Mehabbetimizin depük gecesi

kızlarr tekrar tekrar hepinize çook teşekkür ediyorumm
inş kavuştuğum anıda zevkle yazıcam hem buraya hem şafak topiğimize:)

mehabbet canım Allah başka ayrılık vermesin ne mutlu sana tatlımmm gözünaydın yedin bitirdin askerliği

Son düzenleme:
Devremmm nasıl kaçırdım snein depük geceni yaa üzüldüm sabh aklıma geldiii

Gözün aydın dewoo bizi unutma arkanı bırakma burda... Rabbim birdaha hiçç ayırmasın sizleri..

20 gün sonra sen beni depüklemeye gel devrem yaa.. :92:

ayy canım editledim versin yazmışım Allah korusun
bizim daha çok bee canım ama olsun elbet geçicek
haha kızz ben dün heycandan onu bile farketmemişim şimdi gördümm
hayırlı olssunnn
darısı başımıza inşallah.
bizlere dua et.

sağol tatlım en kısa zamnda darısı sizlerinde başına

demek unutursun devonun depük gecesini heee
bende seninkini unutucam hıh
şaka şaka tabi gelmezmiyim devomm ya merak etme sen artık send epazar gecesi devredicem ya listeyi o gün güzel bi depük atarsın anlaşırık:80:

yaa devom yaa bırakma beni depüklerkenn
sensiz olmaz kiii
diğer şekli hele bi bırak benii bak noluoo gelrim oraya saçını başını yolarımm
yarın burdayım inşallah devomm kardeşimi pc başından depüklemem gerekicek ama ilk önceee

tamam devomm hem devir teslim töreni de olucak yarın gece

burayı hiç görmedimm ben yaa diğer sayfada tebriklerimi ilettim ama burdan da yazmak istedim bu zorlu yol boyunca sabrettiniz ve mutlu sona ulaştınız allahım baska ayrılık vermesin bundan sonra hep mutlu olun :)

haha evet devom haklısın ... bayrağı başım dik teslim alcammm
ondan hiç şüphemm yok devomm

burayı hiç görmedimm ben yaa diğer sayfada tebriklerimi ilettim ama burdan da yazmak istedim bu zorlu yol boyunca sabrettiniz ve mutlu sona ulaştınız allahım baska ayrılık vermesin bundan sonra hep mutlu olun :)

sağol betüşüm darısı senin başına demicem sen çoookkdan sevdiceğinde hürgeneral oldun inş en kısa sürede görüşürsünüzz

canım benim sağol kısmetse yılbası için planlarımız var hayırlısı artık:)

anamm mehabbet cnmmm rabbim başka ayrılık yaşatmasın tatlım darısı düğün şafağına olsun inşallah...
darısı bekleyenlerin başınaaaaa...

Son düzenleme:
anamm mehabbet cnmmm rabbim başka ayrılık yaşatmasın tatlım darısı düğün şafağına olsun inşallah...
darısı bekleyenlerin başınaaaaa...

fotoya bayıldım tatlım
çok teşekkürler darısı sizlerin başına inş

Evtt kızlarrr sonunda böcüğüme kavuştumm hemen merakla beklenen detaylara geçeyimm

