Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum asilamam tutmadi yıkıldim resmen. Doktor tüp bebekten baska care yok dedi. Para biriktiriyorum tüp bebek icin mayis gibi tedaviye baslayacagim. Doktir mayis ayina kadar bebek isini kafandan cikart dedi bu sekilde tüp bebekte tutmazmis. oyüzden buralara pek takilmiyorum belki baska seylere odaklanirsam tüp bebek sansim artar.

Canım benim haklısın bu da bir imtihan sabret☹️ inşallah güzel sonuçlanır bakarsın mayısa kalmadan hamile kalırsın öyle olanlarda oluyo

Günaydınn canım iyiyimm çok şükür sen nasılsın? Evet ya çok giremiyorum girincede mart annelerine bakıp çıkıyorum.
Son 3 aya girdim sıkıntılar başladı zorlanıyorum artık :KK43:

İdare ediyorum bende. 8-9.ay en zoru ama Allah verir onunda kolaylığını bi bakmışsın doğum gelmiş zaman çabuk geçiyor yanında yardım eden birileri varsa bol bol dinlenmeye çalış ilk hamileliği geçirmek daha kolay olur çoluk çocuk yokken daha çok dinlenme fırsatın olur en azından. Bu zamanlarda güzel insan ilerde çok özlüyor bak ben o zorlukları yaşamayı bile özledim

İdare ediyorum bende. 8-9.ay en zoru ama Allah verir onunda kolaylığını bi bakmışsın doğum gelmiş zaman çabuk geçiyor yanında yardım eden birileri varsa bol bol dinlenmeye çalış ilk hamileliği geçirmek daha kolay olur çoluk çocuk yokken daha çok dinlenme fırsatın olur en azından. Bu zamanlarda güzel insan ilerde çok özlüyor bak ben o zorlukları yaşamayı bile özledim
Doğru diyorsun canım herkes doğumdan sonra başlıycak asıl zorluklar diyot bakalım rabbim yardımcımız olsun. Ben şimdiden çok ağırlaştım 11 kilo falan aldım.
Çalıştığım için çok dinlenme fırsatımda olmuyor. Akşamları işte bi dinleniyorum.
Sende ne var ne yok. Rabbim tez zamanda nasip etsin bu duyguları yaşamayı inşallah.

Doğru diyorsun canım herkes doğumdan sonra başlıycak asıl zorluklar diyot bakalım rabbim yardımcımız olsun. Ben şimdiden çok ağırlaştım 11 kilo falan aldım.
Çalıştığım için çok dinlenme fırsatımda olmuyor. Akşamları işte bi dinleniyorum.
Sende ne var ne yok. Rabbim tez zamanda nasip etsin bu duyguları yaşamayı inşallah.

Amin canım özledim valla o duyguyu yaşamayı, o tekmelerini hissetmeyi
herşeye rağmen özleniyo ya♥️
Çalışman kötü olmuş o çok yorar işte
bende bildiğin gibi canım oğlumla tüm gün enerjik tempolu bi hayatımız var bizimde:)
İnşaallah en kısa zamanda bi kardeşi olurda birbirlerine yoldaş olurlar

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm bende sorun yok suana kadar herşey yolundaydı inş bundan sonra da böyle devam eder iki ay oldu işten çıkarıldım artık evimdeydim bol bol dinleniyorum. Sen nasılsın, gelişme oldu mu canım?

Back