meleğimi hastanede bırakıp geldim

UBB cim canım üzülme demek kolay biliyorum ama şunu düşün hamileliğin boyunca ne sıkıntılar atlattın sen ve hepsine dayandın ve şimdi bebişin hayata gözlerini açtı erken doğan bebişlerin hepsi küvezde bir süre duruyorlar ve sonra sapasağlam annelerinin kollarındalar , bak iyileşmeye başlamış ne güzel, moralini yüksek tut, kızın hisseder, sütünü düşün sen bebişini düşündükçe mutlu olki hem sütün artsın hem bebişin seni hissetsin, gelsin evine liya ceylinimiz bak özene bezene aldığın herşeyi giydireceksin ona, bu sadece kısa bir süre canım ne olur kendini üzme

canım çok geçmiş olsun allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sakın üzülme bak hera da öyleydi artık bbeğini emzre biliyor inşallah düzelcek şu mubarek cumada dualarım senle canım

allah hepinizden razı olsun

öylesine moral verdinizki bana destek yazılarınızı gözyaşları içinde okurken bir yandanda kalbinizin benimle olduğunu hissettim çok teşekkür ederim.

iyiki varsınız iyiki içimdekileri size anlatabildim yoksa benm için daha kötü olacaktı evdekilere duygularımı ifade edemiyorum en az onlarında benim kadar üzüldüğünü biliyorum ama ben üzülmiyeyim diye belli etmiyorlar. bense dejarj olma ihtiyacımı sizinle sizin desteğinizle giderdim tekrar teşekkür ederim.

hastaneden biraz önce telefon geldi emzirmeye çağırdılar. içim içime sığmıyor meleğimi koklayacağım dokunacağım belkide kendimi tam bir anne gibi hissedeceğim . rabbim mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine nerde bebek sahibi olmak isteyen varsa dileklerini kabuletsin rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin

ubb inan dualarım hep senin ve diğer arakadaşalrım için olucak, lüfen üzülme bak görürüsün bi iki güne evinize dönersiniz, erken doğum olduğundan bebeğini gözetim altına almışlardır, inş bu günlerde geciciek karamsar düşünme bebeğini benim yerimede öp kendine iyi bak, gzüel ve iyi haberlerini bekliyoruz.

Ubb beterin beteri var eninde sonunda yavruna kavuşacaksın belkide bu sana ALLAH'ın bi imtihanı güçlü olmaya çalış ve sabret mutlu günler seni beklior cnm....

ubb bak bugün dr. ları hastaneye çağırmış seni, emzirmen için. Ne güzel bir haber bu, demekki bebişin emebiliyor.Bundan sonra senin sütünle o daha fazla gelişecektir. Mis kokulunu da kucağında emzirirken koklayabileceksin. Güzel haberlerle gel anlat bize hepsini.

ubb cnaim benim ya daha yeni haberim oldu.Allah anali babali büyütsün insallah.kendini bu kadar yipratma canim bebeginin senin duana ihtiyaci var annesi.hem bak dr lar da durumu iyiye gidiyor demisler,sutunu de emiyormus ne guzel insallah daha da iyiyie gider ve bir an once bebegini kucaklarsin doya doya..Allah yardimciniz olsun canim arkadasim.kendini birakma dua et insallah hersey daha iyiye gider gor bak bugunler de gececek ...

