medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

dün suna özdemire gittim
evet bende artık suna hanım kesınlıkle benım doktorum dıyebiliyorum
kendısı cok sıcak cok samımı bır doktor
15 dakika falan içeride durduk bebegımı dıkkatlıce inceledi
gittiğimizde acil ameliyatı cıkmıstı 40 dk falan bekledım ama bekledıgımıze değdi
kesinlikle tavsiye ediyorum

Arkadaslar dun baska sebebten dolayi hastanede ufak bi ameliyat oldum hastane cok guzel cok temiz ve sürekli yanina biri gelip ilgileniyor cok cok ozel bi hastane suan hamile degilim ama 2.dogumumda kesinlikle buraya gelicem karar verdik esimle.

Bende Derya Yaşar a gidiyorum herşey yolunda aslında ama onun doğum yaptırdığı birilerini görmek istiyorummmm normal mi yoksa sezeryan yanlısı mı merak ediyorummm

hangi doktor nöbetçiydi o günü acaba , bir de sezeryan mı oldunuz normal mi

kusura bakmayın biraz geç bir cevap olacak ama yinede yardımcı olabilirim belki:

16. haftada kesin olarak öğrendik öncesinde tahmin yürüttü derya hanım ama kesin sonucu söylemedi

4. lü teste kendisi baktı inceledi

Derya hanım insan olarak çok tatlı biri sevecen , sıcakkanlıı doktorluğu da şu an a kadar yaptığı müdahalelerde gayet iyiydi ama doğum yapmadım sonuçta iyi yada kötü olduğunu da bu belirler bence ama gel gör ki ben henüz bulmuş değilim doğum yapmış birini koca sayfadaaaa

bende 29 haftama girdim umarım tüm anne adayları saglıklı sekılde bebeişlerimizi alırız kucagımıza bende cok arastırdım ve en son olarak medipol hastabesınde dogum yapmaya karar verdım

Kızlar Merhaba bende yaklaşık hamılelığın üçüncü ayından berı Suna Hanıma devam ediyordum şuan 32. haftadayım. Suna Hanım gittiğimde sorularıma cevap veriyordu çok sıcak bir ilişkimiz yoktu ama benım ıcın yeterli gibiydi. Yalnız bana cep telefonunu verdı acıl durumlarda aramamı söyledi.Buna rağmen birgün çok sancım ve kanamam oldu panik yaptım ilk bebeğim çünkü hemen aradım hiçbirşekilde açmıyor. Gecenlerde şiddetli mide ağrısı ve ishal kusma hepsı bırarada uyandım yataktan ölüyorum sandım. Hemen en yakındaki bayrampaşa devlete gittim dışkıda kan görüldü ,mide kanaması olabılır dedıler ben tabi müthiş panik oldum.Araştırma hastanesine gidin dediler.Gündüz vaktiydi Suna Hanıma yine defalarca ulaşamadım..Hastaneden aradım asistanı cıktı ben ona söylüyorum o dr a iletiyor.Telefonu alıp ne oldu dıe bıle sormadı.İnanamadım. Sonucta durumum ciddiydi.Tüm günümü hastanelerde kan almalar dışkı idrar tahlılleri defalarca yapılmış serumlar süreklı bebekte sorun varmı die 3 kez nst ye girdim vs.vs Suna Hanıma ulaşmak ve guvenmek çok zor... Galiba dr u değiştireceğim..Çünkü güvenim çok azaldı ((

çok şaşırmış durumdayımmm şuan ben başından beri aklımda suna özdemir vardı ama iyiyki gitmemişim ben sürekli arıyorum doktorumu ve içbir defasında açmamazlık yapmadıı

Yazdıklarını okuyunca üzüldüm. Çünkü güven çok önemli. Ben de hamileliğimin başlarında Suna Hanıma gitmiştim bana da ilgisi az geldiği için doktorumu değiştirmiştim. Ama gel gör ki doğum yaptığım gün nöbetçi doktor kanamamı durduramamış ve acilen Suna hanımı çağırmışlar. Gözümü açtığımda ameliyathanede Suna hanımı bekliyorduk. Yani demem o ki bilgi ve yeterlilik konusunda gayet iyi bir doktor. Zaten muayene ücretine yapılan zamdan da bunu anlayabiliriz. Tabi ki karar senin. Allah yardımcınız olsun...

