meg'inkiler :)

Çok tatlılar!!!:ecrin_bebek:
Hele bir tanesi göbeğini açmış poz veriyor, tatlım benim!!zemuszemus
Benim de bir Sarman'ım var, tombik, Garfield gibi göbeğinin kaşınmasına bayılıyor!!sırnaşık şeyBazen aynı resimdeki gibi önüme uzanıp kaşıtıyor kendini!!:1rolleyes:
Sevesim geldi şimdi!!!

teşekkür ederiz:)

Son düzenleme:

bebe uykusuu:nazar:

keyif yapıyoruzzzemuszemus

ve muhteşem ikilii:)

:nazar:

Son düzenleme:
allahım çok tatlılaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:) hahah kıyafet giydirmiş ya tekire:KK70: hahah çok şirin olmuş :)) ilk fotoda da kuyruğunda yılbaşı süsü var ama ne tatlı bi bakıştır o öyle ya yerimmm.. çok güzeller hepsi de..

allahım tekrar tekrar bakıyolrum:) kırmızı kıyafet falan giydirmiş yaa:) onlar da öylece yatıyorlar demekki uysal kediler:)) son fotoda da resmen keyif yapıyorlar çok şrinler ya arkaplan yaptım o derece şirinler:)

hepsini bir güzel mıncıklayasım geldi, çok de muzur bakmışlar :) :nazar:

ay canlarım benim yaaa meg çok şanslısın böyle pisilerin olduğu için. ekrana yapıştım kaldım valla :1hug:

allahım çok tatlılaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:) hahah kıyafet giydirmiş ya tekire:KK70: hahah çok şirin olmuş :)) ilk fotoda da kuyruğunda yılbaşı süsü var ama ne tatlı bi bakıştır o öyle ya yerimmm.. çok güzeller hepsi de..

he evet kuyruğunda yılbaşı süsü var biblonun:))

allahım tekrar tekrar bakıyolrum:) kırmızı kıyafet falan giydirmiş yaa:) onlar da öylece yatıyorlar demekki uysal kediler:)) son fotoda da resmen keyif yapıyorlar çok şrinler ya arkaplan yaptım o derece şirinler:)

aa arka plan yapıcak kadar beğenmene çok sevindimm tatlımm:)
kız daha uysal sarman olan yani,o kadar sööliiimm de oolum kızmasın sora bana:)))))))
teşekkür ederiz..

hepsini bir güzel mıncıklayasım geldi, çok de muzur bakmışlar :) :nazar:

mıncıkla ablası şekerlemeleriii:)) teşekkür ederiz..

ay canlarım benim yaaa meg çok şanslısın böyle pisilerin olduğu için. ekrana yapıştım kaldım valla :1hug:

sağol canımmm,şanslıyım evet çok şükür:)

a.s.

masallah.gif

zemuszemusöğlen güzellik uykumuzdayıss..:nazar:

X