- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.741
Kuzucukben on yıldır aktif olarak araç kullanıyorum.
artık kamyon kullanır hale geldim
bol bol pratik yapmak önemli sonrasında bisiklet sürmek gibi alışıyor insan
bebekimmmmKuzucuk
Esimle yanımda 3 aydan beri sürüyorum trafik çikamiyorum ceza yerim diyeben on yıldır aktif olarak araç kullanıyorum.
artık kamyon kullanır hale geldim
bol bol pratik yapmak önemli sonrasında bisiklet sürmek gibi alışıyor insan
Kuzucuk senin işin yokmuydu okuduğum.kadariylabebekimmmm ❤
Yumurtlama aslen bitti, hem ovu testleri hem ateş öyle diyor ama sağ yumurtalığımda bi sıkıntı var, çekiyor, bugün başladı kasığım fln.Tebrikler canikom üstünden o yükü attın
hadi hayırlı olsun...senin yumurtlama döneminmi acaba
Canım benim on senedir var ehliyetim , hem motor hem araba. Motoru da alplerdw fln kullanmışlığım var koca motor.Hayırlı olsun canım benide çağıracak direksiyon dersi için 10 gün ders görücez maşallah sen atlattın varmı püf noktaları bende çok stres yapıyorum nasıl geçerim diye
Kiz gunduz gece hic fark etmez. Atacaksin yatagaAhahahahaa hiç gülesim yoktu alemsin bacım yaama gündüz olmazki o iş
işten çıktım ben kuzucukKuzucuk senin işin yokmuydu okuduğum.kadariyla
Hangisi kontrol çizgisi? Açık renk olan mı koyu mu?
aslında ikisi de aynıydı ışıktan böyle çıkmışHangisi kontrol çizgisi? Açık renk olan mı koyu mu?
hahahhahahahhahaAllahım.ya anlamıyo
Kız sen tecrübelisin bu çatlamayan yumurtalar konusunda. Sen vehahahhahahahhaha
şimdi anladım kuzucum
kurstaydım daha eve gitmedim
canım ben hiç ovü yapmamıştımKız sen tecrübelisin bu çatlamayan yumurtalar konusunda. Sen veUmutumut82 ! Size konu da tam yerindeyken bi sorum olacak.
Ben ilk sizden duydum çatlamayıp kist olan yumurta,
Bu yumurtalar çatlamadıkça hep böyle senin testindeki gibi boyuna koyu renk mi çıkıyo mesela?
Günlerce böyle koyu renk mi çıkıyo?
Yoksa açılıyo mu?
Ya benim açıldı işte, biliyosunuz...
yani vakit hersey de uygun da,
Yani ağrım var dedim ya. Ondan merak ediyorum. Çatlamasa rengi de açılmazdı di mi testin?
Kız sen de hergün hergün sevişme. Günde iki kez yap,rengi açılmaya başladı vakit dinlenmiş sperme atıl kurtztn açılma başlıyo ya, ondan sora 12 saat içinde en erken çatlıyo, 24 saat yaşıyo. Hergün hergün ilişkiye girince tam ovu olacak hareketli sperm ve mecal kalmayacak diye korkuyorum
Kız sen tecrübelisin bu çatlamayan yumurtalar konusunda. Sen veUmutumut82 ! Size konu da tam yerindeyken bi sorum olacak.
Ben ilk sizden duydum çatlamayıp kist olan yumurta,
Bu yumurtalar çatlamadıkça hep böyle senin testindeki gibi boyuna koyu renk mi çıkıyo mesela?
Günlerce böyle koyu renk mi çıkıyo?
Yoksa açılıyo mu?
Ya benim açıldı işte, biliyosunuz...
yani vakit hersey de uygun da,
Yani ağrım var dedim ya. Ondan merak ediyorum. Çatlamasa rengi de açılmazdı di mi testin?
Kız sen de hergün hergün sevişme. Günde iki kez yap,rengi açılmaya başladı vakit dinlenmiş sperme atıl kurtztn açılma başlıyo ya, ondan sora 12 saat içinde en erken çatlıyo, 24 saat yaşıyo. Hergün hergün ilişkiye girince tam ovu olacak hareketli sperm ve mecal kalmayacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?