genel konuya eklenince fotolar konulara uğramayı unutuyorum. :kedi: diğer konuda da dediğim gibi nefissssssssssss harikaaaaaaaa olmuş sonunca yaptığın, görünce ağzım açık kaldı. maşallaahhh sana da kedi gözlü güzel. a.s.
çok saol ebişimopuyorumnanaktanyaptıklaırnın hepsı guzel ama bu cok cok guzel olmus ve cok yakısmıs cnm
kediii nan napıosun antalyalardaa beni buralarda yalnızmı bırakıyosun mafoldumben
makyajları konuşturup öle gitmişsin bebeğemmm opuyorumnanaktan
kedim bitanem senin su yarısmaya koydugun makyajı cok begendim pembis pembis onu burayada koysana seker
bebegim olsun bitanem bence bugune kadar yaptıgın goz makyajlarının içinde en guzeli ve sana en cok yakısanı bu olmus
evet Kedicim pembe makyaj pek yaraşmış =) a.s.
kedimmmmm benimmm opuyorumnanaktan
Evet kızlar şimdi geldik yeni makyajlara tabi bir tanesi günlük hayatta kullanılabilcek cinsten diğerleri zevk için yaptığım makyajlar
bu mor mavi ve sarı karışı bir gece makyajı
Bunlarıda öylesine ekliyorum balık makyajlarım mavi ve turuncu japon balığı :roflol:
Bunları yaparken lensim ilk makyajda rahatsız etti de çıkarmak zorunda kaldım :sinifsinif:
canım benim bunlar çok hoş olmuş ellerine sağlık çok yakışmış opuyorumnanaktan
canim benim kesinlikle pembeyi cok yakistiriyorum o güzel gözlerine
Rabbim nazarlardan korusun
vayyy tulubumda tatlım benimmmmm cokacimcoookbibeem sarılı makyajın
siyahlı makyajın
ve sadece mavi kalemli makyajından çok etkilndim tam kuyruk kısmına gizli bi pembe de kondursan tam gözünü açtığın kısma azıcık sedece gözün kapalı olduğunda yada aşağı baktığında görünen
öyle de çok yakışacak bidanem
pembe siyah tonları accaib tütüyor gözlerinde canımm. hele de şu yarışma için yaptığın pembe harikaaa ötesi.opuyorumnanaktan
Saol cnm opuyorumnanaktan
o makyajla baştan olmasada sondan birinci olcam inş :hooray:kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
bi dahakine bol bol zamanın olacak makinanda var tememdir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?