- Konu Sahibi uzun beyaz bulut
CANIM BENİM,SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM GÜZELİM..BENDE 2001 YILINDA DOĞUM YAPTIM.KALP ATIŞLARI DEĞİŞİNCE ACİLEN SEZERYANA ALDILAR..VE ÇOK ŞÜKÜR DOĞDU AMA MOR BİR ŞEKİLDE..VE İNAN BENDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM VE SÜTÜM DE YOKTU..ANNELİĞİ HİÇ ANLIYAMADIM..BEBEĞİMİ KUCAĞIMA BİLE ALAMADIM..NE HİSSEDİYOSUN DEDİKLERİNDE,ÖYLE BAKIYODUM..ÇÜNKİ BİRŞEY HİSSEDEMEMİŞTİM..BENDE EVİME YALNIZ ÇIKTIM,BEBEĞİM HASTANEDEYDİ AMA 1 GÜN SONRA GETİRDİLER..YALNIZ O 1 GÜN BANA 1 YIL GİBİ UZAMIŞTI..ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİRŞEY YAŞATMASIN..SANADA ALLAH SABRINI VERMİŞ CANIM..GEÇMİŞ OLSUN..a.s.
TATLIM,ÇOK SEVİNDİM ÇIKTIĞINA..NE MUTLUSUNDUR ŞİMDİ..ALLAH KORUSUN SİZİ..ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BEBİŞİNİ DE..TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM..a.s.
herkese çok teşekkür ederim . üzülmemek insanın elinde değil herkesin bebeği yanındy6ken boş bir beşikle aynı odayı paylaşmak insanın ağrına gidiyor sezeryan dikişlerim olmasa sanki doğum yapmamışım gibi nor4malde elim karnımda uyurdum dün gecede aynısını yapmışım uyandığımda elim karnımdaydı samki kızım doğmamış gibi .
yoğun bakımın önüne gittiğimde cennet kokulumu gördüğümde diyorum işte doğdu ve orada öyle savunmasızca yatıyor . ayağında onun olmayan çoraplar oysa özenerek annesi ona ne ciciler almıştı koklaya koklaya hazırlamıştım çantasını hastaneye gittiği gibi geldi giysileri
tek tesllim babası eve gelmeden uğramış hastaneye sağlığı iyiye gidyor emişler benim gözyaşlarım annesinin kuzusunu kucağına almadan dinmeyecek yüreğim kanıyor ne yapsam dinmiyor
TATLIM,ÇOK SEVİNDİM ÇIKTIĞINA..NE MUTLUSUNDUR ŞİMDİ..ALLAH KORUSUN SİZİ..ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BEBİŞİNİ DE..TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM..a.s.
sonunda minik bebeğimle evimizdeyiz .hepinize teşekkürler şimdi kızım ve benim için yeeni bir süreç başlıyor .anne olmayı öğreneceğim. kızımınsağlık durumu iyi 2500 kilo ya düşmüş. dr bunun normal olduğunu hızla kilo almaya başlayacağını söyledi.