Evet canm 3 4 market gezdim taco bulamadin lavasda yeri bir dedimellerine sağlık çok güzel görünüyor olsa yerdim yaniince lavaş sanırım dimi o deneyeceğim başarılar dilerim
Cok tesekkurler canmmmellerine sağlık başarılar :)
Cok tesekkurler canmmmElinize sağlık başarılar diliyorum
Bak ya hamile kadına yazdığına bak mune abla yine atsın seni mahpusaSagol canmmm
Ahahahahvallaaa bitince aynen oyle yedim canim 10 parmak
Ahhh canm kiyaman kiz bi sogan biber domatese bakarBak ya hamile kadına yazdığına bak mune abla yine atsın seni mahpusa
Tamam anlaştıkAhhh canm kiyaman kiz bi sogan biber domatese bakargel ben yapim ye canm
Sagol canm benimEline sağlık canım başarılar çok güzel görünüyor
Damak tadimiza uygun bir tarifle sizlerleyim canlar
tarifi için malzemeler
8 taco kabuğu burada bulamadigim icin uno geleneksel lavas kullaniyorum
500 gr kıyma
5 yemek kaşığı zeytinyağı
1 soğan
1 domates (ama mevsimi olmadigi icin yazin yaptigim domates sosu kullaniyrm)
1 sarı biber(yazdan dondurdu.)
1 kirmizi biber(yazdan dondurdu.)1 cay 1 cay kaşığı acı biber salça
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
Kimyon
Maydanoz
Eki Görüntüle 1961033
Tacos (Meksika mutfağı) hazırlanışı
Soğanı küp şeklinde doğrayıp kıyma ile birlikte tavaya alın. Üzerine zeytinyağı gezdirip orta ateşte kavrulmaya bırakın.
Eki Görüntüle 1961053
Domatesleri mutfak robotunda püre haline getirip kavrulmuş kıymaya ekleyin. Salça ve biber salcasini ilave edin.
Eki Görüntüle 1961055
Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Biberleri julyen seklinde doğrayıp ayrı bir tavada az zeytinyağı ile soteleyin.
Eki Görüntüle 1961056
Kıymaya ekleyin.
Eki Görüntüle 1961057
Tuz ve baharatlarla tatlandırın. Birkaç dakika pişirip ocaktan alın. Taco kabuklarını fırında ısıtın. Kıyma karışımını içlerine doldurun ve
Eki Görüntüle 1961065
üzerlerine kıyılmış maydanoz serpiştirerek servis yapın.
Eki Görüntüle 1961074
Eki Görüntüle 1961069
Eki Görüntüle 1961068
Eki Görüntüle 1961067
AFIYET OLSUN SEKERLERRR
Of ellerine sağlık canım yarışmada başarılar
Sagol canm rahmetli dedemden yadigar.Eskiden kasaptiYemek güzelde ben bıçağa bayıldım
Gerçekten mi?? Şimdi iki kat daha çok beğendim.. hatırası olan eşyalara bayılırım..Sagol canm rahmetli dedemden yadigar.Eskiden kasapti
Sagol canm benimmmGerçekten mi?? Şimdi iki kat daha çok beğendim.. hatırası olan eşyalara bayılırım..
Sagol canm benim evet sebzelerdede 2.oldum sanirim ama patlican pirasayi gectiEllerine sağlık , emeğine sağlık evla ...
Ben senin tarifleri hep seviyorum sanki ... En son pırasanda bana beni seç beni seç demişti :)
Damak tadımıza cidden uygun , güzel ..iştah açıcı
Başarılar diliyorum .
Sagol canm benimmm
Sagol canm benim evet sebzelerdede 2.oldum sanirim ama patlican pirasayi gecti
Ya ben kaçıncı oldum ki??Sagol canm benimmm
Dunde yaptim benim oglan cekime girdi orada soruyorlar iste en sevmesigin yemek ne diye o hamburger kadin diyor ki yok sevmedigin hani ispanal pirasa falanSagol canm benimmm
Ya ben kaçıncı oldum ki??