- Konu Sahibi esmer_melek
-
Bak canım üzme kendini diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum.aldattığını gözlerinle gördün mü benim eski arkadaşımda böyle dalgalar geçerdi benimle seni aldatıyorum derdi o kadar çok seviyordum ki aldatsa bile onu terketmeyi göze alamazdım sonra ben aldatıldığımı düşünürken onun beni aldatmadığını anladım aslında sinir olmam için yyapıyormuş eğer gözlerinle gördüysen boşver değmez ama görmediysen ya günahını alıyorsan birde böyle düşünmeni isterim benim başıma böyle geldi bilmiyorum sana yazmak istedim ama eğer seni aldatıyorsa sevgi üstün çıkmıyorsa yani gururuna yediremezsen boşver gitsin daha gençsin güzelsin çok yakışıklı tipler tanıyacaksın diye düşünüyorum
canım kızlarla çıkıp çıkıp sana gelip şaka dese inanıcak mısın?:1shok:
yapma canım güzelsin sevgiye değer veriyorsun, bunu oyuncak gibi kullananları Allaha havale et , kendini üzme sabret , bugünlere bakıcaksında herşeyin ne kadar saçma ve boş oldugunu görüceksin, görüceksin ki değmezmiş üzülmene ..
sadece sabret uzak dur yerimseniben
geç gördüm biraz canım ama bi kaçkelime yazmak istedim.
insan ne yaparsa kendine yapar hiç üzülme, göreceksin kuzu gibi tıpış tıpış dönecek sende affetme tabiki
tabiki inanmıycam artık adını bile duymak istemiyorum ama yani yaşadıklarım bi şaka olsa o anlamda evet saçma ve boş zaten ama elimde değil
Canım üzülmee içindeki bitecek ve sen üzülmene değmediğini gördükçe , kendini yıprattıgına değmediğini görünce daha fazla üzüleceksin ...yerimseniben
bu sözü buraya cok uygun buluyorum canım paylaşmak istiyorum... ;
HAYATTA KİMSE İÇİN AGLAMA DEĞMEZ GERÇEKTEN SEVEN ZATEN AGLATMAZ AMA İLLEDE AGLAMAN GEREKİRSE KAFANI DİK TUTKİ GÖZYAŞLARIN SENİ AGLATAN KADAR ALÇALMASIN.
çok güzel bi sözmüş tşkürler artık ağlamıyorum zaten onun ne adi bi insan olduğunu öğrendiğim gün çok ağlamıştım sonra bi daha da ağlamadım söz verdm kendime çnkü ama hala çok acıyo içim inşallah çabucak unuturm:çok üzgünüm:
Ay kıyamam sanaŞeniz canım önce o depresyon yazısını kaldırmalısın bence ...
Hiç bir insan böyle bir şeyi haketmez hele senin bunu hiç haketmedigini görebiliyorum , inşallah cabucak ayaga kalkacaksın , Allah'ın yardımına sıgın ... Emin ol hiçbir şeyi karşılıksız bırakmıyor yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?