• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

bu arada bilmeyenler vardir belki hastanenin normal dogum kursu varmis ucretsiz. ayda bir kere oluyormus ama. nefes egzersizi bebek bakimi vs veriyorlar sanirim.
bi de gorevli ebeler bize dogum katini gezdirdi odalar gayet guzel ferah. sadece 1 oda bostu mesela bugun ama dogumhane sessizdi :)

bu arada bilmeyenler vardir belki hastanenin normal dogum kursu varmis ucretsiz. ayda bir kere oluyormus ama. nefes egzersizi bebek bakimi vs veriyorlar sanirim.
bi de gorevli ebeler bize dogum katini gezdirdi odalar gayet guzel ferah. sadece 1 oda bostu mesela bugun ama dogumhane sessizdi :)

ben de ilk bastan beri suna hn a gidiyordum ama son 2 kontrolde randevu almak mumkun olmadi cok yogunmus. ben de derya yasara gittim. ilk gittigimde son randevuydum bana biraz hizli hareket etti gibi gelmisti. bugun yine gittim. ameliyati vardi 1 saat bekledim ama sorun degildi benim icin. ilgisi iyi olcumleri vs anlatiyor, acil durumda mutlaka hanerimiz olsun, gel dedi ama tel ni vermedi ben de o anda istemeyi akil edemedim. cuma gunu rapor icin gidecegim o zaman alirim.

ayrica normal dogum istedigimi soyledim bebek uygunmu diye sordum. gulerek simdilik uygun pozisyonda ama bebek bu donebilir de dedi. bana sanki cok normal yanlisi degilmis gibi geldi ama emin degilim tabii.

biri olsa derya hn da normal yapan nasil rahatlayacagim.

Aa bilmiyordum boyle bir kurs oldugunu. Gerci en bastan beri normal olan oglum son 3 haftadir ters duruyor.Donmezse sezeryan olacakmisim. :(( Normal istiyorum ama bakalim hayirlisi ne olacak?? Sanki hicbir dr normali zorlamiyormus gibi geliyor bana. sezeryan kolaylarina geliyor. tarih belli temiz temiz giriyor 1 saatte halledip cikiyor vs vs. normal dogum gece gelir gunduz gelir ,hastanin yaninda ikinmasi vs. Sezeryan daha kolaylarina gelio bence.. Benim hayalimdeki dr Bebek ve anne icin en iyisi normal dogum , en son sartta hicbir yol olmazsa sezeryan yapariz filan diyen dr. :) hic duymadim ama...

Medipolde derya uyan hakkında bilgisi olan varmı?

Canim ben teyzemin kisti vardi ucretsiz diye ona goturmustum. kendim suna hanima devam ederken. Cok guleryuzlu ilgili .Sonra esimin isyerinde hamile kalip dr arayan 2 arkadasina onerdim cok memnunlar suana kadar,ozel telefonunu vermis uykudayken bile acip konusuyormus bilgilendiriyormus kizlar cok memnun. Ben Suna hNimi degistirdim cok yogun oldugu icin derya hnm yada belgin hnmi dusunuyordum ,derya hnm inda sitede deneyimi egitimi vs yazmiyor acip soyledim musteri iliskilerine de. ama yazmadilar hala. dun belgin harzadin e gittim iyi gibiydi,ama hFtaya da derya hanima bi ugrayacagim. ikisinden biriyle dogum yapacagm kismetse.. Hayirlisi olsun

Bizde medipole gidiyoruz 4 aydır gelinimiz için ama en son bu hafta kötü bir olay yaşadık.
Çarşamba hafif lekelenme olduğu için akşam acile gittik. Seher hanım muayene etti çok şeker bir doktor.
Perşembe sabah tekrar gelin rapor verelim dedi gittik ve 2 gün rapor yazdı. Cumartesi de normal kontrolümüz vardı 2li test sonucunu alacaktık.
Ayrıca seher hanım hafif düşük riski var c.tesi tekrar gelin dedi.
C.tesi randevu alıp gittik ve kayıt esnasında "Çarşamba günü muayene olduğunuz için bugün Derya hanıma muayene olamazsınız" dediler.
Derya hanıma gittik hiç hoş olmayan bi muamele ile karşılaştık, o cici ilgili doktor gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti.
Tabi bizde sinirlendik bir can söz konusu ve siz bize prosedürlerden bahsediyorsunuz diye tepki gösterdik.
Şiakyet hattını aradık ilettik ve 10 dakika sonra 2 doktorun hastanede bizi beklediğini ilettiler. Gittik muayene olduk.
Belgin hanım ilgilendi saolsun. O da çok iyi bir doktor.
Hiç beklemediğim bir olaydı o hastaneden. Tüm görüşlerimiz bir anda değişti. Dikkat edin bu şekilde bir durumla karşılaşmamak için ona göre adım atın kızlar.

