meg'inkiler :)

yavrum pek tatlı görünüyorlar ya
bende cok istiyorum yavrudan bir kedi alıp evimde beslemeyi
yalnız yasıyorum bana arkadas olur bi ses olur diyorum ama bakabilir miyim kendime güvenemiyorum :KK43:

Hemde öyle güzel dostlukları var ki..
Bakımları zor da değil.. Hergün 1 kap taze su ve 1 kap kuru mama ve bolca sevgi..
Okşanmaktan sevilmekten başka bir bekledikleri yok çünkü..

Meg kediciklerin de ,sen de çok şanslısınız. :)) :nazar:

Teşekkür ederiz lirikcim :KK16:

masallah hepsine :KK16:

ben bir tanesiyle bas edemiyorum, tuyuydu, asisiydi derken.. masallah ne guzel bakip altindan kalkiyorsunuz.. tebrik ederim..

ayyy bayıldımm bayıldımmmmm kedilerineeeee
bizdede var bi tanee dişiiii koca istio amaaa görsenn :))

masallah hepsine :KK16:

ben bir tanesiyle bas edemiyorum, tuyuydu, asisiydi derken.. masallah ne guzel bakip altindan kalkiyorsunuz.. tebrik ederim..

Bizim bir tane pisimiz var..Zillimiz :KK16:
Diğeri annemlerin pisisi..:emir_bebek:
ALLAH ÖMÜR VERSİN HER BİRİNE İNŞALLAH :nazar:

ayyy bayıldımm bayıldımmmmm kedilerineeeee
bizdede var bi tanee dişiiii koca istio amaaa görsenn :))

Teşekkür ederiz :KK54:
Bence kısırlaştırtmalısın kristalcim,yazık ona da çiftleşemiyorsa,acı verir kızgınlık dönemi..
Maşallah seninkine de :nazar:

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz :KK54:
Bence kısırlaştırtmalısın kristalcim,yazık ona da çiftleşemiyorsa,acı verir kızgınlık dönemi..
Maşallah seninkine de :nazar:
rica ederim canımmm
valla annemler ilgilenio onlar düşünsün :)) ama annem çok azdı dioo
dışarı salmış biraz naparsa yapsın :) dio

rica ederim canımmm
valla annemler ilgilenio onlar düşünsün :)) ama annem çok azdı dioo
dışarı salmış biraz naparsa yapsın :) dio

Ne düşündüğümü yazmazsam çatlarım :26:

Dışarda kontrolsüz şekilde çiftleşmemeliler..Yani çoğalmamalılar..
Sizdeki erkekse,dışarda bi yerlerde yaşam mücadelesine başlayacak büssürü bebek olacak:KK43:
Dişiyse de,doğan bebeklere yuva bulunmalı.. aksi taktirde...:KK6:
Sokaklar yaşamaları için zorluklarla dolu çünkü..

Ne düşündüğümü yazmazsam çatlarım :26:

Dışarda kontrolsüz şekilde çiftleşmemeliler..Yani çoğalmamalılar..
Sizdeki erkekse,dışarda bi yerlerde yaşam mücadelesine başlayacak büssürü bebek olacak:KK43:
Dişiyse de,doğan bebeklere yuva bulunmalı.. aksi taktirde...:KK6:
Sokaklar yaşamaları için zorluklarla dolu çünkü..

bizdeki dişi canım yavrularına annemler alışık :) benim bebekliğimden beri alır beslerler babam kedilerin hastası...ben onu eltimin evinin önünde bulmuştum yawruydu yazdan beri bakıoruz..şimdi kocaman oldu çok asileşti,çok saldırganlaştı...sende haklısınnn sokaklarda çok sefil oluolar..
sana bi olay anlatayım geçen ramazan bayramı gece 12 gibi eşimle balkonda nargile içioruz caddenin başından 4-5 tane sokak köpeği geliyordu havlaya havlaya...park etmiş arabanın altındada kediler varmış sanırsam yavru..
bir gürültü koptu köpekler nasıl kedilere saldırdı şok olduk eşimle..balkondan o tarafa doğru mandal falan fırlattık eşim dayanamadı indi aşağıya kediyi kurtamak için bende balkondan bakıorum hla ama olan olmuştu kediyi parçalamışlar eşim indiğinde ağızlarında tutu tuta kaçtılar:KK43:( nasıl etkilendim anlatamamm ertisi gece yine aynısı oldu:KK43:( sonra belediyeyi aradık böle böle bi durum var dedik o son geceden sonra tekrarlamadılar allahtan...tabii başka yerde mtlaka yapacaklarını yapıolardırda:KK43:(

$418405_327326580648101_108907652489996_920833_192037385_n.jpg

Kız zilli ben sana benim kocadan uzak durcan demedmmi ha! Yolaymmı şimdi pürcenli tüylerni? Hadi ordan! yok sana kocamı moca!!!!

X