Meger yeni evliymis..

Iyi kotu herkesin yorumuna tsk ederim.
Bazi kardesler terbiyesizligin sinirini asmis gerci ama..

Birincisi yuzugunu kendisi gostermedi malesef, bundan emin olabilirsiniz.
Ikincisi ONCE O BANA BAKTI. BEN ILK BASTA ONEMSEMEDIM. Ve bazilari sadece adama baktigim icin nerdeyse beni o... ilan edecekler :) OHA.
Ben bekarim ve gencim, o an oyle bir elektiriklenme oldu ve bende baktim, ayip mi?
Yaaa kadinin dusmani kadindir derler de hic inanmadim bugune kadar, inanmis oldum sagolun :) Neyse ki beni anlayabilen arkadaslarda olmus. Bu arada biri yazmis ki, annenin yaninda nasil bakabiliyorsun ? EL INSAF YANI ADAMIN GIDIP KUCAGINA OTURMADIM. Hala boyle dusunen insanlar varmis.

BU ARADA ASLINDA HIC YAZMAYACAKTIM BU KONUYA AMA O SAHIS BUNDAN TAM YARIM SAAT ONCE BANA FACEBOOKTAN ARKADASLIK TEKLIFI GONDERMIS. Bende naptim? reddettim tabiki.

Hemen hemcinslerinizi yargilamayin.

Eminim yollamistir konuyu acip istediginiz seyler gelmeyince aniden lehineze bisey olur zaten yorumlarin degismesi icin :))) 1 saat sonrada slm nbr ? Yazar buda baydı hakikaten

Evliligini gizlese yuzugu niye takiyorki , acaba tamamen senmi yanlis anladin ..

Neyse erken ogrendigin icin sanslisin..

Ikincisi ONCE O BANA BAKTI. BEN ILK BASTA ONEMSEMEDIM. Ve bazilari sadece adama baktigim icin nerdeyse beni o... ilan edecekler :) OHA.
Ben bekarim ve gencim, o an oyle bir elektiriklenme oldu ve bende baktim, ayip mi?
Yaaa kadinin dusmani kadindir derler de hic inanmadim bugune kadar, inanmis oldum sagolun :) Neyse ki beni anlayabilen arkadaslarda olmus. Bu arada biri yazmis ki, annenin yaninda nasil bakabiliyorsun ? EL INSAF YANI ADAMIN GIDIP KUCAGINA OTURMADIM. Hala boyle dusunen insanlar varmis.

BU ARADA ASLINDA HIC YAZMAYACAKTIM BU KONUYA AMA O SAHIS BUNDAN TAM YARIM SAAT ONCE BANA FACEBOOKTAN ARKADASLIK TEKLIFI GONDERMIS. Bende naptim? reddettim tabiki.

Cogu evli kadin kendi esini düsünüyor o durumda. Tabi suclu olarak karsidakini görmek islerine geliyor. Eslere toz konmaz cünkü. Bekarsin bakarsin tabi sonucta evli oldugunu bilmiyordun. EVLİ olup bakan utansin sen degil. Kadinlarin cogu samimi gelmiyor bana, dedigin gibi kadinin düsmani yine kadin. Simdi de sen ayarttin ondan arkadaslik gönderdi derlerse sasma.

Ya sen paranoyaksin galiba..Buraya daha bisey yazma , insan gibi yazacaksan eyvallah ama beni yalancilikla suclayamazsin .

