- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.321
oooo ne güzel çift çizgiler bence olabildiğince çok deneyin bu aralarSlm kızçeler ovu testi yaptım pik mi sizce bana göre artık yumurtladım yarın çatlar hemi ☺
Yani orası da öyle tabi. Ama ilk evlendiğim de millet işte yok mu bebek falan dediğin de Allah korusun 2-3 yıl düşünmüyorum demiştim acaba büyük mü konuştum
Olsun biz onları 1 ocak yazdıralımannem bana nisan ayının sonlarında hamile kalmış çok uzun uğraşlar sonucu ve 9 mayısta öğrenmiş ben de direnip 31 aralıkta doğmuşumm yılı geçirmemişim belki bizim bebişler de öyle olur
10 Nisan canım bi hafta falan kaldı bugün acele ettim sabah test yaptım evde negatif çıktı ama testte negatif çıkıp Kanda pozitif olan insanlar çokmuş tabi birazda erken yaptığım için hala umut taşıyorum. Amin inşallah herkes gönlündekine kavuşurhayırlısı olsun hepimiz için beklenen adet tarihin ne canım
K KurkmantoluSEneaciz ben de arkadaşlarıma kızıyordum hayatınızı kararttınız oturup bi kahve içemiyoruz bi muhabbet edemiyoruz hep bebek konuşuyorsunuz diye...
Canım benim böyle olunca iki gün sonra pik oldu hatta bende attım buraya bugün yaptığımıRezil oldum az evvel. Buraya yazdığımı sanarak yanlış konuya yazmışım ve çok pis azar işittimEki Görüntüle 2254018
hahahah babam beni inatla yazdırmamış erken okula gideyim diye iyi de yapmış ben aslında 2019 da olsun istiyorum ben de 89 doğumluyum çünküOlsun biz onları 1 ocak yazdıralımbizi beklettikleri için ceza olarak
Teşekkür ederim canım denedik bugün yarın silikleşme olurda yarında devammmoooo ne güzel çift çizgiler bence olabildiğince çok deneyin bu aralar
Aynen öylee. İnsan kendisi yaşamayınca dert kabul etmiyor başkasınınkini.İnsan çocuk isteyince anlıyor dimi canımm ne kadar büyük bir nimet olduğunu
Beni de 1 ocak yazdırmışlar o yüzden 8 yaşımda başladım ilk okulahahahah babam beni inatla yazdırmamış erken okula gideyim diye iyi de yapmış ben aslında 2019 da olsun istiyorum ben de 89 doğumluyum çünkü
Yok canım bende bayağı ümitlenmiştim ama olmadı diğer aya kaldık
daha bir hafta var kuzum en net adet gecikmesinden sonra çıkıyor diye biliyorum10 Nisan canım bi hafta falan kaldı bugün acele ettim sabah test yaptım evde negatif çıktı ama testte negatif çıkıp Kanda pozitif olan insanlar çokmuş tabi birazda erken yaptığım için hala umut taşıyorum. Amin inşallah herkes gönlündekine kavuşur
Slm kızçeler ovu testi yaptım pik mi sizce bana göre artık yumurtladım yarın çatlar hemi ☺
İnşallah bende buraya sonuçlarımı atabilirim bi hafta sonra sabredicem daha test yapmıycamdaha bir hafta var kuzum en net adet gecikmesinden sonra çıkıyor diye biliyorum
İnşallah canım hayırlısı bakalımSağlık olsun canım durmak yok yola devamRabbim bu ay nasip eder inşaAllah
Sağol canımmEvet evethadi kolay gelsin
Akıntın varmı şuan nasıl?
Sağol canımmoo valla hemde nasıl akıntım var üç defa iç çamaşırımı değiştirdim
Ben hiç çizgi görmede iyi değilim sanırımKizlar az önce yaptim bugün kasık ağrısı oldu ve baş agrim dan oldum şu anda da devam ediyo koyulasma yok testimde 2 gun önceki siljk ti bjnda da sanki görüyorum varmi sizcede
Ve bide çatlama olunca yumurtalıklara ağrı giriyor bende oluyor hep herkeste oluyor mu bilemiyormBu iyiye işareto zaman burdanda anlıyoruzki çatlama olayı yoğun akıntı geldikten 1-2 gün sonra oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?