Canım seni benden daha iyi kim anlıyabilir benimde ilk bebeğim 35 haftalık doğdu ciğerleri gelişmemişti daha göremeden küvöze girdi herkezin bebeği yanında kollarındayken benim oğlum yoğun bakımdaydı sezeryanla doğurdum ve ayağı fırlayıp üst kata bebeğimi görmeye gitmek istedim ağrı falan hissedemiyordum içimdeki yara daha ağır basıyordu onu 2.gün uzaktan camın arkasından gösterdiler çok ağladım göğüsü yumruğum gibi içe çöküktü doktoruna yalvardım elinden geleni yap diye ama bana %1 umut dahi yok bekleme dedi yıkıldım ben hastaneden çıktım o orda kaldı içim kavruluyordu evim 5. kat ama ertesi gün bebişimi görmeye gittim burnunda hortum elinde kafada serum burnundanda kan gelmiş dokunamadım bile yığıldım oreye eşim daha götürmek istemedi ama dokunamadımya çok üzüldüm annesini hissedemedi gidecem yine dedim ortalığı kırdım yıktım lohusalığımı bile yaşamayamadım yine götürdüler mecbur bu sefer dokundum oğluma hala umut yok dedi hemşire bende allahtan umut kesilmez dedim herkeze telefon açıp dua etmelerini istedim kuran kurslarında hatimler indirttim umudumu hiç kaybetmedim kayınvalidem kurşun döktürdü ve resmen ben ve kucağımda oğlum kurşun öle şekil aldı hala saklarım o gece rüyamda beyaz bir güvercin bana ağzında mektup getirdi sabah hemen hastaneyi aradım ve bir mucize oldu hemen gelin dediler koşa koşa gittim bebeğim gece çok ağlamış ve denemek için hemşire mama vermiş beşlenemiyordu çünkü yemiş oğlum hemen filme indirmişler ve ciğerlerinin geliştiğini farketmişler mucize bebek oldu adı çünkü doktor bu durumda kız bebekleri daha şanslı onlar atlatabiliyor ama erkeklerin atlatması çok zor oluyor demişti 13 gün sonra oğluma kavuştum beraber 5 gün daha yatıp çıktık... üzülme desemde üzülecen biliyorum am allahtan ümit kesilmez ben inanıyorumki çok yakında kavuşacaksın meleğine sadece dua et çok çok dua et olurmu!!!

teyzeleri sizlere kızımın resmini getirdim.

o kadar güzelki minik kızım mis gibi kokuyordu onu kollarımda tutmaköylesine güzeldiki

bugün içim umut doldu dualarınız sayesinde biliyorum allah razı olsun sizlerden rabbim hepinizin gönlündekini versin .

işallah sizlerle kızımın eve gelişinide paylaşacağım.

iyiki varsınız :1hug: a.s.

Ubb maşallah çok tatlı bir kızın var güzelim. Kendini üzme bak artık emebiliyor bebeğin canım.Sen kendini üzmeki bebişine bol bol süt verebilesin. İnşallah çok yakında alır, evinize götürüsünüz.
Ne kadar masum bir şekilde yatıyor, canım benim.

canim benim ya ne kadar da masum:asigim:
Allah nazarlardan saklasin kirkbinkere masallahinsallah daha cok fotosuna bakicaz ubb sabret canim:1hug:

canım benim MAŞALLAH kuzucuğuna kıyamam ben onun yumuk yumuk ellerine,gözlerine.Annesi ne olur üzme kendini en kısa zamanda evinde emzireceksin kuzunu merak etme,hepimizin duası sizinle.Rabbim ailesine bağışlasın bu kuzuyu ve tüm annelerin kuzusunu

canım benım cok gecmıs olsun senı cok ıyı anlıyorum benım kızımda ıkı gece yogun bakımda kalmııstı ve ben kahrolmustum evde sabahlara kadar aglamıştım rabbım kımseyı bos cevırmesın kımsenın kucanı bos bırakmasın hayırlısıylan en kısa zamna da alırsın ınsallah bebegını kucana ınsallah allah acı sıfa versın

oh oh oh maşallah kuzuya maşallah bebişimeeeŞeniz tamamdır annesi olmus artık bu taze meyvecikŞeniz sütünüde alıo artıkın daha cabuk toparlanıcak tam ısırmalık olucak.sen bakma onun ööle masum masum uyumasına eminim cıkınca sana yapıcağı yaramazlıkların hayalini kuruyodur alahım kuzumu kem gözlerden nazarlardan yakıcı gözlerden gördüğümüz görmediğimiz bütün kötülüklerden korusun

Canım benim çok tatlı bir kızın var annesi üzülme maşallah kilosu falanda iyi görünüyo...İnşallah en kısa zamanda kucağına alıcaksın annesi merak etme...Benim bebeğimde 35+0 da doğdu ...o yüzden seni benden iyi kimse anlayamaz inan...10 gün kadar küvezde kaldık solunum cihazına bağlandık bizde ..Çok zor günler geçirdik tabi 10 gün gözümün yaşı dinmedi....Bu arada sarılık tedaviside gördük 10 gün sonra çıktık evde sarılığı tekrar yükselmeye başladı...Tam 2 ay geçmedi sarılığı iki günde bir topuğundan kan almaya başladılar neler çekti kuzum benim...çok şükür şimdi herşey yolunda..bebişim gayet iyi ..rabbim hepimizin bebeklerini nazarlardan saklasın canım...sabret ve bol bol dua et...emin ol eskisinden daha sağlıklı bi şekilde çıkıcaktır canım ..sen yeterki iyi düşün iyi olki bebişine iyi bakabilesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…