• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medipol mega hastaneler kompleksi (medipol bağcılar üniversite hastanesi) ÇOK UCUZ!

Ay çıldırıciğimm, bu hafta sonu Banu Hanımla ikili test yapcaktık ameliyatı çıkmış herzamanki gibi ve benim randevu gene yalan oldu ben de mecburen Neşe Hanımdan aldım arkadaşlar ya ne zormuş herkes bir yorum yapıyor bazısı çok memnun bazısı hiç değil bir de ikili testin önemli olduğunu biliyorum tecrübesi olan var mı Neşe Hanım ikili testte iyi mi ? :(

medipolde doğum fiyatlarını konuşan oldu mu aramızda?

diğer özel hastanelere göre ucuz diyorlar ama ne kadar ucuz acaba?

bir de normal doktor yada doçent oolması farkediyormudur.

Bende Medipol Üniversitesi Uzman doktor Derya YAŞAR ' a gidiyorum şuan a kadar herşey çok güzel dilerim bundan sonrada öyle olur ama şuan da ona giden var mı gebelikte yada doğuma ve varsa memnuniyet derecesi nedir.?

bu cumartesi öğrendim fiyatları
medipol megada muayeneler ücretsiz doç dr 50 tl
normal doğum 550 tl
sezeryan 1250 tl
kendi doktorunuzu isterseniz 300 tl ek ücret istiyorlar

Bende Medipol Üniversitesi Uzman doktor Derya YAŞAR ' a gidiyorum şuan a kadar herşey çok güzel dilerim bundan sonrada öyle olur ama şuan da ona giden var mı gebelikte yada doğuma ve varsa memnuniyet derecesi nedir.?

ben derya hanımın hastasıyım halen ve gayet memnunum ama aslında bende çok merak ediyorum derya hanım da doğum yapan var mı?

merhaba arkadaşlar,
reglin 3. günü muayene ve tahliller için gitmeyi düşünüyorum. muayene dışında tahliller için ücretler hakkında bilgisi olan var mı?

Tahliller (rutin olanlar) 300 küsür lira gibi bi rakam tutuyor ama devlette yaptırıp doktorunuza götürme şansınız var.

Gelinimiz Derya Yaşar a gidiyor çok şeker bir doktor. Çok memnunuz.
15 gün sonra ikili teste gidicez. Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?

Tahliller (rutin olanlar) 300 küsür lira gibi bi rakam tutuyor ama devlette yaptırıp doktorunuza götürme şansınız var.

Gelinimiz Derya Yaşar a gidiyor çok şeker bir doktor. Çok memnunuz.
15 gün sonra ikili teste gidicez. Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?
ikili test için 70 tl
kan içinde 70 küsür alıyorlar.

Canım merhaba bende Medipole gidiyorum bikaç doktor denedm ama henüz beni tatmin edeni bulamadım Derya Hanımı denemk istiyorum bikaç sorum olcak
1) Cinsiyetini kaçıncı haftanda öğrendin ?
2) 2li ya da 4lü teste kendimi baktı radyolojiye mi yönlendirdi?
3) ve bugüne kadar olumsuz birşey yaşadınmı

Bende bu hasteneyi duydum ve buraya gitmeye karar verdim ama tam anlamıyla hangi doktora gideyim kimi seçeyim konusunda bilgi sahibi olmuş değilim. Normalde Nisa Hastanesi Derya Hn. gidiyorum. Doktor çok tatlı fakat bazı arkadaşların dediği gibi insan biraz ilgi alaka bekliyo :( Mesela girince içeri seni tanısın istiyosun ama nerdee? Ancak bilg. bakıp bilgilerini öğrendikten sonra... Eminim adımı bile bilmiyor yani. Haklı da buluyorum çünkü o kadar kalabalık ki. Randevu sıramı beklerken kalabalıktan sıkıntı basıyor beni ve eşimi :( Doğum fiyatları Nisa da da uygun fakat tek şikayetim biraz ilgi ve fazla kalabalık.