Ben paranoyak degilim bence sıkıntı sende daha fazla yazmayacağım cunku kendini yırtıyorsun haklı cıkmak icin sana yuzugu gostermek istemese gormezdin hayal kurup icinde oynuyorsun sadece
Ben evliyim diye seni kotu cikartmiyorum
Esim yapmazcida degilim
Eger basima aldatilma durumu gelse hesabi kadindan degil esimden keserim bukadar net isterse kadin cilve yapmis olsun umrumda olmaz beni baglayan esimdir cunku kadinin yaptigi hicbisey erkegi sucsuz yapmaz ama dedigim gibi senin konun sıkıntılı fazka takılmıssın ve gormek isyedigin gibi goruyorsun ve gostermeye calisiyorsun
Cocuktan baya etkilenmissin bakislarini bir mesaj olarak algilamissin ve yuzugu gorunce tepen atmis birsey oldugu yok iyi geceler

Cogu evli kadin kendi esini düsünüyor o durumda. Tabi suclu olarak karsidakini görmek islerine geliyor. Eslere toz konmaz cünkü. Bekarsin bakarsin tabi sonucta evli oldugunu bilmiyordun. EVLİ olup bakan utansin sen degil. Kadinlarin cogu samimi gelmiyor bana, dedigin gibi kadinin düsmani yine kadin. Simdi de sen ayarttin ondan arkadaslik gönderdi derlerse sasma.

Tesekkur ederim..Bide arkadas diyor ki sende bakmissin. Ben direkmen bakmadim, herkes bilir bir insana bakmasanizda bakislarini hissedersiniz yaninizdan gecerken vs. Hem baksam nolucak? Herif kendisi evli, ben miyim? Ya umrumda degil zaten arkadaslik teklifini reddettim ama sanki hata bendeymis gibi yazmalari moralimi bozdu..
Bide yalancilikla suclanmak..

Ben paranoyak degilim bence sıkıntı sende daha fazla yazmayacağım cunku kendini yırtıyorsun haklı cıkmak icin sana yuzugu gostermek istemese gormezdin hayal kurup icinde oynuyorsun sadece
Ben evliyim diye seni kotu cikartmiyorum
Esim yapmazcida degilim
Eger basima aldatilma durumu gelse hesabi kadindan degil esimden keserim bukadar net isterse kadin cilve yapmis olsun umrumda olmaz beni baglayan esimdir cunku kadinin yaptigi hicbisey erkegi sucsuz yapmaz ama dedigim gibi senin konun sıkıntılı fazka takılmıssın ve gormek isyedigin gibi goruyorsun ve gostermeye calisiyorsun
Cocuktan baya etkilenmissin yuzugu bakislarini bir mesaj olarak algilamissin ve yuzugu gorunce tepen atmis birsey oldugu yok iyi geceler

Off, virgül - nokta isareti kullan yazacaksan lutfen . Ayrica ne dusunursen dusun, yazma konuma yeter. Sen ve esin zerre umrumda degilsiniz, banane. Bana ne anlatiyorsun. Hadi hayirli geceler

Off, virgül - nokta isareti kullan yazacaksan lutfen . Ayrica ne dusunursen dusun, yazma konuma yeter. Sen ve esin zerre umrumda degilsiniz, banane. Bana ne anlatiyorsun. Hadi hayirli geceler

Sana anlatmiyorum frost adli uyeyede itafen yazdim hepinize ayri ayri yazacak kadar onemsemiyorum cunku nasiplenin ordan
Iyi geceler :)))

Tamam da biri karşıma oturup bana sürekli bakarsa bende bakarım ki ister istemez, hayır hissediyorum hemen yani. Annemin yanında da bakarım hiç sıkıntı yok. Hatta anne ya şuna bak ne yakışıklı değil mi dediğimde olmuştur. Ben anlamadım şimdi senin yargılanan kısmın ne, burada evli adamla birlikte olanı linç ediyorlar, adama bak ya evliymiş deyip o adamdan kaçanı gene linç ediyorlar çözemedim ben bunu. Ben parmağında yüzük olup resmen asılanda gördüm, ben ünide okurken marketlerde hosteslik yapardım, adamın biri geldi eşi ile kahve aldı gitti, 5 dak sonra gene geldi tek başına kahve istedi ve alırken yanımda ki arkadaşıma kağıt verdi baktık telefon numarası... Ya boşversene sen takma her yazılanı :KK66:

Elysionight üyesi
Ben genel olarak yazdim zaten size yönelik degildi yorumum. Böyle düsünen kadinlar cok. Bir de 5 6 bakmayla tavlanmissin demissiniz bir yerde. Insanlar birbirine bakar tanimadan sonra hoslanir. Siz de tersi mi oldu. Yani konu sahibi bekar bir adama bakiyormus gibi bakmis, bir zaman sonrada hoslanmis bunun nesi anormal?

