Melegimi dogarken izledim..:) Hosgeldin Melegim..Kavustuk Annemm..

canım aynı şeyleri yaşamışız bende epidural oldum önce suyum geldi açılma olmadı ve sezeryana aldılar ve benım kuzumun adıda ecrinnur:ecrin_bebek:allah analı babalı buyutsun cümlemizinkini şimdi kızım benimle şarkı bile söyluyor yarımyamalak1,5 yaşında

Allah analı babalı büyütsün canım uzun sağlıklı bir ömür geçirin beraber inşallah

KIZLAR bişi sorcam yaa bebeğin cinsiyeti kaçıncı haftadan sonra belli olur ben şuan 8 hafta 4 günlük hamileyim de...

canimmm allahim kuzunu, anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin..
okadar icten o kadar keyifli ve bir okadarda duygulu yazmisinkii inan icmden boyle off off dedimm.. ben ne zaman anne olcam dedim .cok hevesleniyorum boyle yazanlara cokk . allahim sizi hep mutlu etsin hayatiniz boyuncaopuyorumnanaktan

birkez daha okadar çok korktuğuma gereksiz yere panik yapıp o anları bugüzel dakikaları yaşamadığıma pişman oldum hemde çokkk...
Allah analı babalı büyütsün
hayırlı evlat olsun canım

kizlar bende yorumlarinizi okuyunca duygulandim
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..
dogum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar..isteyenlerede tez zamanda saglikli bebekler versin insallah

Canim Benim, Allah yavrunu size bagislasin...Cok tatli masallah, nazar olur Allah korusun kaldir fotografini, cok tatli cünkiiii...
Bende cocuk istiyorum....insallah banada nasip eder Allah bu duyguyu....inan yazdigini okurken gözlerim doldu... Allah sizi hic birbirinizden ayirmasin insallah....

amin cnm Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
sanada bir bebek nasip etsin inşallah

çok duygulandım.kendi doğumum geldi gözlerimin önüne.bana ilk mesajı yazanda sen olmuştun.bekliyordum yazmanı.allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.maşallah kuzuna çok şeker.

bende aynı şeyleri yaşadım en güzeli epidural an an duygu duygu herşeyi yaşıyorsunnnn ..unutulmaz rabbim sağlık versin onlara...

ben de epidural sezeryan oldum. ama bebeğim 3 gün küvözde kaldı ve onu göremedim. doğum yapmamış gibiydim. şimdi her şey yolunda Allah' a şükür. senin ve bebeğinin iyi olmanıza sevindim. hayat boyu hep birlikte ve mutlu olursunuz umarım.

allah evladını sana bağıoşlasın gönlünde olan herkesede anneliği tattırsın inşallah

sağolun kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin şu mübarek ramazan günü diliyorum
yavrularımızı bize bagışlasın

burda herkesin doğum öyküsünü okudum. hepsinde ayrı bi duyguya kapılıp ağlıyorum. şuan 6 aylık hamileyim ve o günü iple çekiyorum. allahım banada nasip etsin bu güzel dakikaları...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…