Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Melegim NiL Mira'min Dogu$u ..
- Konu Sahibi iLdeMmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
bebeğinin dünyaya gelişini anlattığın yazıyı okurken kendimi zor tuttum. özellikle anne hakkıyla ilgili söylediğin bölümler. annemi düşündüm henüz anne değilim ama şimdiden annemin hakkını nasıl öderim diye düşünüyorum. bebeğin çok tatlı maşallah. rabbim ikinize mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin. güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum bebeğini çok güzel yetiştireceğinden eminim.rabbim yardımcın olacaktır...
- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
canım çok etkilendim bebeğin şu an nasıl?inşallah çok iidir1.Aralik.2010 sabaha karsi saat 06.00da yatakta bir sicaklikla uyandim ..
Önce uyku sersemi anlamadim neyin ne oldugunu .. sonra birden bir telasla
firladim yataktan .. aman allahim suyum gelmisdi vede daha cok erkendii ..
erken dogum riskim cok yüksekdi ama ben okadar dikkat ediyordum ki
tahmin etmiyordum gercekden erkendogum yapacagimi ..
Hemen annemi aradim , annemin sanki icine dogmus gibi telefonu acar acmaz
nolduu sancin mi var dedi .. anlattim böyle böyle nolur cabuk gel anne
korkuyorum dedim ..
telefonu kapar kapamaz ne yapacagimi ilk defa sasirdim ..
bi korku saplandi yüregime .. benim melegim daha 32+5 haftalikti ..
kalbi dayancakmiydi dogunca .. acaba yasayacakmiydi diye düsünceler kafamdan bi türlü gitmiyordu .. o an ne kadar cok bildigim süre varsa hepsini okudum ..
annem geldiginde hemen bebegin cantasini hazirladi .. bi yandan bana soruyor sancin varmi diye
ben yok diyorum .. sonra aglamaya basladim .. anne bebegimi yasicakmi nolur evet de nolur diye anneme sarildigimi hatirliyorum .. kadini o an nasil üzdüm kim bilir ..
Ambulansi aradik .. sessiz gelmesini söyle ayaga kaldirmasin milleti dedim ..
herneyse ambulans geldi hastaneye vardik ..
beni bir odaya aldilar acilmam 3cm olmus ..
ben dokdora soruyorum tabi bebegim yasiyormu hissetmiyorum onu diyorum ..
o korkuyu size anlatamam .. Doktorun agzindan cikan kelimeler sanki saat basinda cikiyor gibi geldi .. merak etme bebegin kalp atislari cok iyi dedi .. yasicak yani öylemi dedim ..
tabiki yasicak 26.haftalik bebekler bile yasiyor sen nerdeyse 33.haftaliksin dedi .. O an nasil rahatladim size anlatamam ..
Kontrol altindaydim dakka basi hemsire gelip gidip bakiyordu ..
Normal dogum yapabilecegimi söylediler .. birkez daha sevindim ..
sonunda acilmam 8.cm oldu sancilar artmaya basladi .. benimde canim öyle tatlidir ki aslinda
dayanamicam zannetim bir an .. anneme dedim sende gircen doguma
Doktordan izin al yoksa dogurmam dedim
Herneyse saat 10.45 da dogumhaneye aldilar beni sancilar artik cekilmez hal almisdi ...
Doktordan izin alip annemide soktum dogumhaneye elimi tuttu kadincagiz ben sancidan kivranirken .. Anne hakki iste ödenmez diye bosuna dememisler .. orda bir kez daha anladim ..
Tam 1.bucuk 2.saat saat süren bir dogumdan sonra bebegimin sesini duydum ..
cok kisa bi an gösterdiler ama hatirlamiyorum ben görüp görmedigimi ..
bebegi hemen götürdüler zaten .. bebegim yasiyormuu diye haykirdigimi hatirliyorum bir an ..
yasiyor merak etme dedi ebe..
Sonra galiba 1.saate yakin dogumhanede kaldim .. odaya aldiklarinda yorgunluktan bitkin haldeydim .. bi an önce bebegimi görmek istiyordum .. yasadigini kendi gözlerimle tanik olmak istiyordum ..
Doktor geldi .. bebegimin küvözde oldugunu söyledi .. erken dogdugu icin kendi basina nefes almakda zorlandigini vede solunum ciyazina bagladiklarini anlatti ..
öyle birseyi tahmin ediyordum ama yinede basimdan kaynar sular inmisdi ..
Bebegimi ne zaman görcem diye sordum .. az dinlendikten sonra kalkmama yardim edip görebilecegimi söylediklerinde kosup gitmek istedim melegimin yanina ..