çok şaşırmış durumdayımmm şuan ben başından beri aklımda suna özdemir vardı ama iyiyki gitmemişim ben sürekli arıyorum doktorumu ve içbir defasında açmamazlık yapmadıı

Canım,gerçekten bende çok üzgünüm 32. haftamda dr değiştirmek çok üzüyor beni ama Suna Özdemir 'e de güvenim çok azaldı. Biliyorsundur oradaki diğer uzamn dr ların ücretsizdi muayenesii,Suna hanım doç olduğu için 50 tl muayene ödedim,doğum ücreti de daha fazla bu durumda insan aradığında ulaşamayınca veya dr un ilgisizliğine daha çok kızıyor. Çok sıcak bir dr değil evet işinde iyi detaylı inceliyor, ama mesela renkli doppler için beni yonlendirdiği parinetolog da da hiç mrmnun kalmadım adam bana renkli yüzünü bile göstermedi bebeğimin. ben aylarca renkli görüntüsünü beklemişim. Göremezmiyim diye sordum yok hayır dedi. ve yine fiyatı piyasadan çok çok yüksekti MEDİCİNE hastanesi Ahmet Gül e yonlendırmıştı beni. kesinlikle tavsiye etmem.. Ben medipolde derya uyan hanımı bir deneyeceğim. Teyzemi götürmüştüm. Çok tatlı güleryüzlü ve açıklayıcıydı. Hamile arkadaşım var ona giden nezaman arasam ulaştım diyor.. Bakalım hayırlısı hepimiz için..

bu hafta sonu neşe hanımda randevum vardı ama hiç memnun kalmadım çok ilgisizdi soru sordugumda bi an önce cevaplayıp göndermek ister gibi bi hali vardı insan soracagı varsada unutuyor böyle olunca.. medipol megada belgin harzadına giden ve memnun kalan var mı ona gitmeyi düşünüyorum

Gökçe senin doktorun kim?

Derya Yaşar benimki cnm saat kaç olursa olsun ara demişti bana ne zaman ihtiyacım olduysa da açtı sağ olsun ama fark ettiğim kadarıyla biraz sezeryan yanlısı çok tatlı ama ne bileyim işte sezeryandan çok kaçtığım için herhalde ürküyorum

Derya Uyan ı da tanıyorum bir gece idrar yolu kananam için hastaneye gitmiştim ve o nöbetçiydi çok nazik yaklaştı bana yüzümdeki korkuyu fark etmişş olsa gerek , çatala ilk oturuşumdu bu arada korkma hiç canını yakmıycam diye beni teselli etti cici bir kadın farklı bir tarzı var bandanalarıyla:)

Hımm, nöbetçi doktor o değildi için rahat olsun :))) Umarım herşey yolunda gider. Benim doktorum da Nagihan Kaya'ydı. Aklı karışık olan varsa ona gitmesini öneririm. Çok tatlı bir kadın, şahsen onu çok sevdiğimi belirtmek isterim.

Normal doğumu destekleyen bir doktor olması önemli benim için sonuçta o testlerin hepsini bütün doktorlar yapıyor yaptırıyor ama iş asıl doğumda belli olacak arkadaşım hayırlısı olur bakalım inşallah herşey istediğimiz gibi gönlümüzdeki gibi olur

24. haftamda Belgin hanıma gitmeye başladım. Kendisi çok cici tatlı bir insan doktorluğuda gayet iyi sorduğun sorulara yeterli cevaplar vermesi ve seni sakinleştirmesi olumlu olması çok güzel. İlk günden beri telefon numarasını verdi kendisine istediğim her an ulaşabiliyorum birkez bile açmamazlık yapmadı. Çarşamba günü doğum yapacağım ve doktorum Belgin hanım olduğu için çok rahat ve huzurluyum. 1 ay öncede kendisinde teyzem doğum yaptı 2 gün hastanede kaldığımız sürece Belgin hanım her fırsatta odaya gelip kontrollerini eksiksiz ve ilgili br şekilde yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…