medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Rabbim hayırlısı ile bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin inşallah... cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.. bi dahaki randevumu belgin hanıma alacagım.. inşallah bende memnun kalırım..

merhaba allah hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah ama doğumdan sonra neler yaşadın anlat bize olur mu iyi yada kötü bişiler olsun kafamızda sezeryan olacaksın sanırım sebep nedir sezeryan olman için doktorun mu istedi

gribeyaz
Rabbim hayırlısı ile bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin inşallah... cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.. bi dahaki randevumu belgin hanıma alacagım.. inşallah bende memnun kalırım..

amin inşallah hayırlısı olur darısı en iy şekilde başınıza:) sezeryan olma nedenim çatı darlığı ve yüksek tansiyon tek doktorumun kararı değildi ortak verilen bir karar oldu.

Belgin Hanım için bayağı iyi konuşuyorsun canım beni de ikna ettin nerdeyse:) Bende bi randevu alacağım...Teyzen nasıl doğum yaptı peki?Sezeryan mı oldu?? Benim bebeğim ters duruyor suan muhtemeln sezeryan olacağım (( Normal doğumu çok istiyordum halbuki. Hayırlısı ne ise o olsun tabi. Teyzen doğum yaptığında hastaneden anneye ve bebeğe neler verildi ona göre yanımızda götürmeyelim mesela terlik vs gibi.. bilgin varmı canım..

biz çok memnun kaldık canım belgin hanımdan dediğim gibi öncelikle güler yüzlü olması beni çok etkilemişti. Teyzem mecburu sezeryan yaptı yaşı oldğundan ve bel fıtığı ameliyatı olmuştu daha önceden.hastaneye yatış yaptığın anda sana önlüğün ve terliklerin getiriliyor. önlüğü giyip yatıyorsun nst bağlanıyor. Hemşiren gelip damar yolu açıyor. Sonra diğer bir hemşire bilgilerini alıyor kağıtların dolduruluyor.sonra ameliyat saatini bekliyorsun hayırlısıyla saat gelince alıyorlar ameliyata doktorunda senle beraber asansörde iniyor eşinde yanında tabi. Ameliyathanede görevli var fotoğraf makineni verebiliyorsun bebeğinin ilk fotoğrafları çekiliyor. Ilk odaya bebek geliyor sonrada anneyi getiriyrlar. Ilk etapta bebek için bez vermiyorsun kendileri veriyor. Ikinci günde bebeği alıp bakımını yapıyorlar yağ sürüp hastanenin tulumunu ve şapkasını giydiriyorlar. Anlayacağın canım sen yanında kendin için kolları rahat olan ve emzirmede sana kolaylık sağlayacak pijama al. Bebeğin içinde her ihtimale karşı 3 takım al yeni doğdukları için dışkıları fazla olabiliyor. ıslak mendil pudra bebe yağı falan taşımana hiç gerek yok. şimdilik aklıma gelenler bular yine yazarım umarım yardımcı olmuşumdur. ( en önemlisi hastanede kaldığın sürece istediğin anda oda temizliğine çağırabiliyorsun görevlileri. Bebek hemşireleri emzirmende çok yardımcı. Hasta bakıcılar desen her türlü bez ihtiyacını karşılayıp değişmende yardımcı oluyor.)

Canim uzunuzun anlatmissin cok tesekkur ederim. Cok aciklayici olmus. Derya uyan i da dusunuyordum ama deneyimi egitimi vs yazmiyor hastanenin sayfasinda. Belgin hanimin bayagi deneyimi var. Simdi sende boyle memnun kalinca en iyisini yasayan bilir diye yarin gideyim ona diyorum... Senin dogum ne zaman kismetse :)

Amanin cok heyecanli,Rabbim yaninda olsun insallah.Saglikla mutlulukla gecsin dogumun... Tarihi tam neye gore belirledi Belgin Hnm,tam kac haftadasin..Ve nekadar zaman once belirlediniz yarini.