Şimdi öncelikle pazar gününü anlatayım.Annem benimde anlamadığım bir şekilde askerimi ziyarete gidelim diye abime ısrar etmişti ve anca akşama gideriz diyince bende anneme o vakit biz önden gidelim akşam abim gelir alır bizi deme cesaretinde bulundum(bu arada malum askerim benim akrabam oluyor ve aileler bilmediği için şuan gizli o yüzden bu şaşkınlığım annem şüphelenmesine rağmen sağolsun gitti) apartmana girerken kalbim ama nasıl hızlı çarpıyo annem anlamasın diyede çaktırmamaya çalışıyorum.Nese biz gittik işte onun ablaları yengesi falan hoşbeş derken bu evde yoktu o an tabi bu arada mesajlaştık geliyorum diye baya heycanlı oda bekliyo.Sonra eve gelince geldim ben eve tabi odada oturuyorum sonra bu geldi eve odaya diğer kuzenim ile birlikte bi girdi ama bittim o ann. göz göze geldik ikimizde içimiz gidio birbirimize sarılmak için ama nerdeee annem zebellah gibi başımızda:18: nese sıradan hoşbeş yaptık güya ama gözler neler neler anlatıyo
ve sürekli bi adrenalin ama sormayın gitsin sofrayı kurarken gizliden arkadan elimi tutmaya çalışmalar falan çocuk gibiydik ya:86:sonracımaaa bu ben her evlerine gittiğimde çikolata alır ve çantama koyardı bu seferde almış ama çantamı bulamamış banyoda elini yıkamaya gitmişti hemenn çabuk cebini aç diyo bana bende elimi uzatıyorum ne alakaysa:89:uzattı aldım hemen başımı göğsüne yasladı ama tabi heran biri görme ihtimali kalabalık nese gene ayrıldık derken sonunda böcüğüm boş olan odaya geçti bende napıp edip çaktırmadan geçtim odaya işte o annn herşeye değerdi
kapıyı kapattı diyorum kapama ya yanlış anlıcaklar yoook diyo bi kere bu kapı kapandı sonra askerim öle bi sarıldıki evt kısa sürmek zorundaydı ama onun tadı hala başka "Seni çokk özledim bücürğümm "dedi ama ben tabi hemen ya görcekler falan hem sarılıyorum bırakmıyorum hem kapıyı açıp kaçıcam yakalanmım diyenese sonunda çıkabildim ama ben içimden diyorum hayda benn bihterle behlül gibi oldu yoksakaçamak kaçamak yani Pazar günümüz hep bu şekilde kaçamakda olsa hasret giderdik

Ve gelelim asıl bugünee....Bugün metrobusda buluşmak zorundaydık çünkü sınavım vardı ona gidicem nese buluştuk ama tabi bu sefer bende bi utangaçlık başlamasınmı:78: nese bizim mekana gelince hepsi çözüldü baya bi sarıldık hasret giderdik zorla bana poğça yedirmeye çalışıyo ama benim mide heycandan bulanıyo kustum kusucamm yiyeyemedim tabi sınava gittim sonra beni garibim tam 3 saat bekledi dışarda hoş sınavımda notlar ortada serbest bakabiliyoduk ama öle baba gibi yorum sorusu sormuşki berbat geçti yani nese canım sağolsun:90:
sonra çıktık okulumuzdan tekrar mekanımıza gittik bu sefer daha güzeldi hem karnım o kadar aç ki anlatamam ama ağzıma lokma koyduğumda dışarı çıkıcak gibi hissediyorum.Askerime diyorum midemi bulandırıyosun ama heycandan tabi nese biraz yedirmeye çalıştı derken dudağım kanamasınmı elimle oynuyodum farkında olmadanama maşallah baya bi kanıyo aldı peçeteyle kanı durdurmaya çalışıyo :93: o an daha çok sevildiğimi hissettim bebek gibi baktı resmen bana
bol bol sevdiğimizi özlediğimizi söyledik durduk işte. He bide askerde kalan arkadaşlarını koğuşu aradık askerim baya bi nisbett yaptı:90: kaç kişi teli aldıysa sonunda bücürüğüne kavuştunmu diye bizi tebrik ettiler. ve artık ben eve giderken böcüğümmm baya bi kötü oldu ben gayet iyiydim artık gitmicek bi yere hep yanımda olucak diyebildiğim için üzülmedim ama askerime çok koydu üzüldüm o haline ama yarın gene buluşuyoruz.bu hafta full böcüğüm yani

Not: hani pazar günü çikolata verdi ya bana meğer bu paketin içinde bana mektup varmış ben odun tabi eve gelince hiç açıp bakmadım sürekli askerim diyo çikolatayo yedinmi ben yooo yarın beraber yeriz dedim.sonra bu günde dio hadi yiyeylim sonra yeriz diyip duruyorum sonra zorladı hadi yiyelim tamam dedim bi açtımki içinde mektubuuçook mutlu oldum.
tabi hemen bizim mekana gelince hediyelerini çıkardı bi tane midyat işi kolye almış boynuma taktı sonra kışları hep şal takarım boğazıma şal almış onu taktı canımmmm
böcüğümmmm onu çok seviyorummm ben yaaa
Darısı tüm sevenlerin başına kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…