- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #24.361
Bu topige ne oldu boncuğum niye yazmıyonuz
Aynı hiç gecmicekmiş gibi Uzanıyorum sürekli çok zor sizlere dua ediyorum tez vakitte bekleyen herkeze nasip etsin mevlamBen arada bir yazıyorum cano ama ben yazmayınca birkaç kişi dışında kimse yazmıyoryazan kişiler aynı zaten
bat güncellemek içinde soruyorum
burda aktif yazan birkaç kişiyle başka yerlerde de yazışıyoruz yine biz ama diğerlerinden ses yok. Sen nasıl oldun bu arada?
Aynı hiç gecmicekmiş gibi Uzanıyorum sürekli çok zor sizlere dua ediyorum tez vakitte bekleyen herkeze nasip etsin mevlam
Kızlar adetimin ilk gününü 1.gün sayarsak şuan 9.gündeyim klomen kullanmıştım perşembe günü bitti ilacım. Sol kasığıma sancı giriyor beyaz sulu akıntım var acaba yumurtam mı çatlıyor bilemedim. Akıntı yumurta akı gibi kovamlı değil ama sulu beyaz gliyor. Sizce nedir durum kasığımda 2-3 dakikada bir gelen ağrı oluyor arada sağ kasığımda ağrıyor yardımcı olurmusunuz?
Evet canım şükür ediyorum bulantılar sağlıklı gebelik demek aynen bende senin gibi dedim olsunda migdem bulansın yeterki inan çok zorlanıyorum evet 2 evlâdım var kızımda kusmayla 5 aya geldim 10 kilo verdim oğlanda 15 kilo verdim Ekmek den tiksinip limon aşerdim ama hiç çıkarmadım bundada 1 kaçkere oldu arabadan dolayı inşallah geçicekAmin canım benim sağolasınaz kaldı yakında biter inşallah sabır
Senin 2 çocuğun vardı dimi yanlış hatırlamıyorumdur umarımonlarda oldumu bu kadar
Allah hamileliğinde hayırlısını versin ama bulantı bile olsa onun var olduğunu düşündükçe şükrediyo insan
Bizede inşallah sağlıkla nasip olurda onu çekmeyede razıyız artık olsada çeksem kafasındayız
Yumurtaların büyüyor olabilir gün aşırı ilişki olsun inşallah tutarKızlar adetimin ilk gününü 1.gün sayarsak şuan 9.gündeyim klomen kullanmıştım perşembe günü bitti ilacım. Sol kasığıma sancı giriyor beyaz sulu akıntım var acaba yumurtam mı çatlıyor bilemedim. Akıntı yumurta akı gibi kovamlı değil ama sulu beyaz gliyor. Sizce nedir durum kasığımda 2-3 dakikada bir gelen ağrı oluyor arada sağ kasığımda ağrıyor yardımcı olurmusunuz?
Eğer bebek varsa ondan olur bunlar
Tabi kesin bilemeyiz ,beklemekten başka yapabileceğin bişey yok ama 2 hamileliğimdede sulu akıntım olurdu benim
hayırlısı olur inşallah
Yazdığın için sağol canım ama bebek için daha çok erken değilmi ?Eğer bebek varsa ondan olur bunlar
Tabi kesin bilemeyiz ,beklemekten başka yapabileceğin bişey yok ama 2 hamileliğimdede sulu akıntım olurdu benim
hayırlısı olur inşallah
Sağol canım inşallah yumurtaların çatlamasını bekliyimmi bilemedim ilişki içinYumurtaların büyüyor olabilir gün aşırı ilişki olsun inşallah tutar
Yazdığın için sağol canım ama bebek için daha çok erken değilmi ?
Adetim biteli 4 gün oldu canım salı günü kontrole gidicem inşallah ama iğne yazmıcakmış bana klomene devam eder heralde bu ay da tutmazsaBişey değil canım eğer döllenme olduysa 9 gün rahime yerleşmesi için yeterli bi süre
sen çatlatma iğnesi vuruldunmu? Vurulduysan onun etkisi de olabiliyomuş kasık ağrısı ama akıntı artışı mutlaka oluyor hamileliktede
Bat 23 aralikSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ
@Eneaciz25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleği doğdu
@Reyosero25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleği doğdu
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan KIZ
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@balarisi_14 nisan ERKEK
@Secretary34Sat:10.04 KIZ
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart KIZ
@eecemyldzSat:15.05 ERKEK
@eelifceSat:30 Mart KIZ
@sukufenazzSat:21 mayıs KIZ
@hayaksiiSat:25 mayıs KIZ
@Lostinparadise29.05 ERKEK
@hayalinizleSat:18 temmuz
@mervana8794ERKEK
@Emine HatayliSat:24 temmuz
@fer_nur28 temmuz
@Melegim15Sat:10 Eylül
Y YazgeleSat:14 eylül
@Damla1989Sat: 24 Eylül
@DeryakadirSat: 4 Eylül
MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZIN İSTENMEYEN ADET TARİHLERİ
@guzelgunler20192-3 kasım
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@NurovOcakta devam inşâllah...
@szfb13 eylül
@Umutumut827 mayıs
@Papyoon22 ağustos
@Minik_kebelek
@Kurkmantolumdnn
@Nisanesintisi0114 eylül
@Kahvevekaktus13 ağustos
@benibekleyin4-5 kasım
@Semaknc21 ekim
@Loriklorik14 ekim
@Ahsen5551 ekim
@canm oglmmm2 kasım
@meryem6yrr23 kasım
@Olderveolur00013 kasım
@Aslihanugur26 ekim
Ne zaman çatlicagını bilemeyiz kaç günde bir adet oluyorsun mesela ben 34 günde bir oluyodum hesaplarsam 34-14=20 gün yumurtlama adetinin 1 ci gününden saymaya başla mesela benim hesaplamama göre 18 20 22 24 bu şekilde gün aşırı ilişki de tutma ihtimali yüksek birde kafana takma bebek tutucak tutmayacak akışına bırak o ay kalırsın hamileSağol canım inşallah yumurtaların çatlamasını bekliyimmi bilemedim ilişki için
Boncuklar karıştı heralde
Yaa oylemi oldu bilemedimki cikmadi bende gonderdim oldu sandımBoncuklar karıştı heralde
Inşallah beklediğin haberi alırsınMerhaba benim adetim 2 gün geçti 3 aralığı bekleyip öyle test yapıcam muhabbetlere bende katılmak istiyorum bana da bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
İnşallah bekleyen herkes bu muhteşem haberi alırInşallah beklediğin haberi alırsın
Yaa oylemi oldu bilemedimki cikmadi bende gonderdim oldu sandım
Adetim 26-27 günde oluyor benim yumurta çatlama sorunu var sanırım pco varmış klomen içtim 1 buçuk yıldır hiç hamile kalamayınca insan çok korkuyor ondan bu kadar endişelerimNe zaman çatlicagını bilemeyiz kaç günde bir adet oluyorsun mesela ben 34 günde bir oluyodum hesaplarsam 34-14=20 gün yumurtlama adetinin 1 ci gününden saymaya başla mesela benim hesaplamama göre 18 20 22 24 bu şekilde gün aşırı ilişki de tutma ihtimali yüksek birde kafana takma bebek tutucak tutmayacak akışına bırak o ay kalırsın hamileAllah nasip ederse tutar inşallah Rabbim kimseyi bekletmesin tez vakitte isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?