Ilk bakisda ask olurmu deniliyor ya .. oluyormus ..
bunu kizimi gördügümde anladim okadar minik ki bu daha 1.gün önce benim
icimde olan kizimmi dedim .. boncuk boncuk yeni acilmis minick gözlerini kiprasdiriyordu ..
nefes almaya calisan bedenini görünce allahin mucizesisin sen yasayacaksin melegim dedim .
Suan Kizim Hala Küvözde .. nefes almakda ilk günkü gibi zorlanmiyormus ama
hem enfeksiyon kapmamasi icin hemde göz önünde bulunmasi icin küvözde tutuyorlar ..
Daha doya doya kucagima alip emziremedim melegimi .. cennet kokusundan hala mahrumum ..
beni cuma günü taburcu ettiler normal dogum yapdigim vede bi sikayetim olmadigi icin ..
Hergün hastaneye ugrayip anne sütü birakiyorum melegime ..
cabucak güclensinde onu evime getireyim diye ..
Eve her geldigimde yatagina bakiyorum .. yakinda o yatakda melegim yatacak ..
odasi onun kokusuyla dolacak diye hayal ediyorum ..
Allahim Kizimi Bana Bagislasin .. baska hic birsey istemiyorumm ..
(Bu cocugun babasi yokmu hic bahsetmemissin diye soranlar olursa eger ..
Esimle Eylül Ayinda Bosandik .. O Türkiyede Ben Almanyada yasiyorum .. cocugu ile hic bir baglantisinin olmasini istemiyor .. o yüzden dogdugundanda haberi yok suan .. )
eşin konusuna gelince içim burkuldu bi an ve kızdım bilmem neden çünkü bi bayan böle zor anda keşke yalnız olmsaydıama neyseki annen var.inşallah Rabbim bebeğine güzel yazılar yazar.lütfen yazdıklarımı yanlış anlama yalnızca kendimi yerine koydum ve çektiğin sıkıntıyı anlamaya çalıştığım için beyefendiye kızdım
iphonedan girdim baktim canim masallah kizina cok tatli kara gozlun
biran once kucagina alirsin insallah canim
evinede gelirr annesiylede cilvelesir insallahh
Aminn canimm coook sagooooL ..
Darisi Senin ve Yazel Yegenimin basinaa bitaneem seninde az kaldi gelcek cennet kokulu meleginn
- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
SürmeLiimm amin. canim daha o günlerde geleceeek valla
Sikayet bile edecegiz buu cücelerden bekle ve gör
Er_ca'cim sagol cnm .. Kimligini cikarcam haftaya kizimin .. baba ismi yerine kendi babamin ismini yazdirip kendi soy ismimi verecegim kizima canim ..
biolojik babasi mahkemeye dilekce verdi imzali kizini istemedigine vede hic bir baglantisinin olmasini istemedigine dair ..
Ben zaten istemiyordum basindan beri kizimin ne onunla nede ailesiyle bi bagLantisinin olmasini cok iyi olduu böylecee
cook rahatim vallaaa ohhh
Kizz Bitlii .. valla öylee aynii senin gibii kap kara bisi benimm pamugumm
Senin kücük cadida coook güzeeeel kizz .. ben özeniyordum hep senin kizinaa ..
Bide Musyas arkadas var taniyorsun sende galiba .. Onun kizi Zeyneb Ada'da kap kara bisi .. acaip bayiliyorumm sizin kizlara
Kooos kocaman bii masallahhhhhhhhh diyorum valla sizin kücük hatunlara ..
Benimde kizim öyle güzel olur ins
Huyuda güzel olsn ama cekdirmesin bana
Sikayet bile edecegiz buu cücelerden bekle ve gör
Er_ca'cim sagol cnm .. Kimligini cikarcam haftaya kizimin .. baba ismi yerine kendi babamin ismini yazdirip kendi soy ismimi verecegim kizima canim ..
biolojik babasi mahkemeye dilekce verdi imzali kizini istemedigine vede hic bir baglantisinin olmasini istemedigine dair ..
Ben zaten istemiyordum basindan beri kizimin ne onunla nede ailesiyle bi bagLantisinin olmasini cok iyi olduu böylecee
cook rahatim vallaaa ohhh
Kizz Bitlii .. valla öylee aynii senin gibii kap kara bisi benimm pamugumm
Senin kücük cadida coook güzeeeel kizz .. ben özeniyordum hep senin kizinaa ..
Bide Musyas arkadas var taniyorsun sende galiba .. Onun kizi Zeyneb Ada'da kap kara bisi .. acaip bayiliyorumm sizin kizlara
Kooos kocaman bii masallahhhhhhhhh diyorum valla sizin kücük hatunlara ..
Benimde kizim öyle güzel olur ins
Huyuda güzel olsn ama cekdirmesin bana