C.tesi Nisa da ayrıntılı ultrasona giricem. Ordan çıkıpda Medipolü ve Derya Hanımı ziyaret edicem sanırım. Bazı arkadaşlar medipolün de kalabalık olduğunu yazmış. Derya hanımı da öneren çok olmuş. Gitmeden olmayacak...

Canım merhaba bende Medipole gidiyorum bikaç doktor denedm ama henüz beni tatmin edeni bulamadım Derya Hanımı denemk istiyorum bikaç sorum olcak
1) Cinsiyetini kaçıncı haftanda öğrendin ?
2) 2li ya da 4lü teste kendimi baktı radyolojiye mi yönlendirdi?
3) ve bugüne kadar olumsuz birşey yaşadınmı

sorun bana degildi fakat bende derya hanımın hastasıyım ve cevap vermek istedim...
ben 20. haftadayım fakat bebegimin duruş pozisyonundan dolayı hala cinsiyet öğrenemedik göstermiyor.
2li ve 3 lü testime kendisi baktı ve gayet uzun inceledi.
sorunlu bir hamilelik geçirdim düşük riskim vardı ama ilk baştan beri derya hanıma gidiyorum şuana kadar olumsuz ters bir davranışla karşılaşmadım aksine hep güleryüzlü ve yumuşak davrandı şu an için memnunum bundan sonra da bir sorun olmazsa derya hanımla devam edecegiz doğuma kadar :49::49::49:

Merhabalar kızlar. Ben de 10 gün önce, gebelik öncesi genel muayene amaçlı gittim Medipol Hastanesi'ne. Hastane görünüm, personel, temizlik & hijyen açısından çok iyi, özelin özelini düşünün o derece yani...
Ben doktor Neşe Hayırlıoğlu'na muayene oldum, çok olumlu, yumuşak ve ilgili bir hanım. Motive edici, moral verici bir yapısı var. Bu ay kendim ovu takibi yapacağım (bayrama denk geldiği için), sonraki ay da doktor yapacak takibimi ve başlayacağız bakalım hayırlısıyla.
Bu arada doktor muayenesi ücretsiz kızlar.. Sadece doç öğretim üyesine muayene 50 tl. Ayrıca doğum ücretlerini de görüştüm muhasebe ile yazayım;

SGK'lı olanlar için;

Normal Doğum ---> 1 gece yatış + Refakatçı + Bebek Paketi (Muayene, topuk kanı vs.) + Yemek = 550 Lira Epidural istenirse + 350 lira

Sezaryen Doğum --> 2 gece yatış + Doğum Öncesi Tetkikleri + Refakatçi + Bebek Paketi + Yemek = 1250 Lira

Doğumunuzu kendi doktorunuzun yaptırmasını isterseniz eğer mesai saatleri dışına denk gelirse + 200 lira ödeme alınıyormuş. Ama bence gerek yok, çünkü doktorların hepsi uzman.
Odalar tek kişilikmiş, yenidoğan yoğun bakım ünitesi varmış, devlet karşılıyormuş. Eğer bebekte sarılık oluşursa ve doktor isterse 1 gün yatış ile tedavi isteyebiliyormuş o da 350 liraymış...

Ayrıca, gebelik sürecinde yapılan tetkiklerin fiyatları da uygunmuş. Mesela en önemlileri olan 2'li ve 3'lü testler bile 70 liraymış. Diğer kan tetkikleri 7 lira- 12 lira civarlarındaymış. Bence çok uygun. Hiç devlette gezinmeye gerek yok. Ben buraya devam etmeye kesin kararımı verdim. Tavsiye de ederim gidin görün bence
:34:
Bende gebelik öncesi bi sağlık muayenesinden geçmek için neşe hayırlıoğluna gideceğim ve oldukça heyecanlıyım nasıl ilgili bi doktorlar mı karşılaşırım diye. Senin yorumun içimi rahatlatın. Hala neşe Hanım'a devam ediyor musun ve hamile misin merak ettim bilgilendirirsen sevinirim:)