Bizde medipole gidiyoruz 4 aydır gelinimiz için ama en son bu hafta kötü bir olay yaşadık.
Çarşamba hafif lekelenme olduğu için akşam acile gittik. Seher hanım muayene etti çok şeker bir doktor.
Perşembe sabah tekrar gelin rapor verelim dedi gittik ve 2 gün rapor yazdı. Cumartesi de normal kontrolümüz vardı 2li test sonucunu alacaktık.
Ayrıca seher hanım hafif düşük riski var c.tesi tekrar gelin dedi.
C.tesi randevu alıp gittik ve kayıt esnasında "Çarşamba günü muayene olduğunuz için bugün Derya hanıma muayene olamazsınız" dediler.
Derya hanıma gittik hiç hoş olmayan bi muamele ile karşılaştık, o cici ilgili doktor gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti.
Tabi bizde sinirlendik bir can söz konusu ve siz bize prosedürlerden bahsediyorsunuz diye tepki gösterdik.
Şiakyet hattını aradık ilettik ve 10 dakika sonra 2 doktorun hastanede bizi beklediğini ilettiler. Gittik muayene olduk.
Belgin hanım ilgilendi saolsun. O da çok iyi bir doktor.
Hiç beklemediğim bir olaydı o hastaneden. Tüm görüşlerimiz bir anda değişti. Dikkat edin bu şekilde bir durumla karşılaşmamak için ona göre adım atın kızlar.

bu hangi derya acabaaa

ben de ilk bastan beri suna hn a gidiyordum ama son 2 kontrolde randevu almak mumkun olmadi cok yogunmus. ben de derya yasara gittim. ilk gittigimde son randevuydum bana biraz hizli hareket etti gibi gelmisti. bugun yine gittim. ameliyati vardi 1 saat bekledim ama sorun degildi benim icin. ilgisi iyi olcumleri vs anlatiyor, acil durumda mutlaka hanerimiz olsun, gel dedi ama tel ni vermedi ben de o anda istemeyi akil edemedim. cuma gunu rapor icin gidecegim o zaman alirim.

ayrica normal dogum istedigimi soyledim bebek uygunmu diye sordum. gulerek simdilik uygun pozisyonda ama bebek bu donebilir de dedi. bana sanki cok normal yanlisi degilmis gibi geldi ama emin degilim tabii.

biri olsa derya hn da normal yapan nasil rahatlayacagim.

merhaba bende derya hanımdan sezeryan yapması konusunda korkum var ama ben ona ilk gittiğimde o akşam nöbetçiydi derya hanım ve ikiz bebek annesi gelmiş benden 10 dk önce kadın sancım var diye gelmiş doğumu başlamış meğersem:) sonra derya hanım onu o doktor odası var ya orada doğurtmuş diğerini de doğumhaneye yetiştirmişler, biz baya odanın temizlenmesini bekledik anlayacağın sonra dedim zaten bu doktora gidelim diye ama en mantıklısı ilk sancıda koşa koşa doktora gitmemek bebek kanala girdikten sonra hastaneye gitmek lazım sancılar her 5 dk ya bir düştüğünde yani soğuk kanlı olabilirsek başarabiliriz,

Gökçe kendini şartlandırma normal ya da sezeryan olsun diye. Ben de aynı şeyi yaptığım için söylüyorum. Normal olsun diye diye normale girdik az daha çıkamıyordum. Bu nedenle senin ve bebeğin hakkında hangisi hayırlı ise o olur inşallah. Sonuçta siz sağlıklı olun da nasıl olursa olsun. Normal şartlarda normal doğum bir günde sezeryan iki günde toparlanır diyorlar ya ben normal doğumla 4 gün hastanede yattım. Demem o ki doktoruna güveniyorsan kararı birlikte alın, iki seçeneği de düşün.

