meleğimi hastanede bırakıp geldim

allah kimseye yasatmasin zor bi durum..
ins en kisa zamanda bebegin kollarinda bi foto koyarsin ikinizinde yuzunde gulumseme olan bir foto...

arkadasim saglikla dogurmussun
merak etme zor gunlerin insallah cabuk gecer ve melegini kucaklar evine gelirsin
bu arada sut icin bol bol sag ve su ic

canım benim
her vakit dualarımda olacaksınız, sen ve minik meleğin. maşallah çok güçlü görünüyor. Allahın izni ile kucağında uyutacağın günler çok yakın canım, çok ağlattın beni bu gece. Rabbim acil şifalar versin bebeğine ve tüm şifa bekleyen insanlara..

Maşallah!!!

Yerim onun tombiş yanaklarını, çok güzel bir kız olacak prenses...

Çabuk toplar annesi kendini hiç üzülme....

Allah sana bağışlasın yavrunu...

canım benim ya allahım hayırlısı ile kurtarır inşallah şuan inanki aynı duyguları ben yaşamış gibi hissettim ağlamaya başladım bende 34 haftalık hamileyim kızım olucak 10 yıl sonra okadar korkuyorumki bişey olucak diye allahım koruyo gerçekten herşeyde bi hayır var sabret

çok üzüldüm arkadaşım bende aynı korkuları yaşadım benimkilerde erken geldi kendini bu kadar üzme sütün kesilir sen bebişinin eve dönüşünde yaşayacağın güzellikleri düşün sağ salim evine gelir miniğin üzülme bebekler hayata çok sıkı tutunuyor kuzunla birlikte resmini bekliyoruz güzel anniş dualarım sizinle

canım Allah kızını sana bağşlasn inşallah artık eme biliyor bak Allahım sağlıkla evine getirceğin günleride göstersin. endini iyi besle ve üzülmei ebeğinde senden iyi beslensin hemen toparlansın annesi sevgiler

masallah annesıı...uzulme sen...bak kucaklayıp emzırdın kızını,ınşallah en kısa zamandada kucaklayıp ewıne gotuırceksın mınık kelebeğini....Rabbım kuzunu sana bagıslasın...zaten dr amcaları allerınden gelenı yapar annesı sen hiç merak etme...dualarımız senle we kuzucuunla...

canım warmı gelışme mınık kuzundan?merakta bırakma bızı...gelişmelerden hbr wer emi
.....cok opuoruz sızı...duacıyız....

sonunda minik bebeğimle evimizdeyiz .hepinize teşekkürler şimdi kızım ve benim için yeeni bir süreç başlıyor .anne olmayı öğreneceğim. kızımınsağlık durumu iyi 2500 kilo ya düşmüş. dr bunun normal olduğunu hızla kilo almaya başlayacağını söyledi.

çok şükür evinizdesiniz artık, çok sevindim sizin ve bebeğiniizn adına.Rabbim bir daha sizi hiç ayırmasın inşallah.
gözünüz aydın.

çok şükür Allahım evinize gelmişsiniz canım.artık hersey güzel olacak.sağlıkla büyüyüp gidecek annesi.Allahım korusun hepinizi...

ayyy canım benım ya mınık prensesın ewıne yatagına kawustu sonunda....
nasıl sewındım bılemezsın...ne zaman forumu acsam gelıp sayfana bakıorum...bı gelışme hayırlı bır hbr inşallah dıye...canım benım ya Rabbım daha beterınden korusun meleğini...eee annesiii uykusuz gecelere baslıcanız artık...cok öpüorum canım senı..mınık kuzunuda mis mis kokladımmmm...buyuyusunu takıp ederız artık bız teyzelerı burdan..ii bakın kendınıze..sewgıler!!!!

canım yavruna kavuşmana çok sevindim.allah mutluluğunu daim etsin inşallah.bundan sonra miniğin yaramazlıklarını yazarsın bize:)benimde 3 haftam kaldı iple çekiyorum oğluma kavuşacağım günü...

çok şükür heyecanla baştan sona okudum hadi mutlu haberi ver diye sonunda son sayfada yazmışsın allah analı babalı büyütsün güzel arkadaşım sizleri ayırmasın o güzel meleklerden (aminnnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…