ee bellıkı karsına cıkacak kişi senın için önemlı değiluff yemin ederim hevesim kalmadı ha. Benim için elde tutulan saklanabilen şeylerin önemi büyük. Face mail v.s şeyleri bende biliyorum.
ee bellıkı karsına cıkacak kişi senın için önemlı değil
o zaman ben buradakı arkadasları uyardım say, senı degıl
sen resmen hiç tanımadıgın insanlarla adres, ad soyad bılgılerı içeren bır sohbet yöntemı ıstıyorsun. kusura bakma ama ya çok safsın, ya da gercekten bayan degılsın.
Bende isterim mektup arkadasii😊 yasim 23.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her yerde var farklı niyetli insan
mektup arkadaşlığına talibiim:) 21 yaşındayım. yaşımızın aralığı yakın diye dedim:)
mektup arkadaşı bulabildin mi ben uzun zamandır arıyorumda :)Konuyu nereye açsam bilemedim. Ben mektup arkadaşı arıyorum.. Mektuplaşmak isteyen var mı benim gibi :)
Bendee isteriimKonuyu nereye açsam bilemedim. Ben mektup arkadaşı arıyorum.. Mektuplaşmak isteyen var mı benim gibi :)
Konuyu nereye açsam bilemedim. Ben mektup arkadaşı arıyorum.. Mektuplaşmak isteyen var mı benim gibi :)
Şeyy biraz geç oldu ama bende 21 yaşındayım. İstersen mektup arkadaşı olabiliriz :)bende 22 yim,mektup arkadasın olabilirimmmmmm :)
Konunun açıldığı tarihe baktım da onun için geç yazmıştım, şimdi farkettim sen de dün cvp yazmışsın zatenOlurrr tabikide ama ne anlamda geç oldu dedin anlayamadımozaman benimle özelden adres paylaşırmısın bende sana yolluyrum şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?