belli oldumu? Yarın ikili teste gidicem ama devlette cinsiyet konusunda bişey söyler mi acaba 3cüde olsa merak iste![]()
Görmesi lazım aslında 16 haftadan sonra kesinlesiyor şekerli şeyler yiyip gitmelisin hayırlısı yinede13+1 de kız demisti kesin olmamakla birlikte gecen hafta gittigimde net göremedim dedi bakalım hayırlısı
Suyun az dedi doktorum kontrole cağırdı belki ondan olabilir bebekte hareket azliğı vardiGörmesi lazım aslında 16 haftadan sonra kesinlesiyor şekerli şeyler yiyip gitmelisin hayırlısı yinede![]()
Geçmiş olsun canım normalde su iciyomusun su azlığı nasıl oluyor çok su içmeyle geçer miSuyun az dedi doktorum kontrole cağırdı belki ondan olabilir bebekte hareket azliğı vardi
Ya bende kararsiz kaldım çok ama erteleyecek durumda da değilim, baya ağrıyor, diş etlerim iltihaplı falan..
Neyse artık gidip söyleyeceğim Dr a durumu, belki orda kan da bakarlar, yada bebek ihtimalini düşünerek hareket eder Dr.
Bu ay yine fazlasıyla hamileyim![]()
1Adete kaç var?