- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi angelgozde
geçti, gitti ve bitti
![sol22.gif](http://kellly.free.fr/soleil/sol22.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mehabbet canım Allah başka ayrılık versin ne mutlu sana tatlımmm gözünaydın yedin bitirdin askerliği![]()
![]()
oooo teşekkür ederim siyahincim darısı sizin başınıza zaten sizinde az kaldı sizde yiceksiniz merak etmyin![]()
haha kızz ben dün heycandan onu bile farketmemişim şimdi gördümmayy canım editledim versin yazmışım Allah korusun![]()
bizim daha çok bee canım ama olsun elbet geçicek![]()
![]()
hayırlı olssunnn
darısı başımıza inşallah.
bizlere dua et.
demek unutursun devonun depük gecesini heeeDevremmm nasıl kaçırdım snein depük geceni yaa üzüldüm sabh aklıma geldiii
Gözün aydın dewoo bizi unutma arkanı bırakma burda...Rabbim birdaha hiçç ayırmasın sizleri..
20 gün sonra sen beni depüklemeye gel devrem yaa.. :92:
haha kızz ben dün heycandan onu bile farketmemişim şimdi gördümm
sağol tatlım en kısa zamnda darısı sizlerinde başına
demek unutursun devonun depük gecesini heee
bende seninkini unutucam hıh
şaka şaka tabi gelmezmiyim devomm ya merak etme sen artık send epazar gecesi devredicem ya listeyi o gün güzel bi depük atarsın anlaşırık:80:
yaa devom yaa bırakma beni depüklerkenn
sensiz olmaz kiii
diğer şekli hele bi bırak benii bak noluoo gelrim oraya saçını başını yolarımm
yarın burdayım inşallah devomm kardeşimi pc başından depüklemem gerekicek ama ilk önceee![]()
tamam devomm hem devir teslim töreni de olucak yarın gece
ondan hiç şüphemm yok devommhaha evet devom haklısın ... bayrağı başım dik teslim alcammm![]()
burayı hiç görmedimm ben yaa diğer sayfada tebriklerimi ilettim ama burdan da yazmak istedim bu zorlu yol boyunca sabrettiniz ve mutlu sona ulaştınız allahım baska ayrılık vermesin bundan sonra hep mutlu olun :)
canım benim sağol kısmetse yılbası için planlarımız var hayırlısı artık:)
anamm mehabbet cnmmm rabbim başka ayrılık yaşatmasın tatlım darısı düğün şafağına olsun inşallah...
darısı bekleyenlerin başınaaaaa...
![]()