merhaba hanımlar
bende herkesden suna özdemirle ilgili iyi söylemler duyunca kendisine randevu aldım bugunden ulusmama rağmen 12 şubat salı gününe rand verildi
o kadar yoğun yanı gelınce ızlenımlerımı paylaşacağım:49:

bende medipolde betül yorgunlara gidiyorum.tavsiye ediyorum kendisini memnunum. suna hanımda çok iyi bir dr fakat her zaman çok yoğun ve randevu almakta zor oluyor. ancak günler sonrasına... gidip saatlerce sıra beklemeside cabası. devlet hastanesinden fark kalmıyor. yinede siz bilirsiniz...

bu cumartesi öğrendim fiyatları
medipol megada muayeneler ücretsiz doç dr 50 tl
normal doğum 550 tl
sezeryan 1250 tl
kendi doktorunuzu isterseniz 300 tl ek ücret istiyorlar

bende medipole gidiyorum çokda memnunum nagihan hanıma gidiyorum muayeneler ücretsiz,ama doçent prof istersen ücretliymiş ,amatahlil fiyatları hakkında bi bilgim yok,önümüzdeki hafta gideceğim bakalım ne olacak....:)

arkadaşlar lebriz hale aktün şuan orada görev yapıyormuş
bunu duyar duymaz havaya uçtum resmen, gebeliğimin ilk aylarında doktorum oydu
kendinden emin, tecrübeli ve işini çok iyi bilen biri
ben son zamanlarda başka doktora gidiyordum bazı sebeplerden dolayı

gebeliğimin 30. haftasındayım, harıl harıl doktor ve hastahane arayışındaydım
şuan hiç düşünmeden bu hastahanede hale hanımla doğum yapmaya karar verdim

bende geçen hafta ilk defa lebriz haleye gittim ilgisiz gibi geldi ama 1 defada yargılamak istemiyorum benimde kafam karıştı..

bende geçen hafta ilk defa lebriz haleye gittim ilgisiz gibi geldi ama 1 defada yargılamak istemiyorum benimde kafam karıştı..

kendısı cok bılgılı tecrubelı bır dr ama cok cabuk herseyı soyluyor 5 dk da bıtıyor muayne
bende o yuzden suna hanıma gıdıyorum yarın

hale hanıma başka bir hastanede görevliyken gitmiştik ama hiç memnun kalmadık.sanki çok hızlı hareket ediyor,anlatıyor sanki hadi çıkın sırada ki gelsin dermiş gibi..

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım. Yaklaşık iki hafta önce doğum yaptım Medipolde. Doğumum Pazar gününe geldi ve ne yazık ki takibimi yapan doktorumu çağırmama gibi bir gaflete düştüm. Başıma gelenleri size uzun uzadıya anlatıp da canınızı sıkmak istemem. Ama başlıkta da belirttiğim gibi ne olursa olsun kendi doktorunuzu isteyin. Ben doktorumu istiyorum dediğim de doktorun gelse bile sadece doğuma gireceğini, takipleri yine nöbetçilerin yapacağını söylediler. Bir şekilde vazgeçtim ben de, ne olabilir ki dedim, ne de olsa doğum yarım saatlik bir şey dedim. Ama öyle olmadı. Evet doğum kısa sürdü ama sonrası kabus oldu resmen. Kanamamı durduramadılar. Saatlerce doğumhane ve ameliyathanede kaldım. Bunları tecrübe olsun diye yazıyorum. Herkesin bir olacak diye bir şey yok elbette ama lütfen doğumunuza ne olursa olsun kendi doktorunuzu çağırın o anda ne olacağı hiç belli olmuyor. En azından özel bir durum varsa o bilir ve ne yağacağını da belirlemiştir.

Back