bu aslında senın içinde gecerlı :) yanı sadece senın ıcın degıl
tüm üyeler için söyluyorum :) senın karsına cıkan da bır erkek olabılır yanı :)
aynen. o yuzden böyle şeyler çok önemlı. belkı karsındakı sapık çıkacak ve dadanacak sanaHaklısın tabikide sonuçta ev adresi vericez oda var.
Konuyu nereye açsam bilemedim. Ben mektup arkadaşı arıyorum.. Mektuplaşmak isteyen var mı benim gibi :)
Aynen..aynen. o yuzden böyle şeyler çok önemlı. belkı karsındakı sapık çıkacak ve dadanacak sana
eee, adresını ve her seyını bılınce iş dahada zorlasırherkese guvenmeyın kızlar. burada kımse kımseyı görmüyor ve tanımıyor.
Çok isterdim bir mektup arkadaşım olsun
aynen. o yuzden böyle şeyler çok önemlı. belkı karsındakı sapık çıkacak ve dadanacak sana
eee, adresını ve her seyını bılınce iş dahada zorlasırherkese guvenmeyın kızlar. burada kımse kımseyı görmüyor ve tanımıyor.
yaşın kaçtı? :) fotograf bulmakta ne var :) başkasının fotosunu gösterırsın olur bıter :)Bilmiyorum bende kararsız kaldım tamam güvensiz olabilir ama hayatta hiç birşey güvenli değil zaten bana kalırsa. Birbirmize fotoğrafımızı gösteririr. En azından kız olduğumuzu kanıtlarız yeter. Kız gelip evimi basacak değil ya. Bassa da ne olur kovarım
yaşın kaçtı? :) fotograf bulmakta ne var :) başkasının fotosunu gösterırsın olur bıter :)
neyse, ben fıkrımı söyledım sadece
neyı yapıp yapmamak elbette sıze kalmıs :)
iyi bakalım, umarım hayal kırıklıgına uğramazsınız kızlar.19 yaşındayım. Bende güvensiz olduğunu farkındayım ama güvensiz diye kafama koyduğumdan vazgeçmem kolay kolay. :)
yaşın kaçtı? :) fotograf bulmakta ne var :) başkasının fotosunu gösterırsın olur bıter :)
neyse, ben fıkrımı söyledım sadece
neyı yapıp yapmamak elbette sıze kalmıs :)
Ay cok guzel olur vallahı
bende talıbım yas 22
Özel mesaj gönderiyorum o zaman :)
benımkının hısmına ugradımm pofffff
Güzel bisey mektup yazmak bencede ama diger taraftada güven sorunu var tabi.
Farkli niyetli insan dolu bu sanal alemde.
Özel mesaj gönderiyorum o zaman :)
HahahaTamam kızmasın suçlu benim :18: :18:
illa arkadaş arıyorsanız yavaş yavaş bırbırınızı tanımakla baslarsınızBenımkı kızdı sapık olabılırmıshaklı galıba bana burdandaa mektup yazabılırısınız
illa arkadaş arıyorsanız yavaş yavaş bırbırınızı tanımakla baslarsınız
sonra facelesırsınız, sonra tellesırsınız :=) baktınız görüşmek istiyorsunuz, görüşürsünüz
ee ondan sonra sittin sene mektuplaşın yanı
dediğim gıbı herkesın kendı tercıhı, burada neler gördük.. o yüzden sonradan pişman olacagınız şeyler yapmayın. geyıkse, burada da geyık var..
dertse, burada da anlatıyorsunuz zaten :) özel sohbetse face, mail.. bır suru yer var
illa arkadaş arıyorsanız yavaş yavaş bırbırınızı tanımakla baslarsınız
sonra facelesırsınız, sonra tellesırsınız :=) baktınız görüşmek istiyorsunuz, görüşürsünüz
ee ondan sonra sittin sene mektuplaşın yanı
dediğim gıbı herkesın kendı tercıhı, burada neler gördük.. o yüzden sonradan pişman olacagınız şeyler yapmayın. geyıkse, burada da geyık var..
dertse, burada da anlatıyorsunuz zaten :) özel sohbetse face, mail.. bır suru yer var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?