• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melegim NiL Mira'min Dogu$u ..

Allah bağışlasın İnşallah herşey dilediğin gibi olur Anne olmak zaten herşeyi göze almak değil mi Bazen tek yetiştirmek çok daha iyi her zaman bebeğinle sağlıklı ve mutlu ol

Harika bir şey yazdıklarını okurken resmen hissettim kucğından hiç ayırma babasınıda hiç takma annesi var ya en önemli varlığı yeter de artar ona ama cok cok güzel bi duygu olduğunu bizede hissettirdin rabbm sizi ayırmasın

53797927ih4.jpg

cani benim , ara ara gözlerim doldu okurken.. allah yardimciniz olsun..
senin gibi bir annesi oldugu icin cok sansli. 41 kere masallah bebegine :nazar:

çok duygulandım okurken allah bebeğini minik meleğini sana bağışlasın canımm.

cnm kizin nasilll?

Günde güne iyiye gidiyor canimm ..
Gecen hafta icin belki cikarabilirsin demislerdi ama malesef ..
küvözden cikdi cok sükür artik $i$eden de beslenmiyor
son günler kizimi cok sükür emzirebiLdim ..
ama iste hala hastanede göz önünde bulundurmak istiyorlar..
Bakalim ins, bu hafta bi mucize olurda kuzumu eve cikaririm :69:

bebişiniz nasıl?hastanedne çkardınız mı? tüm yazılanları okudum çok ama çok sevimli bi kızcağızz,ısırasım geldi :D umarm herşey yolundadır.

Cok sagolun kizlaar ..

Bebegim yaklasik 1.haftadan beri evimizdee :69:
Masallahi var melegimin cok cabuk toparlaniyor :nazar: :16:

Iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkür ederim sizlere

allah kizina saglik versin bir an once evinize gelirsiniz insallah
cok iyi anlarim bebegini hastanede birakip gelmenin ne oldugunu
benimde uçuz kizlarim var 5 hafta kuvozde kaldilar onlarda 33 haftalik dogdular
gelisimini tamamlayip ciktilar hastaneden simdi 4 aylik oldular allaha sukur cok iyiler uyandiklarinda yuzume bakip gulmeleri yok mu o an insan herseyi unutuyor

allahim kizinla sana uzun omur versin hic ayirmasin rabbim birdaha

Okudum okudum ağladım ağladımmm:43:
Çok duygulandım canım çok.bende henüz hamile aday adayıyım.reglim 5 gün gecikti.evde yaprığım testte ikinci çizgiyi çok silikte olsa gördüm ancak kesin sonuç için yarın kan testi yaptırmaya gideceğiz.Nasıl heycanlıyım nasıl telaşlıyım anlatamam.Senin güzel kızının aranıza katılış öyküsü beni çok duygulandırdı.Rabbim sağlık mutluluk ve bol kısmetle şansla büyütmeyi nasip eylesin inşallah.Öpüyorum ikinizide güzeller...

Ben neden doğum hikayeleri okurken ağlıyorum. . Sanki yaşadıklarınızın aynısını yaşar gibi okuyorum. .sancıymış doğumda zorlanmaymış. .Öykü bitince vücudumda rahatlıo.Allah bebeğinize sağlık sıhhat versin inşallah.Bir ömür boyu meleğinizle mutlu mesut yaşamanız dileğiyle. . .​

