Melegın dıyet seruvenı

Merhaba araniza aldiginiz icin tesekkur ediyorum ... 27 yasindayim 165 boyundayim.102 kiloyla basladim en son pazar gunu tartildim 83 kilo ciktim ilk hedefim 75 en buyuk hedefim 65-60 kilo araliginda olmak .ogretmenim...

Menum Sabah bir dilim k. Ekmegi bir catal peynir 4 zeytin 2 dilim kasar ara 2 tane biskrem ogle 6 adet tavuk sis ayran bir dilim ekmek ara 2 salatalik aksam bir tabak kabak yemegi yogurt

Merhaba araniza aldiginiz icin tesekkur ediyorum ... 27 yasindayim 165 boyundayim.102 kiloyla basladim en son pazar gunu tartildim 83 kilo ciktim ilk hedefim 75 en buyuk hedefim 65-60 kilo araliginda olmak .ogretmenim...

Aramıza bir de öğretmen katıldı ne güzel, tekrar hoşgeldiniz :KK16:

Menum Sabah bir dilim k. Ekmegi bir catal peynir 4 zeytin 2 dilim kasar ara 2 tane biskrem ogle 6 adet tavuk sis ayran bir dilim ekmek ara 2 salatalik aksam bir tabak kabak yemegi yogurt

1. ara ve öğlenki ekmeği saymazsak çok güzel bir menü :KK9:

Menümü yazıp kaçayım ben de :KK56:

Kahvaltı+öğle (geç kalktığım için böyle oldu :KK17:)
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
bir kaç çatal peynir
3-4 zeytin
3 adet patates kızartması

Ara
1 bardak elma suyu

Akşam
Annemler bu akşam yoklar, kardeşim sucuk-ekmek yaptırmış sadece içini yicem
1 adet közlenmiş biber
1 bardak ayran

Su: yine içemedim fazla, midem bulanıyo nedense :KK25:
Spor: yürüyüşe çıkarız kardeşimle 30 dk

Yarın için çook heyecanlıyım, regl olduğum için ödemli olacak vücudum ama yine de merak ediyorum :KK52:
İyi akşamlar hepinizee :KK16:

menu guzel ama 6 tavuk sis fazla olmus gibi ama onemli olan kararli olmak

Kizlar bende ogretmenim sevdacik bende 100 kiloydum suanda 68 kiloyum kararli olunca veriyosun seninle cok ortak yonumuz var boyumuz yadimiz ayni varmak istefigimiz yerde ayni

Ekmeklerrrrrr cızzzz 😝😝

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar herkese merhaba bugun hiç giremedim çok yoğundum bir de bir yakınım için kan gerekiyodu öğleye kadar onunla uğraştım sonrada toplantı iş gün nasıl akşam oldu anlamadım.ayrıca müthiş uykusuzum menümü paylaşmak istedim ama bugün beni tebrik edin en sevdiğim o sıcacık tazecik kabarmış taş fırın köy ekmeğine (minik minik) NOOOOO dedim :KK16::KK16::KK16:
Sabah 1aktiva
Ara sade kahve
Öğlen ızgara levrek az salata no ekmek:)))
Ara 15 tane leblebi 6-7 kuru üzüm
Akşam 1kase az kaşarlı domates çorbası oğlumdan artan üçgen pasta diliminin azıcık uç kısmı kadar tiramisi 2-3 çatallık yani yeşil çay

Sizce nasıl bugun çok şükür koşturmadanmıdır nedir hiç acıkmadım gibiydi kanşekerim de düşmedi sanırım vucudum yeni yeni alışıyo diet olayına :)))

Kızlar herkese merhaba bugun hiç giremedim çok yoğundum bir de bir yakınım için kan gerekiyodu öğleye kadar onunla uğraştım sonrada toplantı iş gün nasıl akşam oldu anlamadım.ayrıca müthiş uykusuzum menümü paylaşmak istedim ama bugün beni tebrik edin en sevdiğim o sıcacık tazecik kabarmış taş fırın köy ekmeğine (minik minik) NOOOOO dedim :KK16::KK16::KK16:
Sabah 1aktiva
Ara sade kahve
Akşam 1kase az kaşarlı domates çorbası oğlumdan artan üçgen pasta diliminin azıcık uç kısmı kadar tiramisi 2-3 çatallık yani yeşil çay

Sizce nasıl bugun çok şükür koşturmadanmıdır nedir hiç acıkmadım gibiydi kanşekerim de düşmedi sanırım vucudum yeni yeni alışıyo diet olayına :)))

Tebrlkklerr 👏👏 AMA aralarini ve kahvaltini Ishmael etme ki kan sekerinde problem olmasin

Melek niye pasif ben anlamadım bu arada

Bir de gerçekten karbonhidrat yemediğim zamanlar şişkinliğim olmuyor çok rahatlıyorum kızlar ekmeği pazar kahvaltısı dışında kullanmıcam inşallah:)))

Son düzenleme:

Bir de gerçekten karbonhidrat yemediğim zamanlar şişkinliğim olmuyor çok rahatlıyorum kızlar ekmeği pazar kahvaltısı dışında kullanmıcam inşallah:)))

Melekcim cumRtesi ogle he kadar yokmus

Sabah 1aktiva
Ara sade kahve

canım sen ne yaptın en önemli olan öğünü atladın yakınınla sabahmı ilgilenmiştin ondanmı yok kahvaltın..sonra akşam cızlar olmuş üstelik yarında tartılma günümüz olmamış böyle ekmeği kesme 2 dilim ye onada ihdiyacımız var ekmekten aldığımız vitamınler var..

hayrı ekmeksiz olmaz sabahları muhakkak ekmek yemelisin sakın kesme ekmeği.. melek banlandı..cumartesi 3 e kadar..

X