Vallahi yedim amaa parmaklarimda kacti arayaEllerine,emeğine sağlık canımNefis görünüyor Bu tarifi ben de düşünüyordum Bu sefer de seninle mi ikiz olsam
Yarışmada bol şans diliyorum
Sipsak yap canm hemen yecanım ellerine sağlık canım çekti
Akşam nette görmüştüm ben de yapsam mı acaba diye düşünmüştüm ,en iyisi üçüz olmakEllerine,emeğine sağlık canımNefis görünüyor Bu tarifi ben de düşünüyordum Bu sefer de seninle mi ikiz olsam
Yarışmada bol şans diliyorum
Afiyet olsun..Vallahi yedim amaa parmaklarimda kacti arayagercekten cok lezzetli birsey
Sipsak yap canm hemen yebizim bazlama ustune ic yapmamis gibi
Olmaz biz ikiz olacağız üçüz istemeyizAkşam nette görmüştüm ben de yapsam mı acaba diye düşünmüştüm ,en iyisi üçüz olmak
Damak tadimiza uygun bir tarifle sizlerleyim canlar
tarifi için malzemeler
8 taco kabuğu burada bulamadigim icin uno geleneksel lavas kullaniyorum
500 gr kıyma
5 yemek kaşığı zeytinyağı
1 soğan
1 domates (ama mevsimi olmadigi icin yazin yaptigim domates sosu kullaniyrm)
1 sarı biber(yazdan dondurdu.)
1 kirmizi biber(yazdan dondurdu.)1 cay 1 cay kaşığı acı biber salça
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
Kimyon
Maydanoz
Eki Görüntüle 1961033
Tacos (Meksika mutfağı) hazırlanışı
Soğanı küp şeklinde doğrayıp kıyma ile birlikte tavaya alın. Üzerine zeytinyağı gezdirip orta ateşte kavrulmaya bırakın.
Eki Görüntüle 1961053
Domatesleri mutfak robotunda püre haline getirip kavrulmuş kıymaya ekleyin. Salça ve biber salcasini ilave edin.
Eki Görüntüle 1961055
Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Biberleri julyen seklinde doğrayıp ayrı bir tavada az zeytinyağı ile soteleyin.
Eki Görüntüle 1961056
Kıymaya ekleyin.
Eki Görüntüle 1961057
Tuz ve baharatlarla tatlandırın. Birkaç dakika pişirip ocaktan alın. Taco kabuklarını fırında ısıtın. Kıyma karışımını içlerine doldurun ve
Eki Görüntüle 1961065
üzerlerine kıyılmış maydanoz serpiştirerek servis yapın.
Eki Görüntüle 1961074
Eki Görüntüle 1961069
Eki Görüntüle 1961068
Eki Görüntüle 1961067
AFIYET OLSUN SEKERLERRR
Ellerine saģlık.
Tarifin çok güzel gözüküyor.
sagol canim benim
Başarılar dilerim
Akşam nette görmüştüm ben de yapsam mı acaba diye düşünmüştüm ,en iyisi üçüz olmak
Sagol canm benimEllerine sağlık evla .Gayet başarılı olmuş seçimin,başarılar dilerim.
Cok tesekkurler canmEllerine sağlık canım, nefis görünüyorBaşarılar dilerim
Mahpussdan ciktm geldim canmAfiyet olsun..Nereye kayboldun
Sagol canmmmEllerine sağlık canım nefis görünüyo çok beğendim valla :)) yarışmada başarılar :))
AhahahahAyy... eline alıp akıta akıta bir yiyeceksin bir yiyeceksinÖf be gidiyorum
Eline sağlık yarışma da başarılar
Aynen canm bizim mutfak tadina cok yakin supersinben evde yemek olmadığı zaman herife yapıyordum bu yemeği :))) meğerse dünya çapında bir şefmişim hahahaahahahahah
canım harikasın ellerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?