Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım beni de yazabilirsin hamile diye
Kesinleşti bugün

[/QUOTE]
Selam canım beni de yazabilirsin hamile diye
Kesinleşti bugün

Oh çok şükür çok sevindim canım
Rabbim sağ selamet kavuştursun
Yoksa doktora mı gittin? Ben henüz gitmedim yarın kan sonucumu alıcam inşaAllah bendede heyecan dorukta kaç çıktı değerin?

Son düzenleme:
Ne alakaa kızzz ☺ Bir zamanlar bende 9 aylık evliydim ve olmuyordu. Aha noldu geçti mi 6 sene Sende çabalayacaksın tabikiii tevekkül ederekkk. Ne kadar erken o kadar iyi ☺☺☺
Ya kuzum etiket nasıl yapılıyor?? Ben regl oldum kesin. Öbür aya kaldık artık

Canım ya senin de ilk gebeliğinde yerleşme kanaması olmuş ya okumuştum başka konularda yanılmıyorsam acaba o zaman ağrın oldu mu adet ağrısı gibi ??

Evet canım olmuştu kasık ağrılarım vardı ama şöyle hatırlıyorum o kanama geldiği anda ağrım yoktu ağrısız geldi yani daha sonra ara ara adet gibi kasık batmaları oldu sendede mi var yoksa?

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum sırf bu hamile kalma yolunda kendime yoldaşlar aradığım için çok istiyorum bende 25 yaşındayım 2 aydır korunmayı bıraktık geçen ay olmadı bu ayda hiç bir belirti yaşamıyorum sadece göğüslerim sızlıyo ve büyüdüler sizce ihtimal var mıdır belirti yaşamadan kalan var mı acaba ?

Evet canım olmuştu kasık ağrılarım vardı ama şöyle hatırlıyorum o kanama geldiği anda ağrım yoktu ağrısız geldi yani daha sonra ara ara adet gibi kasık batmaları oldu sendede mi var yoksa?
Yok canım bende bayağı ümitlenmiştim ama olmadı diğer aya kaldık

hoş geldin canım ben de yeniyim hiç doktora gittin mi bilinen bir rahatsızlığın var mı?

hoş geldin canım ben de yeniyim hiç doktora gittin mi bilinen bir rahatsızlığın var mı?
Hoşbuldum Evet korunmayı bırakmayı düşündüğüm an gittim doktor testler yaptı ultrasonla baktı hiç bi sıkıntın yok dedi ama işte insan hemen olsun istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…