• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Işte. Canım önceden de yaptım paylaştım ama o diğer testlerde hep yanildim o yüzden içim rahat olsun diye başka marka siparis ettim yaptım

Eklentiler

• IMG_20190402_141518.jpg
    IMG_20190402_141518.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 31
Işte. Canım önceden de yaptım paylaştım ama o diğer testlerde hep yanildim o yüzden içim rahat olsun diye başka marka siparis ettim yaptım
Ayy maşallah süphanallah sen daha niçin duruyon kız gördüğüm en net testlerden biri senin hayırlı olsun canım 🤩🤩🤩

Allahim bize de nasip et hayirlisiyla😊❤️ cok sevindim , tertemiz bi pozitif. Bu kadar ne ciktiysa 100 un ustundedir hcg niz korkmayin gidin kan vermeye😊gelmis bebisiniz👼🏻

Allahim bize de nasip et hayirlisiyla😊❤️ cok sevindim , tertemiz bi pozitif. Bu kadar ne ciktiysa 100 un ustundedir hcg niz korkmayin gidin kan vermeye😊gelmis bebisiniz👼🏻
Sağol tskler canım. Oyle mi ben kan vermeye bir türlü gidemiyorum oğlum hasta biraz sonra hastaneye götürecem dedim acaba acil de kan testi yaparlarmi

Back