Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben on yıldır aktif olarak araç kullanıyorum.
artık kamyon kullanır hale geldim
bol bol pratik yapmak önemli sonrasında bisiklet sürmek gibi alışıyor insan
Esimle yanımda 3 aydan beri sürüyorum trafik çikamiyorum ceza yerim diye sadece direksiyon sınavında heyecan yaparım diye korkuyorum bebek işini ertelemiştim bu yuzden herkez dedi bebekle ehliyetin ne ilgisi var diye arabaya biner binmez tutuyor

Tebrikler canikom üstünden o yükü attın
hadi hayırlı olsun...senin yumurtlama döneminmi acaba
Yumurtlama aslen bitti, hem ovu testleri hem ateş öyle diyor ama sağ yumurtalığımda bi sıkıntı var, çekiyor, bugün başladı kasığım fln.
Belki sınav gerginliğinden oldu. Burda 45 dakika fln sürüyor, dokuz doğurdum stresten sınavda zaten.

Hayırlı olsun canım benide çağıracak direksiyon dersi için 10 gün ders görücez maşallah sen atlattın varmı püf noktaları bende çok stres yapıyorum nasıl geçerim diye
Canım benim on senedir var ehliyetim , hem motor hem araba. Motoru da alplerdw fln kullanmışlığım var koca motor.
Ama araba türkiyede hiç kullanmamıştım. Burda da ehliyetim taşındıktan 6 ay sora iptal oldu. Sistem öyle, tekrar tüm sınavlara girmen gerekiyor. Başta para yoktu. İşe başladım para kazandım, ama Almanyada hersey çok pahalı ve zor. Konu araba kullanmak değil. Heryer tabela, öss den beter. Türkiyede hiç duyulmamış kurallar var, insanlar ezberden araba kullanıyor. En son derste kahkaha attım, arkamdan gelen bisikleti takip edip, o eğer beni geçmek istiyorsa durup beklemem gereken sokak var . Kahkaha attım, ayrıca bu ikinci girişim sınava, 6 ile gitmem gereken özel bi yolun sonunda 10 la gittim diye sınavımı yaktılar geçen hafta. Tüm hafta ağladım, ekstra da 6 ders almak zorunda kaldım. Neyse ki geçtim ama çok korktum.

hahahhahahahhaha
şimdi anladım kuzucum
kurstaydım daha eve gitmedim
Kız sen tecrübelisin bu çatlamayan yumurtalar konusunda. Sen ve Umutumut82 ! Size konu da tam yerindeyken bi sorum olacak.
Ben ilk sizden duydum çatlamayıp kist olan yumurta,
Bu yumurtalar çatlamadıkça hep böyle senin testindeki gibi boyuna koyu renk mi çıkıyo mesela?
Günlerce böyle koyu renk mi çıkıyo?
Yoksa açılıyo mu?
Ya benim açıldı işte, biliyosunuz...
yani vakit hersey de uygun da,
Yani ağrım var dedim ya. Ondan merak ediyorum. Çatlamasa rengi de açılmazdı di mi testin?
Kız sen de hergün hergün sevişme. Günde iki kez yap,rengi açılmaya başladı vakit dinlenmiş sperme atıl kurt ztn açılma başlıyo ya, ondan sora 12 saat içinde en erken çatlıyo, 24 saat yaşıyo. Hergün hergün ilişkiye girince tam ovu olacak hareketli sperm ve mecal kalmayacak diye korkuyorum

canım ben hiç ovü yapmamıştım
ama tahminimce renk açılmaz bence kiste dönüşse çünkü öyle bir yorum okumuştum bu platformda. bir hafta hiç silikleşmeyince doktora gitmiş kişi ve kist olduğunu söylemişti.
beşli test aldım bakalım yarın açılacak mı rengi

eve geldim evde misafir var

Kuzum ben bugün bir test daha yaptim siliklesmis. Lh vucutta yumurtayi catlatmak amaciyla artiyor 1 2 gün artiştan sonra yumurta catlasin catlamasin düşüşe geciyor bence. Cünkü daha öncedende aynisini yasadim. Yumurtlama zamaninda agri ve akinti iyiye işaret demekki yumurta catlamis oluyor. Catlayacak yumurtanin boyutuda önemli mesela benim bir seferinde 2 tane 24mm yumurtam gelisti doktor harika dedi ama catlamayip 30mm e kadar büyüyüp öyle catladilar tabi 30mm olan yumurta kalitesizlesmis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…