- Konu Sahibi uzun beyaz bulut
-
herkese çok teşekkür ederim . üzülmemek insanın elinde değil herkesin bebeği yanındy6ken boş bir beşikle aynı odayı paylaşmak insanın ağrına gidiyor sezeryan dikişlerim olmasa sanki doğum yapmamışım gibi nor4malde elim karnımda uyurdum dün gecede aynısını yapmışım uyandığımda elim karnımdaydı samki kızım doğmamış gibi .
yoğun bakımın önüne gittiğimde cennet kokulumu gördüğümde diyorum işte doğdu ve orada öyle savunmasızca yatıyor . ayağında onun olmayan çoraplar oysa özenerek annesi ona ne ciciler almıştı koklaya koklaya hazırlamıştım çantasını hastaneye gittiği gibi geldi giysileri
tek tesllim babası eve gelmeden uğramış hastaneye sağlığı iyiye gidyor emişler benim gözyaşlarım annesinin kuzusunu kucağına almadan dinmeyecek yüreğim kanıyor ne yapsam dinmiyor
teyzeleri sizlere kızımın resmini getirdim.
o kadar güzelki minik kızım mis gibi kokuyordu onu kollarımda tutmaköylesine güzeldiki
bugün içim umut doldu dualarınız sayesinde biliyorum allah razı olsun sizlerden rabbim hepinizin gönlündekini versin .
işallah sizlerle kızımın eve gelişinide paylaşacağım.
iyiki varsınız :1hug: a.s.
maşallah maşallahh biliyomusun içimde okurken hiö kötü bir his olmadı kurtulacak annesi az sabret bende hamişim kurtulacakkk sakın üzülme
o kadar güzelki minik kızım mis gibi kokuyordu onu kollarımda tutmaköylesine güzeldiki
bugün içim umut doldu dualarınız sayesinde biliyorum allah razı olsun sizlerden rabbim hepinizin gönlündekini versin .
işallah sizlerle kızımın eve gelişinide paylaşacağım.
iyiki varsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?