• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mektuplaşalım mı?

Cevrimhici

Şampiyon Belli 2. Kim?
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2006
4.664
229
648
43
Diğer
Yıllar öncesinde Edebiyat öğretmenin bana bir mektup arkadaşı bulmuş ve onunla 5 yıl mektuplaşmıştım.Kendisini hiç görmemiştim.
Derken 1.mektup geldi..2..3..derken 5 yılı buldu.
O mektuplarda ne sevinçler,hüzünler ne güzel paylaşımlar vardı..Cep telefonu yoktu..Çoğu şeyden haberdar değildik..İnternet yoktu vs..
Her mektupta çocuk gibi heyecanlanırdım..Öyle sevinirdim ki mektupları okuyunca..Hep sakladım..Çünkü bence mektubun yeri farklı..mektup ayrı bir zevk..Ben böyle düşünüyorum ve diyorum ki..gelin mektuplaşalım.
Şimdi burda yüzlerce üye var her birimiz nasıl mektup yazacağız diye düşünmeyin..Herkes kendine yakın duyduğu zamanla tanıdığı veya tanımak istediği insana yazar..Çoğumuz zaten msnlerde, telefonlarda görüşmüyor muyuz?
İşte benim önerim bu...Ne dersiniz?

aslında güzel bir öneri hülyam ama dediğin gibi internette yazışmak ve sms göndermek artık çağımızda yaygın olduğu için yapılmasıda zor,artık çoğumuz bunlardan dolayı maalesef tembelliğe alıştık.

Haklısın tatlım..onu demeye çalışıyorum internetin ve sms lerin yeri farklı..mektup apayrı güzel..Yorumlarınız için teşekkürler dunya ve selinns..

tamam bn varım cnm haklısın bn bayılırım mektup yazmaya hala arkadaşlarımla yazışırım ve onları saklarım buyuk bir özenle

Bende ilk okuduğumda ne güzel bir fikir dedim hemen katılmam gerek ama sonra düşündüm zaman bulamayacağım gibi geldi. ama size çok katılmak isterim

Bu formu okunca dedem geldi aklıma.
Gel kızım Ahmet'e mektup yazalım derdi ilkokuldayken...
Arkadaşım Ahmet, Çok çektim zahmet.......

benimde vardı eskiden mektup arkadaşlarım yıllarca yazıştığım. kimbilir belki içinizde onlardan biriside vardır:1yes2: mektup olayı çok farklı idi gerçekten. büyük bir heyecanla açardım zarfı. yıllarca sakladım o mektupları ama ben evlendikten sonra ne oldu ise annemlerde ortadan kayboldu benim mektuplar:çok üzgünüm:

Aynen..ben de evlendikten sonra annem yakmış ama bilmeden yaktım diyor tabiki..mektubun yeri neden farklı neden net ya da sms ler gibi değil..çünkü yıllarca saklayıp tekrar okuma şansı var..mektup geldiğince heyecanla zarfı açmanın yeri ayrı....ben çok severim mektubu..Çoğu zaman koklardım zarfları..
Hani ninelerimiz der ya nerde o eski bayramlar diye..
Şimdi biz diyoruz nerde o mektuplar?

Tamam sedef..istediğin,kendine yakın gördüğün veya az da olsa tanıdığın birinin seç..bence güzel olacak.

Olur..ya da msn de konuştuğun Kadınlar Kulubu üyelerine buradan çağrı yapabilirsiniz..Seninle mektuplaşmak istiyorum diyebilirsiniz. Mesela ben diyorum..Oli..Tılsım ve isteyen başkaları varsa sizinle mektuplaşmak istiyorum ..gibi..sen de yazabilirsin..

ben bu işe bayıldımmmmmmmmmmmm kankam harikasın ilk mektup benden sana eskiye özlem dimi harika ya vallaha bence uygun canım sın kankacımmmmmmmm

Back
X