meleğimi hastanede bırakıp geldim

CANIM BENİM,SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM GÜZELİM..BENDE 2001 YILINDA DOĞUM YAPTIM.KALP ATIŞLARI DEĞİŞİNCE ACİLEN SEZERYANA ALDILAR..VE ÇOK ŞÜKÜR DOĞDU AMA MOR BİR ŞEKİLDE..VE İNAN BENDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM VE SÜTÜM DE YOKTU..ANNELİĞİ HİÇ ANLIYAMADIM..BEBEĞİMİ KUCAĞIMA BİLE ALAMADIM..NE HİSSEDİYOSUN DEDİKLERİNDE,ÖYLE BAKIYODUM..ÇÜNKİ BİRŞEY HİSSEDEMEMİŞTİM..BENDE EVİME YALNIZ ÇIKTIM,BEBEĞİM HASTANEDEYDİ AMA 1 GÜN SONRA GETİRDİLER..YALNIZ O 1 GÜN BANA 1 YIL GİBİ UZAMIŞTI..ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİRŞEY YAŞATMASIN..SANADA ALLAH SABRINI VERMİŞ CANIM..GEÇMİŞ OLSUN..a.s.
TATLIM,ÇOK SEVİNDİM ÇIKTIĞINA..NE MUTLUSUNDUR ŞİMDİ..ALLAH KORUSUN SİZİ..ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BEBİŞİNİ DE..TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM..a.s.

ayy senağlama bende o günleri geçirdim şimdi okurken eski günlerim kızımın o küvezdeki hali benim elim boş eve dönmem geldi neyseki şimdi 2 yaşında ve çok sağlıklı canım allah analı babalı büyütsün :1hug:

canım ağlıyarak okudum yazdıklarınızı...doğumuma 10 hafta var o nedenle çok duygusalım sanırım...allah analı babalı büyütsün bebişini

yavruna kavuşmuşsun canım..rabbim bir dahaq başka ayrılık vrmesin..darısı benim ve benim gibi olanların başına..bende tam 38 gündür yavrumdan ayrıyım...hiç kolay değil ...

yavruna kavuşmuşsun canım..rabbim bir dahaq başka ayrılık vrmesin..darısı benim ve benim gibi olanların başına..bende tam 38 gündür yavrumdan ayrıyım...hiç kolay değil ...

çok teşekkür ederim.rabbim kimseyi evladına hasret bırakmasın.

mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim sen niye bebeğinden ayrısın işallah önemli bişey yoktur.

çok zor allah sabır versin. umarım en kısa zamanda bebeğin iyi olur ve yanında olur..

gerçekten çok üzüldüm ama allahtan ümidini kesme dua et gerçekten. en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah..sakın üzülme dicem ama elinde değil biliorum kendine ii bak

Canım benim çok geçmiş olsun...en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın insallah saglıkla...dualarımız seninle bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…