Onu sen yazmissin suan, ben oyle birsey demedim ..
Konu sahibide sanki adam flort etmeye calismista ,onu kandirmista yakalamiş tavri var
Ustelik ilk o bakti diyor konu sahibi adama bakmasa ilk baktigini nerden goruyor ? Ayni ortamda bulununca ki zaten ortak tanidiklarla filan oturuluyormus kalabalik ve ayni oryam olunca goz goze gelebilir insanlar oluyor oyle bende akrabalarimla otururken oluyor mesela ben esimimi aldatmis oluyorum ? Artik insanlar basini yere mi gomsun napsin yani yanlis anlasilna olmasin diye ve belkide konu sahibi bakiyor diye bakmistir eger flort edecek olsa adam sonradan bi iletisim kurmaya filan calisir oda yok konu sahibi adami gozune kestirmis
Kendisi soyluyor bakisirken etkilendim diye yuzugu gorunce hayaller suya dusuyor tabi gidip faceten neyi var neyi yok inceliyor sonrada adamami sapik diyelim ??? Karalamak basit zaten
Bazi konularda ben sadece anlatan tarafin bakis acisindan olaya bakamiyorum malesef ..

Evet haklısın anladım ama adam evli o zaman kız onu kesiyorsa o da bakmasaydı.. Her turlu ıkısı de bakısmıs, erkek evli olunca da ınsan bırden "nasıl yani" oluyor

Tamam da biri karşıma oturup bana sürekli bakarsa bende bakarım ki ister istemez, hayır hissediyorum hemen yani. Annemin yanında da bakarım hiç sıkıntı yok. Hatta anne ya şuna bak ne yakışıklı değil mi dediğimde olmuştur. Ben anlamadım şimdi senin yargılanan kısmın ne, burada evli adamla birlikte olanı linç ediyorlar, adama bak ya evliymiş deyip o adamdan kaçanı gene linç ediyorlar çözemedim ben bunu. Ben parmağında yüzük olup resmen asılanda gördüm, ben ünide okurken marketlerde hosteslik yapardım, adamın biri geldi eşi ile kahve aldı gitti, 5 dak sonra gene geldi tek başına kahve istedi ve alırken yanımda ki arkadaşıma kağıt verdi baktık telefon numarası... Ya boşversene sen takma her yazılanı :KK66:
Neyse ki senin gibi ve Frost gibi dusunen kadinlarda var...Yoksa isimiz yas...Potansiyel kotu kadiniz.

Bakmasaydın gormezdin.. herseferinde belki oda sen bakiyorsun diye bakiyordur 5-6 bakismada etkilenen bir kız olursan boyle seyler yasaman normal parmaginda yuzugude duruyormus ayrica sanki seni kandirmaya calismis gibi yaziyorsun
Harikasınız ya îç ses gibisiniz selamlar

Merhabalar
Oncelikle yanlis anlasilmak istemiyorum, bastan belirtmek isterim; evli bir insanla asla ama asla isim olmaz.

Konuya gelecek olursak; biri vardi 27-28 yaslarinda. Genc bir erkek. Normal bir ortamdi, annem vardi, tanidiklar vardi.
Bu kisi ilk basta ilgimi hic cekmedi dogrusu. Hic konusmadik ama ortak tanidiklarimiz vardi onlarla konusuyordu ama biz hic sohbet vs. etmedik. Ilk basta bakislarini sezdim ama orali olmadim, tesadufen olabilir diye dusundum, normaldir dedim. Ama daha sonra benim de dikkatimi cekmeye basladi bakislari. Ve ne yalan soyliyim kendisinden etkilendim. Bakismalarimizda ben baktigim zaman bi kac kez gozlerini kacirdi ve bende utangac birisi diye dusundum ve hatta hosuma gitti bu. Boyle devam etti iste saatlerce...
Ya bi iki kere olsa anlarim ama en az 5-6 kez goz goze geldik.

