meg'inkiler :)

oyyy misil misill uyusun yavrumm benimm yerimm seni benn
canim ustundekini senmi diktin
benimki giymiooo nasil giydirdin kuzum

oyyy misil misill uyusun yavrumm benimm yerimm seni benn
canim ustundekini senmi diktin
benimki giymiooo nasil giydirdin kuzum

canımmm sağol ablasıopuyorumnanaktan

üstündekileri nasıl yapıyorum biliyo musun..
artık giyilmeyen sweetlerin,kazakların vs kollarını pisilerimin boylarına göre kesiyorum,sonra iki yanlardan 2 delik açıyorum keserek,kolları geçiyo ordan ya..
işte bööleeeekaydirigubbakcemile3

valla bayıla bayıla giydiklerini sööleyemem,ama napalım üşüyolar bu havalarda yaaa,giymeleri lazımmmyerimseniben

o sizin yaptığın kıyafet işini bende minyatürüme yapıcam ne zamandır yapamadım. rahat ediyolar dimi?

benim pincherde 2 kilo bişiy kediden küçük. ama bir badinin kolunu kessen giydirsem iyi olacak üşüyo titriyo hemen.

maşallah çok da yakışmış cicileri.

çok da sevdikleri söylenemez kıyafet giymeyi,rahat rahat yalanamadıklarından olsa gerek..
arada çıkartıyorum,nası mutlu oluyolarzemuszemus
ama giydiriyorum gene hemen çünkü bu havalarda üşüyolar çok bariz bi şekilde..
burunları,patileri,kulakları ısınıveriyo giyinince canlarımınopuyorumnanaktan

pinscherlara bayılırım bu arada,çok şeker oluyolar:)

canımmm sağol ablasıopuyorumnanaktan

üstündekileri nasıl yapıyorum biliyo musun..
artık giyilmeyen sweetlerin,kazakların vs kollarını pisilerimin boylarına göre kesiyorum,sonra iki yanlardan 2 delik açıyorum keserek,kolları geçiyo ordan ya..
işte bööleeeekaydirigubbakcemile3

valla ellerine kollarina saglik cok guzel olmuss gule gule giysinn sekertopum benim:)
ama benim cimcime giymez keske giyse cok istiorum giysin diye ama

kaydirigubbakcemile3salonun ortasındaki tırmanma ağacının tepesinde tembel tembel mayışıyolar ööle bızdıklarımmmopuyorumnanaktan

:nazar:maşallah bebeklerime benimm:nazar:

Son düzenleme:

:nazar:tavandayım bakııınnnyerimseniben

:nazar:dışayda neley oluyoyyy bakiimm biboshayallersmile

Bu Miniklerr varr yaa..dünyanın en güzel varlıkları yaaa...meraklılaar illaam herşeyi test edicekler yoksam olmaaz boshayallersmile benim için şööyle mıncıklaa bide bide sıkıcana bi öp olurmuu :1hug:

Bu Miniklerr varr yaa..dünyanın en güzel varlıkları yaaa...meraklılaar illaam herşeyi test edicekler yoksam olmaaz boshayallersmile benim için şööyle mıncıklaa bide bide sıkıcana bi öp olurmuu :1hug:

öpmez miyimm,mınncıklamaz mıyım teyzesiiiopuyorumnanaktan
o da ellerinden öpüyooopuyorumnanaktan

kuzum evini sanki kedilerin rahat edebileceği şekilde dizayn etmişsin,süpersin .çok asil bayıldımmm :nazar:

a.s.teşekkürler tatlımm..
evin sahipleri onlar aslında,bizler misafirleriyiz onların dimikaydirigubbakcemile5
aman mutlu olsunlarda melekler,bundan büyük mutluluk var mı,çıkardıkları o mırıl mırıl sesleri yetiyo gülümsememize bizima.s

1082c.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ye ablası sen bu kızıopuyorumnanaktan
çok şeker çok cilveli bi bebek bu,maşallahhh:nazar:

ye ablası sen bu kızıopuyorumnanaktan
çok şeker çok cilveli bi bebek bu,maşallahhh:nazar:

canim resim cok ufak oldugu icin yiyemiorum ondan buyuttumm umarim kusura bakmassinn tatlimm buyuyunce resimm tam ciktii valla kirkbirkere masallahhh kuuzumm tosbamm bingildamm benimm yerim onu prensesimi severken boyle severimm seni yavrunuda oyle sevdim canim

canim resim cok ufak oldugu icin yiyemiorum ondan buyuttumm umarim kusura bakmassinn tatlimm buyuyunce resimm tam ciktii valla kirkbirkere masallahhh kuuzumm tosbamm bingildamm benimm yerim onu prensesimi severken boyle severimm seni yavrunuda oyle sevdim canim

teşekkür ediyo kızım ve ellerinden yalıyo ablası beğendiğin için kendisiniiopuyorumnanaktan

X