• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mektup Arkadaşı

Bende isterim mektup arkadasii😊 yasim 23.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uff yemin ederim hevesim kalmadı ha. Benim için elde tutulan saklanabilen şeylerin önemi büyük. Face mail v.s şeyleri bende biliyorum.
ee bellıkı karsına cıkacak kişi senın için önemlı değil
o zaman ben buradakı arkadasları uyardım say, senı degıl :34:
sen resmen hiç tanımadıgın insanlarla adres, ad soyad bılgılerı içeren bır sohbet yöntemı ıstıyorsun. kusura bakma ama ya çok safsın, ya da gercekten bayan degılsın.

Son düzenleme:
ee bellıkı karsına cıkacak kişi senın için önemlı değil
o zaman ben buradakı arkadasları uyardım say, senı degıl :34:
sen resmen hiç tanımadıgın insanlarla adres, ad soyad bılgılerı içeren bır sohbet yöntemı ıstıyorsun. kusura bakma ama ya çok safsın, ya da gercekten bayan degılsın.

Karşıma çıkacak kişi benim için önemli ama sizin kadar güvensizlik yaparak bir mektup arkadaşı edinemem. Ve benim istediğim mektup arkadaşı edinebilmek, arkadaşım olucak insana iki saniyede ulaşmak istemiyorum, istesem sizin dediğinize katılırım face var diye. Ayrıca siz mektupla sanal alemde yazılan yazıları bir tutabiliyor olabilirsiniz. Ben tutamam.
Uyarma konusuna gelince, güvensiz olduğunu bende farkındayım diyorum ki benle arkadaş olucak insanda farkında olur 5 yaşında değiliz. Yinede uyarınız için haklısınız dedim ama uzatıyorsunuz bence.
Ve dediğiniz gibii resmen hiç tanımadığım bir insanla adres ad soyad bilgilerini içeren bir sistem istiyorum. Katil olacağımı düşünecek kadar korkaksa yazmasın zaten, asıl siz kusura bakmayın.

Son düzenleme:
yaaa ne güzel bi konu:) benim de var bir mektup arkadaşım nerden baksanız 15 senelik :) yıllarca mektuplaştık balya balya mektup oldu:) ama artık telefonda konuşuyoruz :D

Çok şekersiniz ya mektup arkadası fikri bence çok güzel birşey bende isterdim :)

Olurrr tabikide ama ne anlamda geç oldu dedin anlayamadım;) ozaman benimle özelden adres paylaşırmısın bende sana yolluyrum şimdi:)

Olurrr tabikide ama ne anlamda geç oldu dedin anlayamadım:KK66: ozaman benimle özelden adres paylaşırmısın bende sana yolluyrum şimdi:)
Konunun açıldığı tarihe baktım da onun için geç yazmıştım, şimdi farkettim sen de dün cvp yazmışsın zaten :KK6:
Yolladım bende:)

Back