• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mektuplaşalım mı?

bende ıstıyom mektup arkadası lütfen valla süper olur netınde sms canı cehenneme artık 7 senedır mektup yazmıyom süper olucak emınım yanlız mektuplaşanlar aynı şehırde olmasın da süper olur valla..

Sevgili hülya,
Sana bu mektubu Gaziantep den gönderiyorum.Nasılsın?İyi misin?İyi olmanıdilerim.Sana yazdığım ilk mektup olduğundan ne yazacağımı bilemiyorum.
Hülya beni sorarasan eğer burda yaşayıp gidiyorum.Arada kadınlar klübüne uğruyorum.Biliyormusun bu kadınlar klübü beni çok dinlendiriyor.Günün yorgunluğunu atıyorum.
Senin mesajını henüz gördüm ve çok tuttum.Mektup yazmak çok güzel bir duygudur bence.Gençliğimiz mektup yazmakla geçti.Bana yazılmış mektupların bir kısmını hala saklıyorum.Birde aileye gelen mektupları da biriktirmişim öyle ki elimde 50 yıl önce yazılmış mektuplar var.Arada onları okurum,döner tektar takrar okurum.Mektup okumayı yazmayı çok seviyorum.Senin mesajını okur okumaz yazmaya başladım.Bakalım nereye kadar yazacağım.
Bizim gençliğimizde mektup hemen hemen tek iletişim aracıydı.Özellikle de gençler ve sevgililer arasında trenddi.Edebi mektup yazmak ise sanattı.Hatta resmi dairelere yazılan dilekçeler bile çok düzgün ifadelerle yazılırdı.
Gelelim gençlerin aşk mektuplarına onlarda çok düzgündü.İfadeler derin anlamlar içerirdi,öyleki kise kimseye seni seviyorumu bir türlü söyleyemezdi.Seni seviyorumu anlatan mecazi manalı cümlelerden anlardı okuyan.Örneğin(Müşterek saadetimizin başlangıcı) gibi bu cümle 1957 tarihli bir nişanlı mektubundan alıntıdır.
Hülyacım sıkılmadığını umarak müsaadenle devam etmek istiyorum.
Asker mektuplarının üzerinde kırmızı bir yazı olurdu ER MEKTUBU GÖRÜLMÜŞTÜR.Diye.
Ha bide ben yazdığım mektupların zarflarının üzerine TEŞEKKÜRLER BAY PIOSTACI cümlesini süslü bir şekilde eklerdim ki,postacılar memnun olsun biran önce mektubumu yerine ulaştırsın diye.
Hülyacım bu mektup burda bitmez ama seni sıkmamak için bitirmek istiyorum.Yazdılarımı beğenirsen arada devamını yazarım.Bende mektup hikayeleri çok.
Yazılarıma burada son verirken sana ve kadınlar klübüne kucak dolusu sevgiler
Öpüldünüz efendim.
Hoşçakalın.

Sevgili kar,
bende sana yazmak istedim nasılsın bakalım neler yapıosun
beni sorcak olursan okula gidip gelmekle geçiyor zamanım sürekli dersler falan..
birde teyzemin düğünü var yaza onun eksiklerini tamamlamakla meşgulüz:)
bak sana kkya ilk girdiğimde ne hissettiğimi anlatayım;
nasıl bılduğumu hatırlamıyorum tam olarak ama sürekli misafir olarak geziniyordum buralarda ben :)
baktım olmuyor
okadar sıcakki herkes birbirine tam bana göre bi yer olduğunu düşündüm ve üye oldum hemen.. f
azla uzun yazıpda ilk mektuptan sıkmam istemem
canım kendine cok cici bak
öpüyorum kocaman x)

ama bu mektuplasma degil ki :( ben gercek mektuplasma zannetmistim...hani el yazisi falan...meyse yanlis anlamisim herhalde :):):)

ama gerçekten alimize geçecek kağıt kokusu heyacanı... burada anlamlı olmazki.bende yazışmak istiyorum arkadaşlar.ama gerçekten kağıt ve zarf kullanarak.öğretmenin 24 yaşındayım evliydim ama artık boşanıyorum. boyum kısa ama sevimliyim:) karabük te yaşıyorum şu an. ve yazışmaya niyetli bayan arkadaşlardan özel msj yazma yoluyla adreslerini bekliyorum.ayyy arkadaş bulma sitesinde çapkınlık yapıyormuşum gibi yazdım:)

Hanımlar, ben birebir gerçek kağıt kokan mektuplaşma için açtım topiği:))
Yani birbirleriyle mektuplaşmak isteyenler buradan ulaşsın diye..
Biraz farklı anlaşılmış ama olsun..
Yumma teşekkürler bu arada bana yazdığın mektup için:))
Sevgiler..

bence de mektuplaşalım kızlaaar.benim önceden mektup arkadaşlarım vardı ama teknolojiyle msne taşındık:) ben mektuplaşmanın tadını tekrar tatmak istiyoruuum...

:kedi:hala gecerliyse eger ben varim cok severim mektuplasmayi manevi degeri daha cokdur kessinlikle biz esimle nisanlilik döneminde bile mektuplasdik ve hala da saklarim:asigim:

en son lise arkadasımla mektuplaşmıştık yıllarca sonra mektupların yerini mail ve mesaj aldı.posta kutusunda mektubu gördüğümde ki heyecanı unutamam hele okumak ayrı bir keyifti.çok güzel bir fikir bencede.çok isterim şahsen mektup arkadasım olmasını.

üniv. yıllarımdan onlarca mektubum vardır birçoğunuda saklarım....
Hala fırsat buldukça arkadaşlarıma sürpriz olsun diye mektup atarım...
Mektubun yeri ayrı...

Benimde ortaokulda ganalı mektup arkadaşım vardı İngilizce yeni kelimeler öğrenmeme yardımcı olmuştu

Back
X