kızlar muayne ucretlerınde değişiklik olmus
operatör doktorlar ücretsizdi 10 tl fark olmus
doç.dr lar 50 tl ydı 75 tl olmus muayne ucretlerı
dogum ucretlerı aynı
değişiklik yok

amanin cok heyecanli,rabbim yaninda olsun insallah.saglikla mutlulukla gecsin dogumun... Tarihi tam neye gore belirledi belgin hnm,tam kac haftadasin..ve nekadar zaman once belirlediniz yarini.

canım ben 38+0 da yani yarın doğum yapıyorum. Sezeryanlar 38 hafta dolunca istediğin ve doktorunun uygun gördüğü zamanda yapılabiliyor.bizim 21 şubat olmasıda eşimin iş yerinden aldığı izine bağlı oldu anlayacağın. Ama tarihi 37. Haftada belirledik.

kızlar muayne ucretlerınde değişiklik olmus
operatör doktorlar ücretsizdi 10 tl fark olmus
doç.dr lar 50 tl ydı 75 tl olmus muayne ucretlerı
dogum ucretlerı aynı
değişiklik yok

Suna Ozdemir 75 Tl mi olmuuuuuuuss!Daha gecen hafta ordaydim 50 verdim,tam degistrmeye karar verdim zam yapmislar:))) Ben bu paraya degdigini dusunmuyorum...Acil durumda ulasamadigim dr u neyleyim :) Bu hafta belgin harzadin hnm a gidecegim bakalimmm nasil olacak.32. haftada dr degistirmek cok uzucu

yeni bir doçent daha dahil olmuş gördünüzmü internet sitesinde adı yazıyordu Banu kumbak aygün

hayırlısı olsun cnm bizde bugün gittik doktorumuza ben sezeryan olmayı istemiyorum yaaa inşallah da olmam

hayırlısı olsun cnm bizde bugün gittik doktorumuza ben sezeryan olmayı istemiyorum yaaa inşallah da olmam

Gökçe kendini şartlandırma normal ya da sezeryan olsun diye. Ben de aynı şeyi yaptığım için söylüyorum. Normal olsun diye diye normale girdik az daha çıkamıyordum. Bu nedenle senin ve bebeğin hakkında hangisi hayırlı ise o olur inşallah. Sonuçta siz sağlıklı olun da nasıl olursa olsun. Normal şartlarda normal doğum bir günde sezeryan iki günde toparlanır diyorlar ya ben normal doğumla 4 gün hastanede yattım. Demem o ki doktoruna güveniyorsan kararı birlikte alın, iki seçeneği de düşün.

Ben de dikişlerimin kontrolu için gittim. Geçen hafta 50 tl verdim, haftaya 75 verecekmişiz telefonda bu şekilde bilgi verdiler (

Kizlar bugun Belgin Hanima gittim,10 tl verdim. İlgili bir dr a benziyor,biraz resmi bir bayan. Oda telefonunu verdi acil durumda arayabilirsin dedi,umarim guzel gider hersey.

ben de ilk bastan beri suna hn a gidiyordum ama son 2 kontrolde randevu almak mumkun olmadi cok yogunmus. ben de derya yasara gittim. ilk gittigimde son randevuydum bana biraz hizli hareket etti gibi gelmisti. bugun yine gittim. ameliyati vardi 1 saat bekledim ama sorun degildi benim icin. ilgisi iyi olcumleri vs anlatiyor, acil durumda mutlaka hanerimiz olsun, gel dedi ama tel ni vermedi ben de o anda istemeyi akil edemedim. cuma gunu rapor icin gidecegim o zaman alirim.

ayrica normal dogum istedigimi soyledim bebek uygunmu diye sordum. gulerek simdilik uygun pozisyonda ama bebek bu donebilir de dedi. bana sanki cok normal yanlisi degilmis gibi geldi ama emin degilim tabii.

biri olsa derya hn da normal yapan nasil rahatlayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…