Daha sonra iste Allahin isi.. Parmaginda yuzuk gordum! ve o an neye ugradigimi sasirdim, giderken de yuzune hic bakmadim.
Eve gidince emin olmak icin arastirdim Facebooktan ve cocuk evliymis!! Hemde yeni evli! Hemde ask evliligi oldugu belli.
Capkin birine de benzemiyordu..
Ya diyorum acaba ben mi kendi kendimegelin guvey oldum....?

Ya anlamiyorum gercekten...Madem severek evlendin, niye baskalarini kesiyorsun be adam..
Biraz fazla abartmamış mısınız sizce? Yani bir adam evliymiş size bakmış falan filan. Yahu evi insanlar eşlerini aldatıyor bu dünyada neyi garip geldi. Madem evli olduğunu gördünüz siz bakmazsınız olur biter. Zaten deli oluyorum bu tarz erkeklere he bir de sevgilisi ile yanyana karşıdan gelirken bir başkasına bakan erkeklere!

Evet haklısın anladım ama adam evli o zaman kız onu kesiyorsa o da bakmasaydı.. Her turlu ıkısı de bakısmıs, erkek evli olunca da ınsan bırden "nasıl yani" oluyor

Tabiki bakmasaymis ama olasiliklarda var su yazida, oyuzden direk pis sapik vs yapistirmadim, adamida tanimam etmem durduk yere savunmam
ben genelde konuya yazilana gore yorum yaparim ama bazen oyle konular oluyor ki karsi tarafida dinlemek istiyor insan cunku bazi konu sahipleri sirf kendini hakli cikartmak icin yazip ciziyor .. yorumlari begenmesse aninda konu akisini degistirecek bir guncelleme yapiyor
ben sitede bunlari fark ettim oyuzdende adama saydirmiyorum bu konuda ha evliyken baskasina bakan ,yaninda sevgilisi varken gozu fildir fildir olan var yok demiyorum ama bu konu icin yorumum boyle tesekkur ederim

Neyse ki senin gibi ve Frost gibi dusunen kadinlarda var...Yoksa isimiz yas...Potansiyel kotu kadiniz.
Tesekkür ederim bende mantikli düsünen hemcinslerimi görünce hala umut var diyorum.
Bundan sonra aklinda bulunsun. Telepati yoluyla tanisma yöntemini kullan. Burdaki bayanlar eslerini tanimadan öyle tanismislar. Hic bakismamislar falan. Yeter ki bakma, ya evliyse? Hey Allahim ya. Kadinlardan sogudum.

Tabiki bakmasaymis ama olasiliklarda var su yazida, oyuzden direk pis sapik vs yapistirmadim, adamida tanimam etmem durduk yere savunmam
ben genelde konuya yazilana gore yorum yaparim ama bazen oyle konular oluyor ki karsi tarafida dinlemek istiyor insan cunku bazi konu sahipleri sirf kendini hakli cikartmak icin yazip ciziyor .. yorumlari begenmesse aninda konu akisini degistirecek bir guncelleme yapiyor
ben sitede bunlari fark ettim oyuzdende adama saydirmiyorum bu konuda ha evliyken baskasina bakan ,yaninda sevgilisi varken gozu fildir fildir olan var yok demiyorum ama bu konu icin yorumum boyle tesekkur ederim
Orası öyle, bazıları ego tatmini ıcın buraya yazıyor bazıları da gercekten sıkıntı yaşayıp yazıyor ben o yüzden cok da suclamamaya çalışıyorum konu sahiplerini, aynı seylerı yaşayıp konuyu okuyan baskaları da olabılır, yıne de belkı bır kapı olur dıye. Ama tabıı bu konu cok yoruma acık bır konu. Ben tesekkur ederım

X