1.Aralik.2010 sabaha karsi saat 06.00da yatakta bir sicaklikla uyandim ..
Önce uyku sersemi anlamadim neyin ne oldugunu .. sonra birden bir telasla
firladim yataktan .. aman allahim suyum gelmisdi vede daha cok erkendii ..
erken dogum riskim cok yüksekdi ama ben okadar dikkat ediyordum ki
tahmin etmiyordum gercekden erkendogum yapacagimi ..
Hemen annemi aradim , annemin sanki icine dogmus gibi telefonu acar acmaz
nolduu sancin mi var dedi .. anlattim böyle böyle nolur cabuk gel anne
korkuyorum dedim ..
telefonu kapar kapamaz ne yapacagimi ilk defa sasirdim ..
bi korku saplandi yüregime .. benim melegim daha 32+5 haftalikti ..
kalbi dayancakmiydi dogunca .. acaba yasayacakmiydi diye düsünceler kafamdan bi türlü gitmiyordu .. o an ne kadar cok bildigim süre varsa hepsini okudum ..
annem geldiginde hemen bebegin cantasini hazirladi .. bi yandan bana soruyor sancin varmi diye
ben yok diyorum .. sonra aglamaya basladim .. anne bebegimi yasicakmi nolur evet de nolur diye anneme sarildigimi hatirliyorum .. kadini o an nasil üzdüm kim bilir ..
Ambulansi aradik .. sessiz gelmesini söyle ayaga kaldirmasin milleti dedim ..
herneyse ambulans geldi hastaneye vardik ..
beni bir odaya aldilar acilmam 3cm olmus ..
ben dokdora soruyorum tabi bebegim yasiyormu hissetmiyorum onu diyorum ..
o korkuyu size anlatamam .. Doktorun agzindan cikan kelimeler sanki saat basinda cikiyor gibi geldi .. merak etme bebegin kalp atislari cok iyi dedi .. yasicak yani öylemi dedim ..
tabiki yasicak 26.haftalik bebekler bile yasiyor sen nerdeyse 33.haftaliksin dedi .. O an nasil rahatladim size anlatamam ..
Kontrol altindaydim dakka basi hemsire gelip gidip bakiyordu ..
Normal dogum yapabilecegimi söylediler .. birkez daha sevindim ..
sonunda acilmam 8.cm oldu sancilar artmaya basladi .. benimde canim öyle tatlidir ki aslinda
dayanamicam zannetim bir an .. anneme dedim sende gircen doguma :9:
Doktordan izin al yoksa dogurmam dedim :9:
Herneyse saat 10.45 da dogumhaneye aldilar beni sancilar artik cekilmez hal almisdi ...
Doktordan izin alip annemide soktum dogumhaneye elimi tuttu kadincagiz ben sancidan kivranirken .. Anne hakki iste ödenmez diye bosuna dememisler .. orda bir kez daha anladim ..
Tam 1.bucuk 2.saat saat süren bir dogumdan sonra bebegimin sesini duydum ..
cok kisa bi an gösterdiler ama hatirlamiyorum ben görüp görmedigimi ..
bebegi hemen götürdüler zaten .. bebegim yasiyormuu diye haykirdigimi hatirliyorum bir an ..
yasiyor merak etme dedi ebe..
Sonra galiba 1.saate yakin dogumhanede kaldim .. odaya aldiklarinda yorgunluktan bitkin haldeydim .. bi an önce bebegimi görmek istiyordum .. yasadigini kendi gözlerimle tanik olmak istiyordum ..
Doktor geldi .. bebegimin küvözde oldugunu söyledi .. erken dogdugu icin kendi basina nefes almakda zorlandigini vede solunum ciyazina bagladiklarini anlatti ..
öyle birseyi tahmin ediyordum ama yinede basimdan kaynar sular inmisdi ..
Bebegimi ne zaman görcem diye sordum .. az dinlendikten sonra kalkmama yardim edip görebilecegimi söylediklerinde kosup gitmek istedim melegimin yanina ..
Ilk bakisda ask olurmu deniliyor ya .. oluyormus ..
bunu kizimi gördügümde anladim :69: okadar minik ki bu daha 1.gün önce benim
icimde olan kizimmi dedim .. boncuk boncuk yeni acilmis minick gözlerini kiprasdiriyordu ..
nefes almaya calisan bedenini görünce allahin mucizesisin sen yasayacaksin melegim dedim .

Suan Kizim Hala Küvözde .. nefes almakda ilk günkü gibi zorlanmiyormus ama
hem enfeksiyon kapmamasi icin hemde göz önünde bulunmasi icin küvözde tutuyorlar ..
Daha doya doya kucagima alip emziremedim melegimi .. cennet kokusundan hala mahrumum ..
beni cuma günü taburcu ettiler normal dogum yapdigim vede bi sikayetim olmadigi icin ..
Hergün hastaneye ugrayip anne sütü birakiyorum melegime ..
cabucak güclensinde onu evime getireyim diye ..
Eve her geldigimde yatagina bakiyorum .. yakinda o yatakda melegim yatacak ..
odasi onun kokusuyla dolacak diye hayal ediyorum ..

Allahim Kizimi Bana Bagislasin .. baska hic birsey istemiyorumm ..

(Bu cocugun babasi yokmu hic bahsetmemissin diye soranlar olursa eger ..
Esimle Eylül Ayinda Bosandik .. O Türkiyede Ben Almanyada yasiyorum .. cocugu ile hic bir baglantisinin olmasini istemiyor .. o yüzden dogdugundanda haberi yok suan .. )

cnm arkadaşım ya... maşallah..RABBİM SANA GÜÇ KUVVET VERSİN... PRENSESİNEDE MAŞALLAH ANNAESİNİ NE KADAR ÇOK SEVİYOMUŞ..ODA KOKUNDAN DAHA FAZLA MAHRUM KALMAK İSTEMEMİŞ.. SAĞLIKLA BÜYÜT YARUNU CNM...MAŞALLAH.

Canım benim bayadır uğramıyorum buraya şimdi gördüm çok sevindim hayırlı olsun Allah uzun ömür versin :16: :71: :16:
Öp onu benim için :38:
Bu da nazar boncuğu :nazar: :nazar:

Canlarim benim cok tesekkür ederimm :70:

acaip cadi oldu bi rahat birakmiyor beni , cocuk ilgi arsizi oldu :9:
simdi bile yani basimda koltukta yatiyor firdil firdil gözleriyle bana bakio :69:

ALLAH bagislasin canim, cok cok tatli..
Oda annesi gibi güclü cikti hemen toparlanmis bak :)
cok sevindim.

Bebisinin odasini merak ettim, bi yerde pembe soku gecirirsiniz yazmisin :1:

Öncelikle bebişine Rabbim,sağlıklı uzuuuun ömürler versin.Sizi birbirinize bağışlasın..yazılarından güçlü , enerjik biri olduğunu düşünüyorum..Rabbim ,yüzünüzü hiç soldurmasın tatlım..ayrıca bebişin pek tatlı erken doğum olmuş ama resimlerden çok iyi geliştiği gözüküyormaşallah sübhanallah:13::nazar:yeni fotolarını da merak ediyorum şahsen:17:

Back