- 9 Mayıs 2022
- 48
- -34
- Konu Sahibi isimizbayan
dugunumde zaten yeterince altin takilar takicaklar mehire bisey istemiyorum hac ibadeti falan desem uygun olurmu? nediyebilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyfin bilir.dugunumde zaten yeterince altin takilar takicaklar mehire bisey istemiyorum hac ibadeti falan desem uygun olurmu? nediyebilirim?
orasi oyle zaten
Hac ibadeti istenenez diye biliyorum ama adettendir hayatın ne getireceği belli olmaz takılan altınları isteyebilirsiniz zaten sizin bir cumhuriyet diyebilirsiniz gönlünüz nasıl istersedugunumde zaten yeterince altin takilar takicaklar mehire bisey istemiyorum hac ibadeti falan desem uygun olurmu? nediyebilirim?
Neyin satılık mali bu nasil bir bakış açısı?mehir bana çok ayıp geliyor. satılık mal gibi . onlar zaten altın taıyormuş . daha niye istiyorusnuz. istemeyin bişeyyy
orasi oyleKeyfin bilir.
hac dedim ben kaynanamda dugunde takilan butun altinlarida yazdirdi mehir olarakEşimin bi akrabası bilmemkaç tane altın istemiş; evlenince de adama hacca götür helalleşelim demiş. Götürmüş, helalleşmişler mehir mevzusu kapanmış. Siz hac deyince aklıma geldi.
orasi oyle
hac dedim ben kaynanamda dugunde takilan butun altinlarida yazdirdi mehir olarak
Eskiden boşanma durumunda veya herhangi bir durumda kadının elinde parası olsun diye İslam dini böyle bir şart koymus. Kadın zorda kalmasın diye. Belli bir miktardan az olamaz kuralı dahi var. Şu anda da imam nikahı kiyilirken bu mecburen isteniyor.mehir bana çok ayıp geliyor. satılık mal gibi . onlar zaten altın taıyormuş . daha niye istiyorusnuz. istemeyin bişeyyy
Dugununde taki takiyorlarsa yeterli bence. Bende imam takilan altinlar senin mehirin olsun demisti kabul etmistim. En azindan satamazlar veya birsey icin sonradan isteyemezler senin mehirin olarak kalirdugunumde zaten yeterince altin takilar takicaklar mehire bisey istemiyorum hac ibadeti falan desem uygun olurmu? nediyebilirim?
Mehir olarak elle tutulur gözle görülür birşey istemeniz gerek, yani hac olmaz , makul miktarda altın vb bişey isteyebilirsiniz..dugunumde zaten yeterince altin takilar takicaklar mehire bisey istemiyorum hac ibadeti falan desem uygun olurmu? nediyebilirim?