Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce hangisi daha koyu?
biliyorum yumurtlama değil birini sabah ilk idrarla yaptım ( biliyorum ilk idrarla yapılmıyor ama denemek maksatlı yaptım çünkü yum günlerim geçiyor hala piki görmedim)
Birini de akşam yaptım koyulaşma yok sanki değil mi?

üstteki daha koyu gibi canım

Of ya
O sabah yaptığım demek ki hiç koyulaşmadı sol yumurtalığımda ağrı başladı ama akıntı hala başlamadı yumurtlamıycam galiba
belli olmaz canım benim bir sayfa önce attığıma bak.
3 gündür deli gibi akıntım var
kasıklarım ağrıyor
hatta demin pat diye koltuğa oturunca patlıyordu karnım çok acıdı.
yarın da yapacağım test bakacağız durumlara

Gördüm canım Maşaallah çok güzel pik olmuş.
Daha öncesinde yaptın mı hiç?
bende hemen kendime çörekotu bal tarçın hazırladım normalde adetlikten başlanıyor, bilmem fayda eder mi?
fakat ovulasyonda piki görene kadar devam edicem

bence yeme canım onlar düşüğe de sebep oldukları için bu adetten hemen sonra tüketilmesi gerekiyor bu dönemde değil.
ben hiç regl olamayan biriydim.
vitamin takviyelerim işe yaradı resmen

bence yeme canım onlar düşüğe de sebep oldukları için bu adetten hemen sonra tüketilmesi gerekiyor bu dönemde değil.
ben hiç regl olamayan biriydim.
vitamin takviyelerim işe yaradı resmen
Ne kullandın canım?
Bende öyleydim soğan kürü ve bal tarçın çörekotu işe yaradı ama bu ay hiçbir şey yapmadım keşke yapsaydım

Ne kullandın canım?
Bende öyleydim soğan kürü ve bal tarçın çörekotu işe yaradı ama bu ay hiçbir şey yapmadım keşke yapsaydım
onlar bana hiç yaramadı
düzenli beslenmeye başladım
her sabah kahvaltıda d vitamini döktüm ekmeğe
sonra miyositol içtim içinde folik asit çinko selezyum falan var. bir de benim insülin direncim olduğu için şekeri de dengeliyor
akşamları ise bir folio içtim folik asiti 400 mg alabilmek için.
ve gece yatmadan önce probiyotikli yoğurt
pilatese de başladım ve hoooop sağlıklandım

Harikasın
Bende aylardır sağlıklı besleniyorum bu ayda sabah akşam inofolic içiyorum, yumurta, yoğurt falan tüketmeye çalışıyorum.
bakalım artık hayırlısı.
senin adet bitiminden sonraki kaçıncı günün?

32 ben hamile sandım kendimi ama bugün doktorla birlikte öğrendik ki meğer yeni yumurtluyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…