- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.501
Normalde çay çok iciyorum ama su cok fazla içmiyordumGeçmiş olsun canım normalde su iciyomusun su azlığı nasıl oluyor çok su içmeyle geçer mi
İnşallah herkesin hakkında en hayırlısı olur amin canımMâşallah ne çabuk 5 aylık olmuşsun burdaki bacılarım bir bir doğuruyolar inşÂllah sende yavruna sağlıkla kavuşursun
Bende aynı bildiğin gibiyim canım
yok malesef bekliyorum
İnşallah herkesin hakkında en hayırlısı olur amin canımdua etmek çok onemli bi an önce Rabbim sağlıklı bir evlad nasip etsin inşallah senin de mavi boncugunu minik bir kardeşe kavuşturması ümidiyle. Allah kolaylaştırsın canım ❤
Bilemedi doktor göstermedi ki bebekAmin Allah razı olsun bacım inşâllah
Sanada kolaylık versin cinsiyet ne?
Bilemedi doktor göstermedi ki bebek
Iyiyim cok sukur canim ortalama 1 bucuk 2 ay felan kaldi biliyosun zorlanıyorum birazsen nasilsin
Kuzum bi süredir aktif olamadım iş yoğunluğu ve biraz ağırlaşmamdan dolayı kendime pek zaman ayıramıyorumsen nasılsın iyisin demi
İlk aylar bulantı tiksinti ve bol uyumalı dönemden sonra birkaç gündür biraz iyiyim çok şükür. Sen nasılsın. 1 haftadan fazla oldu kk yı açmayalı. Öyle iyi hissedince açıp bakayım güzel haberler var mı diye bir bakınayım dedim
Canım çok şükür iyi gidiyor. Zaman az kaldı zorluyor bayağı. Telefonum bozuktu ondan giremedim. sen nasılsın nasıl gidiyor?
Sık giremediğim için bu aralar göremedim canım. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Benimde çok sancım ve ağrım oluyor zaman az kalıyor ama her an doğum yapabilirim gibi geliyor erken doğum riskim var. İnşallah zamanında gelir miniğim.Birer birer doğuruyorlar ne güzel hatta 2 kişi aynı günde doğum yaptı görmüşsündür belki sayfanın başında ...sende kuzuna kavuşursun inşallah sağ selamet♥ bendede hayat aynı canım
HalaHala mıgöstermediyse büyük ihtimal kızdır erkek olsaydı çabuk belli olurdu
Doktor hiç mi tahminde bulunmadı ya duruşundan, kafa yapısından falan bi yorumda bulunması gerekirdi
Hangi hastaneye gidiyorsun canım?
Canım benim sağlıkla da büyüsün inşallah, tadını çıkara çıkara yaşayın bu güzel günleriKizlar merhaba bende dogum yaptim .zor bi surec oldu. Normal baslayip sezeryanla sonlandik. suan ikimizde iyiyiz.
Amin cnm insCanım benim sağlıkla da büyüsün inşallah, tadını çıkara çıkara yaşayın bu güzel günleri
Kuzuuuum, napıyon? Suyunu artırman için su mu içme lazım?ya da sebze falan mı? Öneride bulunmuyor mu doktorun suyu artırmak için?
Halason muayenede bir tahminde bulunamadı arkası dönük dedi doktor genel bilgi verdi S.tepe İlhan varank hastanesine gidiyordum
Sık giremediğim için bu aralar göremedim canım. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Benimde çok sancım ve ağrım oluyor zaman az kalıyor ama her an doğum yapabilirim gibi geliyor erken doğum riskim var. İnşallah zamanında gelir miniğim.
O hastane bizim eve yakın 5 km mesafe
Oranın kadın doğum doktorları fsm'nin doktorları orayada çok gittiğimden doktorların çoğuna gitmiştim ama sancaktepeden randevu almak çok zor ya kadın doğum bölümüne sen nasıl alıyorsun mhrs'den ne zaman baksam görünmüyo çok yoğun heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?