kesinlikle haklısın ilk temennmimiz bu zaten ikimizin de sağlıklı bir şekilde çıkması o doğumhaneden, sadece tarafımı belli ediyorum normal doğum taraflıyım doktorum en ufak şeyde hadeeee sezeryan demesin istiyorum biraz gayretli ve inançlı olsun istiyorum o kadar cnm saol aktardığın tecrübeler için zaten çooook çok teşekkürler burdan bağırıyoruz doğum yapan varsa yazsın diye ki o hastaneden burada mutlaka birileri vardır yazmıyorlar diye düşünüyorum çok saol sen arkadaşım

kesinlikle haklısın ilk temennmimiz bu zaten ikimizin de sağlıklı bir şekilde çıkması o doğumhaneden, sadece tarafımı belli ediyorum normal doğum taraflıyım doktorum en ufak şeyde hadeeee sezeryan demesin istiyorum biraz gayretli ve inançlı olsun istiyorum o kadar cnm saol aktardığın tecrübeler için zaten çooook çok teşekkürler burdan bağırıyoruz doğum yapan varsa yazsın diye ki o hastaneden burada mutlaka birileri vardır yazmıyorlar diye düşünüyorum çok saol sen arkadaşım

Ne demek, benim yaşadıklarımı yaşamayın diye elimden geldiğince anlatıyorum olanları sizleri uyarmak için. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Ya kizlar normal/sezeryan iceri kimseyi almiyorlar mi aileden?Bilginiz varmi? Ben esimi yanimda istiyorum korkuyorum onsuz... Bir cok hastanede aliyorlar ama burayi bilemedim??Varmi soran dr una?

Ya kizlar normal/sezeryan iceri kimseyi almiyorlar mi aileden?Bilginiz varmi? Ben esimi yanimda istiyorum korkuyorum onsuz... Bir cok hastanede aliyorlar ama burayi bilemedim??Varmi soran dr una?

benim eşimde çok girmeyi istiyor 13 ünde randevum var sorucaz doktorumuza ama sezeryana almıyorlar diye biliyorum hepsinde normalde alıyorlar ama medipol de doktorların kendi insifiyatine kalmış diye biliyorummm

Ne demek, benim yaşadıklarımı yaşamayın diye elimden geldiğince anlatıyorum olanları sizleri uyarmak için. Umarım herşey gönlünüzce olur.

:))) amiiiiiin cnm inşallaaaaaah

aaaaa çok şaşırdım şimdiii ya hiçbir zaman kabalık yapmadı bana 7 buçuk ay oldu herşeyimle benden çok ilgileniyor üstüne üstün allah allah

Valla bizde çok şaşırdık çünkü çok beğenmiştik doktoru. Güler yüzlü ilgili anlayışlıydı ama ne olduysa o gün başka birine dönüştü. Hastanenin prosedürüymüş bu yapılan. İyi güzel de sen düşük riski için progestan kullanan bir haftaya nasıl dersin bunu.

Bu arada medipolde 3 lü test fiyatını bilen varmı?

Valla bizde çok şaşırdık çünkü çok beğenmiştik doktoru. Güler yüzlü ilgili anlayışlıydı ama ne olduysa o gün başka birine dönüştü. Hastanenin prosedürüymüş bu yapılan. İyi güzel de sen düşük riski için progestan kullanan bir haftaya nasıl dersin bunu.

140 diye hatrliyorum sanki. Emin degilim

belki anlık bir durumdur demek istiyorum dilerim karşılaşmam öyle bir durumla, biz 3 lü testi ve normal idrar testini 120 liraya yaptırmıştık 20 lira idrar olduğuna göre 100 lira civarıdır

cumartesi günü belgin hanıma muayen oldum.. memnun kaldım inşallah hep böyle devam eder.. doktor arayan arkadaşlara fikir olsun diye yazmak istedim.. cinsiyetini öğrendik bi kızımız olacakmış çok mutluyum :D

Back