- 13 Mart 2009
- 147
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melegim yanimda uyuyor..
simdi gecmise bakinca bir bir hatirliyorum..KK ya ilk geldigimde benm gibi hamile kalmak isteyen bir cok arkadasim vardi..burasi ne huzurlu yer dedim cunku negatif cikan testler beni eskisi kadar yipratmiyordu..
paylasiyordum..dertlesiyordum..Yilmiyordum..
Allahim nasip etti..kist tedavisi gorurken gebe kaldim..
yine yanimdaydiniz..zaman gecti..aylar gecti..prensesim icimde buyudu..hergun sukrettim isteyen tum kardeslerim icin dua ettim,,
hani derler ya icine dogar dogum yapacagin zaman diye..
o gun esim ve ben arkadaslarimizla piknige gitmistik..heran dogum olabilirdi herkes tetikte bekliyordu:)
ayaklarimi denize sokmustum esim yikamisti cesmede:)
gulduk eglendik eve geldik..arkadaslari gondermedim kahveye yukari dedim ciktilar..gece yarisi olmustu sohpet muhabbet..onlar gidince esim hadi dedi iyce yoruldun yataga..
dur dedim su fincanlari halledeyim..bosver dedi sabah yapariz dus alip yatalim cok uykum var..
yok dedim ki cogu zaman agrilarimdan kalan uykusuzlugumla yataga kosar sabaha birakirdim bu isleri..
o gun cok zinde oldugumu farkettim..ne olur ne olmaz dedim hem..makineye diziver sunlari..sonra mutfagida bir guzel elden gecirdim:) dusumu aldim..
esim o sirada coktan yataga dalmisti..
kizima yazdigim gunlugu aldim..birkac sayfa okudum ve o gunu yazdim..
-yoksa bu gecemi geliceksin bana annem ! yazmisim inanmazsiniz
uykuya dalmisim gece saat 2:30 a yaklasirken suyum geldi..
esim firladi yataktan..benden bosalan suyu gordukce telaslaniyor bir yandan onu sakinlestiriyorumkaydirigubbakcemile3
hastane evimize yakin..hemen gittik hemsire karsiladi kapida ama koridorlardan gecerken ben ardimdan izler birakarak yuruyorumkaydirigubbakcemile3 karnim bosaldi heralde butun su bitti dedim..hemsire guldu bitmez korkma dedi:)
nobetci dr geldi muayene etti acilma yok dedi..
moralim bozulmustu..odaya aldilar beni esimde geldi..o sirada annemlere haber vermis esim..konyadan gelicekler yol uzun...kizkardesimi aradik o geldi hemen..
bekliyoruz sanci gelsin..nst yede bagladilar 3 dk da bir sanci gorunuyor bende tik yok..
kardesim sasiriyor..3 dk da birde ben boyle sakin degildim hicmi sancin yok diyor..yok diyorum..
dr u cagirdilar..beklicez dedi sabah 6 gibi tekrar bakicaz acilma varmi..bekliyoruz..dua okuyorum..esimle sohpet ediyorum..yok sanci falan..
muayene vakti geldi..dr acilman yok hala dedi..
sana sezeryana girmeni oneriyorum hatta bir saat icinde alalim seni dedi..suyum azalmisti ve acilma sanci yoktu..
kendi dr uma ulasamadik aksi gibi cebi kapali..neyse dedim riske atmayalim..diger dr yapicakti sezeryani..beni hazirladilar..
esimle gozgoze geldik tekerlekli sandalyedeyken..
-kizimizla gelicez Allahin izniyle dedim..asker adam benim esim..serttir...
ilk defa gozyasini gordum onun...
ameliyathaneye girdik..buzzz gibi..epidural istiyorum demistim zaten..anestezi uzmanimiz cok seker bir adam..daha once tanismistik...
oo dedi..vakit geldi demek..
evet dedim..ben titriyorumda igne olurken kayarmi birsey olurmu dedim:)
sen ban abirak dedi guldu:)
ignemi oldum..
bes dk gecemeden boynumdan asagiya ufak bir igne dokundurdu..
bunu hissediyormusun dedi..
evet dedim..iki gosumun arasina dogru batirdi bu defa..
peki bunu dedi..evet dedim..
bak birdaha yapicam iyi dusun bakalim aradaki fark ne dedi..
bulamadim..
o soyledi:lepi: yukarda aci var asagida yokkaydirigubbakcemile3
simdi genel temizliginiz yapilacak dedi ..perde kapanmisti tabi coktan onume..
batikondu sanirim bi sogukluk hissettim..
sonra muhabbete basladilar benle..
kafami kaldirdim bir ara..anaaaakannehirakannehirakannehirakannehir
lambadan gorunuyor.......sırnaşık şey ben bayilmakla kusmak arasi bi duyguyla
-ama goruyorummm diye feryat ettim..
-e o zaman bakmaa dedi sakin bir ses tonuyla gulerekdelikafadulden
onun sakinligi beni rahatlatmisti..
eger gozlerinde bir dehset gorursem seni hemen bayiltirim korkma dedi..ama senin yerinde olsam bu anin tadini cikarirdim donup bakma yeter daha once nette sezeryan izlemissindir zaten bisey hissetmiyorsun dedi beni lafa tutmaya basladi..
yaklasik bir bes dakika icinde simdi bir baski hissedeceksin dedi tepemdeki mavi gozlu kiz..
tamam dedim ve istee firsattt sana dedim kendime...:lepi: kaldir kafayi bak yavrun geliyorrrralkisalkisalkisalkisalkisalkis
onun cikisini gordumm..bembeyazdii..ensesinden tutup cikariverdi dr..
kuzum hemen feryat etti agladisositososito kordonun ciktigini kestigini gordum..bir kaba esi koydular bebegimi hemsire aldi goremeyecegim bir yere goturdu..tama dedim kendi kendime kafayi cevir bu kadar yeterkaydirigubbakcemile3
artik beni asagida desiyolarmi dikiyolarmi umrumda degildi...
hemsire hanim ne olur bebegimi gosterin bi opim diye agliyorum..hepsi guluyoalrkaydirigubbakcemile3
iyimi bebeisim dedim iyimi kizim nerdeeeeeeee diye agliyorum
millet iyce kahkahaya boguldu
tamam dedi dr sakin ol..
hemsire kuzumu yesil bezin arasinda getirdizemuszemus
sadece tek gozu gorunuyor susmus aglamiyordu..
hemsire elini cikardi kuzumun..-merhaba annesii dedi sallayarak...
Rabbim sukurler olsun dedim..
doktor cabuk dik beni diyorum agliyorum:)
40 dk sonra benm bitmisti ameliyat..belden asagim yoktu sanki..
hicbisey dusunmuyor sadece odaya gidip kizimi kucaklamak istiyordum..
odaya goturdular beni..kafami cevirdim kizim yatiyor gozleri ayirmis bakiyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canimin icii..
zaten hemen sonra kendi dr um geldi..muayenemi yapabildi sadce..
neyse cok sukur hersey yolundaydi..yavrumm kucagimdaydi...
simdide yani basimda uyuyor 2 ay gecti hala kalbim hizla atiyor o ani dusununceopuyorumnanaktan
Rabbim sukurler olsun..dileyen tum kullarina nasip et bu duyguyu....
23 mayis 2010
Ecrinimm kizim lokumum balim Hosgeldinn annemmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]